HELLA is partner van TECH360

Technische ondersteuning en Training voor het garagebedrijf.

Het draait om jouw garage

Onder de naam TECH360 biedt de PartsPoint Group een compleet programma aan technische ondersteuning en training. TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Het geeft je een brede kijk op de automotive wereld. Het helpt je continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen. In te spelen op nieuwe klantvragen. De juiste diagnose te stellen. En bij te blijven bij nieuwe technieken. Om jouw garage van nu op het niveau van morgen te brengen. Technisch en commercieel. Dat is TECH360. Onze expertise rondom jouw garage.

TECH360 en HELLA

TECH360 heeft een partnership met HELLA. Met HELLA heb jij een betrouwbare vriend aan jouw zijde. Deze OE-topspeler op het gebied van motormanagement, elektronica en verlichtingstechniek is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar en producent van componenten en systemen. De kennis van HELLA en specifiek de diagnose-ervaring van HELLA Gutmann Solutions (HGS-data en diagnoseapparatuur) zijn door het partnership nu ook voor TECH360 beschikbaar. Samen met de expertise van Hella Pagid Brake systems biedt TECH360 de garagebedrijven handvatten om zelfs met de meest geavanceerde remsystemen te kunnen werken.

De beste kennis, componenten en systemen

Waar draait het nu echt om in jouw garage? Om die auto op de brug. En om jouw monteur onder de brug. Die moet de klus klaren. Snel, effectief en efficiënt. Maar die auto op de brug wordt steeds complexer. Autokennis kan innovatie niet meer bijbenen. Dat kun je ook niet verlangen van die man of vrouw onder de brug. Wel van TECH360 en HELLA. De beste kennis, componenten en systemen, op jouw werkvloer. Dat is waar het uiteraard echt om draait in jouw garage.

 

www.tech360.nl