Luminator
HELLA Offroad
LUMINATOR

LUMINATOR – STANDARD FOR HVA SOM ER MULIG

05/24/2016
Luminator collage

Luminator LED er det første medlemmet i Luminator-familien med 100 % LED-teknologi. Det betyr: aldri mer å bytte lyspære. High-Boost-reflektorer sørger for optimalt lysutbytte og maksimal kjøreglede. Takket være dataoptimert fintilpasning sørger høyeffekts-LED-ene for en jevn, ideell belysning av veibanen. Fordelene for deg som fører: bedre sikkerhet og mindre trøtthet. I tillegg til alle disse LED-fordelene er Luminator LED først og fremt én ting: en ekte HELLA Luminator – et robust, høyverdig bearbeidet og pålitelig kvalitetsprodukt made in Germany. Lyskasteren besnærer med sitt LED-fjernlys fra en trippelreflektor og i tillegg med LED-posisjonslyset fra 3 kartovaler. Vekten er på 2800 g.

05/24/2016

Luminator Metal er det beste beviset for hvordan overbevisende teknikk, robust konstruksjon og attraktiv design kan kombineres. Både huset og holderen og ringen består av motstandsdyktig, presstøpt sink og takler selv de hardeste offroad-innsatser uten problemer. Halogenteknikken i den vanlige HELLA-kvaliteten lar deg heller ikke i stikken utenfor veien og sørger for pålitelig belysning. Og det imponerende utseendet er en pryd for enhver terrengbil.

05/24/2016

En perfekt kombinasjon: Chromium-linjen forbinder stabiliteten til det robuste Luminator-metallhuset med den kjølige elegansen til en klar, blank kromoverflate. Dermed gjør du deg bemerket også utenfor veien. For å tilfredsstille de høye kravene i Luminator-klassifiseringen, er overflatebehandlingen av alle Chromium-modeller særlig korrosjonsfast og har spesielt lang levetid – akkurat som den sterke teknikken. På den måten sørger vi for at du kommer til å ha glede av disse høyverdige HELLA-ekstraslyskasterne lenge. Chromium Line finnes med klart eller blått lykteglass etter ønske.

Luminator Chromium med posisjonslys

10/17/2019

Lite hus, sterk teknikk: Compact-versjonene av Luminator leverer den vante ypperlige teknologien, stabilitet og motstandskraft også på liten plass. Teknologisk på høyeste nivå som de store modellene, men den mindre serien tilbyr de samme produktfordelene med sammenlignbar lysytelse.
Samtidig har serien et like omfattende modellmangfold som storebror – enten det er Metal eller Chromium, eller helt nytt nå også LED, alle versjoner er også å få som Compact-variant. Luminator Compact-lyskasterne kan monteres stående. Unntak: Luminator Compact Xenon med integrert tennsats kan monteres stående i en vinkel på +7° til -7°.

Luminator Compact LED
Luminator Compact Xenon
Luminator Compact Metal
Luminator Compact Chromium

09/02/2016

En virkelig kraftdverg: Den letteste og minste Luminator noen sinne er en genial miniatyrløsning med full lyskraft – og du kan velge mellom xenon- eller halogenteknologi. Det betyr at du heller ikke med svært liten plass til offroad-utstyr trenger å gi avkall på den sterke ytelsen og teknologiske briljansen til Luminator-ekstralyskasterne fra HELLA.
Luminator X overbeviser med seriens klassiske styrker: homogen belysning med high-boost-reflektorer, dataoptimert fintilpasning og dermed god sikt og aktiv kjøresikkerhet i mørket og i dårlig vær. Den monteres enkelt på førerhustaket eller på frontspoileren – så er du perfekt rustet for harde innsatser.

09/02/2016
  • Print
SAMMENLIGNING AV STØRRELSE
Sammenligning av størrelsen på Luminator-lyskasterne
Sammenligning av målene til Luminator-lyskasterne.

 

UNIVERSELL DELEKATALOG
Finn produkter – i HELLAs universelle delekatalog.
Universell delekatalog – Alle HELLA-produkter med ett klikk.