Ekstralyskastere
HELLA Offroad
Ekstralyskastere

Ekstralyskastere fra HELLA – sterkt lys med lidenskap

Den som beveger seg utenfor allfarvei, må alltid være forberedt på ekstreme ting. Det gjelder både for bilførerne og utstyret – og særlig for lyset. Verken steinsprut eller ekstrem fuktighet eller gjørme må føre til nedsatt funksjon eller til og med svikt. Med ekstralyskasterserien som er spesielt tilpasset offroad-kravene, har HELLA utviklet en rekke fremragende produkter for at du skal være best mulig rustet til akkurat disse innsatsene under de hardeste vilkår. Resultatet er forskjellige lyskastermodeller med en stabilitet, motstandskraft og fremragende lysytelse som i mange år har vært legendarisk, og som HELLA-ingeniørene hele tiden utvikler videre. Lys du kan stole på.
05/24/2016

De legendariske BLACK MAGIC -fjernlyskasterne i flott, svart design. For ekstra kjøreglede og sterk lysytelse. Forskjellige utforminger og passende belysningsvarianter for ethvert monteringssted og ethvert eventyr.

09/20/2021

LED Light Bars til serien av ekstralyskasterne LBE fra HELLA VALUEFIT-programmet tilbyr en kraftig og samtidig homogen lyseffekt takket være den nyeste LED-teknologien, innebygd i et støtsikkert aluminiumshus med integrerte kjøleribber.

12/07/2020

Luminator fra HELLA er i offroad-miljøet for lengst blitt standarden for hva som er mulig å gjøre: Når det dreier seg om best mulig belysning, høyeste stabilitet og motstandskraft, går ingen vei utenom. Luminator er en ekte fullmetallyskaster uten kompromisser: Hus, holder, lykteglassring og reflektor består av metall. Spesielle High-Boost-reflektorer sørger for maksimalt lysutbytte. Som en av offroad-lyskasterseriene med de fleste variantene tilbyr Luminator-familien tallrike lyskastermodeller med forskjellige lysteknologier.

05/24/2016

HELLA Rallye 3003-lyskaster skiller seg fra Luminator-serien først og fremst når det gjelder husmaterialet: Istedenfor metall brukes det polystyren av høyeste kvalitet – ultralett, stabilt og absolutt rustfritt. De svarte, fullstendig gjennomfargede lyskasterhusene er forsynt med en sølvgrå eller krom-designring og vekker oppsikt med sitt utseende. Den forsterkede husstrukturen øker stabiliteten, og lykteglasset av mineralglass, klart eller i blå utførelse, garanterer holdbar motstandskraft mot riper. Lyskasterne kan monteres både stående og hengende.

05/24/2016

HELLA Jumbo-serien understreker bilens linjer på en imponerende måte med sin rektangulære, bare litt avrundede, svarte form. Med sin stående eller hengende montering kan den ideelt passes inn i bilens front og tilbyr dermed også funksjonelle fordeler: Også – eller nettopp der – hvor montering av en stor, rund lyskaster kanskje hadde vært i veien for motorkjølingen, kan Jumbo brukes uten problemer. Jumbo er forresten ikke bare stor å se på, også modellutvalget er stort!

12/07/2020

LED Light Bar er det stilige alternativet til runde ekstralyskastere. Den ekstremt flate, robuste og monteringsvennlige lyslisten egner seg ideelt til de spesielle kravene for terrengbiler og kan monteres både på taket og i fronten. Bruken av varmeledende kunststoff muliggjør svært lav vekt. Til tross for den slanke konstruksjonen oppnås det en sterk lysytelse samtidig med et lavt effektbehov på bare 25 W (versjon: LED Light Bar 350) eller 35 W (versjon: LED Light Bar 470).

09/02/2016

Den nye HELLA Comet 200 LED er det moderne, effektive LED-alternativet til halogen-ekstralyskastere.
Den kompakte LED-ekstralyskasteren med HELLA-logo gir markant lysdesign som passer til LED-hovedlyskasterne.
Med en diameter på bare 144 mm og en dybde på 71 mm er Comet 200 LED ideell der det er liten plass til montering.

05/24/2016

Lyskasteren HELLA VALUEFIT 450 LED byr på sterk lysytelse i en kompakt konstruksjon med moderne reflektordesign. Takket være kompakte dimensjoner er LED-fjernlyskasteren med integrert posisjonslys også egnet for trange installasjonsforhold.

12/07/2020

Ekstralyskasterne Comet FF 450, 500 og 550 fra HELLA, som er spesielt avstemt til moderne bilers design, er den optimale lysløsningen for alle som i tillegg til god sikt også legger vekt på et godt utseende og individuell stil – også utenfor veien. Med kombinasjonen av velprøvd halogenteknikk og friformreflektorer skapes det en fremragende lysytelse. Sammen med den høyverdige bearbeidelsen av glass- og kunststoffkomponentene får man dermed lang levetid og de beste siktforhold i vær og vind. Den lave monteringsdybden sørger for problemfri montering på nesten ethvert kjøretøy.

Comet FF 450
Comet FF 550
Comet FF 500

05/24/2016

Micro DE-lyskasterne fra HELLA er rent understatement: Nesten usynlige når lyset er slått av, men når de er på, gir de på grunn av sin smarte funksjonalitet en lysytelse som, sammenlignet med de svært kompakte målene, stadig vekker oppsikt.

Micro DE

10/22/2020

FF betyr "friflate-reflektorteknologi" – og står for en overlegen lysteknologi som sørger for god lysytelse selv med mindre reflektorflater. FF-linjen fra HELLA med sine kompakte mål er derfor optimalt egnet til biler der det på grunn av begrensede monteringsmuligheter ikke er nok plass til voluminøse ekstralyskastere. Den velprøvde halogenteknikken og forskjellige utstyrsvarianter tilbyr den riktige løsningen for nesten ethvert krav, samt mulighet for både stående og hengende montering.

FF75 også som tåkelyskaster
FF50 også som tåkelyskaster

10/22/2020
  • Print
Lichtverteilungen
Die Lichtverteilungen im Vergleich.

Entdecken Sie das komplette HELLA Fernscheinwerfer-Sortiment im Überblick