On the road
HELLA Offroad
On the road

Offroad-opplevelser: Med HELLA, din lysekspert.

Det beste er å oppleve offroad-produktene våre live på stedet og i aksjon – her får du vite hva ekte proffer setter pris på med oss.

05/24/2016

  • HELLA ekstralyskastere i aksjon.

Dag Rogge er leder for Land Rover Experience Center. Hans ry som sjefinstruktør for omfattende offroad-ekspedisjoner er legendarisk. Under hans ledelse forserer mennesker og materialer noen av de mest uveisomme landskapene i verden, f.eks. Andesfjellene, Atacama-ørkenen i Sør-Amerika og tropisk jungel i Asia.
På Land Rover Experience Tour er lyskasterne utsatt for de mest ekstreme belastninger. Slam, støv, ekstrem varme og kulde stiller de høyeste krav – ikke bare til menneskene men også til materialene som brukes. Det vet også Dag Rogge. Når det gjelder ekstralyskastere inngår han derfor ingen kompromisser, men stoler på de innovative og velprøvde HELLA-produktene.

05/24/2016
  • Proffvurderingen fra Dag Rogge

Robby Gordon regnes for å være en av de beste bilførerne i NASCAR-serien i USA. I tillegg kjører han også i Indy Racing League (IRL), Trans-Am, i International Motor Sports Association (IMSA) og har deltatt i International Race of Champions (IROC). Dessuten har han flere ganger deltatt i Rallye Paris-Dakar og har der notert seg for flere suksesser.
Robby Gordon har i over 10 år kjørt med HELLA-lyskastere. Han er sikker på at den overbevisende ytelsen og stabiliteten til lyskasterne blant annet har hjulpet ham til å vinne i de kjente Baja-billøpene. Robby satser på prestasjon og utholdenhet – hos seg selv og for lyset sitt. Hans påstand:
"Med HELLA er jeg like rask om natten som om dagen."
Her har vi lite å tilføye. Kanskje bortsett fra at ikke bare racerkjørere kan profittere av våre overbevisende produkter, også du!

05/24/2016
  • Proffvurderingen fra Robby Gordon

Strekningen langs Silkeveien er spennende! De forskjellige kulturene, klimasonene og landskapene er ikke bare interessante for deltakerne, de viser seg også å være en stor utfordring for løpsbilene. Som offisiell partner av Land Rover sørger vi under Land Rover Experience Tour 2013 for at bilene utstyres med høyverdige LED og xenon ekstra- og arbeidslyskastere, for at farer kan oppdages i tide både dag og natt. En virkelig seier for alle involverte! Du kan også lese mer om Land Rover Experience Tour på den offisielle nettsiden.

05/24/2016
  • Land Rover Experience Tour 2013
  • Print
Mikroside kvalitet
Mer om kvaliteten hos HELLA
HELLA er kvalitet. Du kan lese mer om dette på vår mikroside.

ELIVER
Sammenligningsverktøyet Eliver

Sammenlign HELLA-fjernlyskastere interaktivt.