EEN STERK TEAM VOOR SCHONE LUCHT

DE HELLA-LUCHTKWALITEITSSENSOREN ACTIE

LUCHTKWALITEITSSENSOREN ACTIE

HELLA-luchtkwaliteitssensoren zijn een garantie voor een goede teamsfeer en een aanwinst voor elk voertuig. Dit komt omdat ze samen met andere teamspelers, zoals het airconditioningsysteem, zorgen voor een goede binnenluchtkwaliteit, wat het comfort en de veiligheid van de bestuurder en de passagiers ten goede komt.

Als echte middenveldstrategen detecteren zij in één oogopslag verontreinigende stoffen zoals koolmonoxide of onverbrande koolwaterstoffen en geven zij deze informatie door aan de centrale regeleenheid van het airconditioningsysteem. Deze kan dan de volgende combinaties starten: aanpassing van de binnentemperatuur, positie van de recirculatiekleppen of optimale regeling van de ventilatorsnelheid.

 

Getrouw het motto "goede lucht voor uw team" kunt u deze teamspelers precies op tijd voor de start van het EK voetbal als onderdeel van onze EK-actie tegen een speciale prijs op de "transfermarkt" aankopen. De actie draait - zoals bij elk topteam - om de beroemde 11:


  • 11 producten
  • 11 procent korting op een van de vermelde luchtkwaliteitssensoren
  • Op 11 juni vindt de "aftrap" plaats - net op tijd voor het begin van het EK voetbal
  • De kortingsactie loopt dan vanaf dat moment gedurende 11 weken tot 27 augustus 2021

Met HELLA-luchtkwaliteitssensoren kunt u vertrouwen op een echt topteam in OEM-kwaliteit!

 

De lijst met individuele teamspelers is te vinden op de volgende pagina.

BELANGRIJKSTE PRODUCTEN

Uit passie voor elektronica

De kerncompetenties op het gebied van verlichting en elektronica voor de OEM-markt vloeien over in het HELLA elektronicapakket voor de onafhankelijke aftermarket. Voortdurende verdere ontwikkelingen en uitbreidingen van het productaanbod vormen het resultaat. Het productenaanbod weerspiegelt bovendien de toenemende elektrificatie van de aandrijflijn en de snelle invoering van assistentiesystemen.

EVE Tool

Wilt u meer weten over elektronica in de auto? Klik dan hier.