HELLA WEBINAR

Haal de kennis in huis!!

Informeren. Inspireren. Interactie.

HELLA is de “Workshop’s Friend“ – samen met de werkplaats zorgen we ervoor dat de voertuigen van klanten sneller weer de weg op kunnen.

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, ook op het gebied van trainingen. Om werkplaatsen te kunnen blijven informeren en trainen, komen we daarom met een nieuw format, die absoluut meerwaarde biedt: het HELLA webinar.

 

Ook voor u als partner is dit zeker interessant. Om onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Of om zelf te volgen. Onze gratis webinars van experts voor experts kunt u gewoon thuis op uw computer volgen. Via live chat kunt u direct contact opnemen met onze professionals en met de andere deelnemers. Ook het stellen van persoonlijke vragen is mogelijk. 

 

We nodigen u hierbij graag uit voor het Nederlandstalige webinar

WEBINAR: DIGITALIZATION OF LIGHT

In circa 15-20 minuten vertellen onze sprekers alles wat u moet weten over de digitalisering van voertuigverlichting. Van de geschiedenis, naar de huidige moderne verlichtingstechnieken, tot de innovaties van de toekomst. Wat betekent dit in de toekomst voor werkplaatsen en hoe kunnen zij zich hier nu al op voorbereiden? We informeren u graag.

ACTUELE DATA:

 

Donderdag 26 november 2020 om 12.00 uur

 

Donderdag 26 november 2020 om 16.00 uur

 

Woensdag 2 december 2020 om 11.00 uur

 

Woensdag 2 december 2020 om 17.00 uur

 

MELD U NU AAN

Na registratie ontvangt u kort voor de training meer informatie over de inhoud en het verloop van het webinar.

 

We kijken ernaar uit u online te ontmoeten tijdens het webinar.