Home
 
Starter- og generator-sortimentet fra HELLA.
 
Startere og generatorer
10/26/2017
NEUTEILE OHNE PFAND

HELLA STARTERE OG GENERATORER

Gennemprøvet kvalitet, nem håndtering og en fordelagtig pris – det er kernen i HELLAs produktsortiment "Nye dele uden depositum" – nu endda med 3 års garanti.

  • Kvalitet. Alle startere & generatorer opfylder de høje HELLA-kvalitetskrav fra HELLA-ekspertcentret, hvilket garanteres af den forlængede garantiperiode.
  • Enkel håndtering. Da der ikke er depositum, skal de brugte dele ikke returneres. Garantiafviklingen sker nemt i værkstedet eller hos forhandleren, hvor produktet blev købt.
  • Pris. De nye dele uden depositum er et økonomisk fordelagtigt valg til prisbevidste brugere – uden at give afkald på kvalitet.

Sortimentet omfatter mere end 1000 artikelnumre til personbiler og erhvervskøretøjer, med en markedsdækning på ca. 80 %. Alle nye dele uden depositum kan nemt kendes på den tydelige TecDoc- mærkning og emballagen.

Startere og generatorer fra HELLA opfylder OE-standarden takket være en kontinuerlig kontrol og videreudvikling og garanterer dermed en maksimal ydelse til en fair pris.

02/21/2019

3 års garanti

Nu kan du som fagkyndigt værksted få glæde af de højeste kvalitetskrav – nu med 3 års garanti på startere og generatorer uden depositum fra HELLA.  Efter den lovfastsatte garantitid på 24 måneder yder HELLA en ekstra 12 måneders garantitid.

Ud over en erstatning af komponenternes pris dækker garantien også faktiske omkostninger i forbindelse med af- og påmontering, dog max. 1500 kr. Normalt slid og skader pga. ukorrekt behandling er ikke dækket af garantien.

Kundens rettigheder iht. lovgivningen vedrørende fejl og produktansvar er stadig gældende. Garantibehandlingen sker via de købskanaler der er benyttet i forbindelse med købet af produktet.

Der vedlægges fra nu af et kort med et klistermærke ved hver starter og generator. Dette kan sættes ind i f.eks. kundens servicehæfte eller på fakturaen, hvilket sørger for ekstra transparens og kundetilfredshed.

09/25/2019
 
 
 
 
  • Drucken
 
 
TOP-TEMAER
 
10/26/2017
Certificate

Garanti certifikat HELLA - 3 års garanti på startere og generatorer

Flyers Starters & Generators - Nu 3 års garanti