Rallye 3003
HELLA Offroad
Rallye

RALLYE – MESTRER ENHVER STREKNING MED LETTHET

05/24/2016
Rallye

Rallye

Rallye 3003 LED tilbyr perfekte problemløsninger for forskjellige biler og monteringssituasjoner, med samme teknologi, men forskjellige størrelser. Når det planlegges montering på en bil der det er heller liten plass, byr de små husene på klare fordeler med sin lave vekt. Den som vil ha maksimal lysytelse, vil imidlertid foretrekke den store Rallye 3003.

10/16/2019

Rallye 3003 Halogen tilbyr perfekte problemløsninger for forskjellige biler og monteringssituasjoner, med samme teknologi, men forskjellige størrelser. Når det planlegges montering på en bil der det er heller liten plass, byr de små husene på klare fordeler med sin lave vekt. Den som vil ha maksimal lysytelse, vil imidlertid foretrekke den store Rallye 3003.

10/16/2019

Rallye 3003 Compact tilbyr perfekte problemløsninger for forskjellige biler og monteringssituasjoner, med samme teknologi, men forskjellige størrelser. Når det planlegges montering på en bil der det er heller liten plass, byr de små husene på klare fordeler med sin lave vekt. Den som vil ha maksimal lysytelse, vil imidlertid foretrekke den store Rallye 3003.

05/24/2016
  • Print
OFFROAD LIGHTSHOW
Den passende ekstralyskasteren til terrengbiler og SUV-er i den nye offroad-brosjyren fra HELLA

Den nye lysshow-brosjyren inneholder alle opplysninger om HELLAs ekstralyskastere.

SAMMENLIGNING AV STØRRELSEN
Sammenligning av størrelsen på Rallye-lyskasterne
Sammenligning av målene til Rallye 3003-lyskastere.
UNIVERSALDELSKATALOG
Finn produkter – i HELLAs universaldelskatalog.
Universaldelskatalog – Alle HELLA-produkter med ett klikk.