Black Magic
HELLA Offroad
Black Magic

BLACK MAGIC – SVART, STERK OG KOMPAKT

09/17/2021
Black Magic

Flott, svart utseende, kompakt design: HELLA Black Magic Cubes er ekte blikkfang som stikker seg ut fra massen med sitt attraktive, fullstendig svarte utseende. Også teknologien er fremragende: Den energieffektive og holdbare LED-teknologien og den blendingsfrie spesialreflektoren sørger for “magisk” sterk belysning som spot- eller flomlys. Den robuste konstruksjonen som er absolutt støv- og vanntett, gjør det mulig å bruke dem også under de hardeste betingelser. To forskjellige størrelser gir maksimal bruksfrihet.

09/17/2021

De slanke HELLA Black Magic Lightbars er holdt fullstendig i en flott, svart design, inklusive holderne. Dermed stikker de seg tydelig ut fra massen og vekker oppsikt rent utseendemessig. Også teknologien er usedvanlig: Avhengig av variant sørger en lysytelse på opptil 15 000 lumen for fremragende belysning av terrenget. Den intelligente termokontrollen muliggjør en tilpasning til omgivelsestemperaturen og gir dermed til en hvert tid optimalt lysutbytte. Det støv- og vanntette huset og den robuste konstruksjonen tillater også de tøffeste terrenginnsatser. Forskjellige lengdevarianter gir størst mulig fleksibilitet i bruk.

09/17/2021

Tiltrekker seg blikkene på magisk vis: De aerodynamiske HELLA Black Magic Mini Lightbars imponerer allerede utseendemessig med sin ultrakompakte, ekstremt slanke konstruksjon og designen som er holdt fullstendig i elegant svart – fra huset til holderen. I det attraktive huset skjuler det seg den mest moderne teknologi. Sammen med spesialreflektoren sørger den sterke lysytelsen på 1600 lumen for en fremragende belysning av terrenget både med spot- og ved flomlys-varianten. Også den robuste, smussresistente konstruksjonen som er absolutt støv- og vanntett, og den innovative termokontrollen er absolutt terreng-kompatible. Ut på eventyr – med HELLA Black Magic Mini Lightbars.

09/17/2021
  • Print
BLACK MAGIC
Picture

Ekstralyskaster "Black Magic"

UNIVERSELL DELEKATALOG
Finn produkter – i HELLAs universelle delekatalog.
Universell delekatalog – Alle HELLA-produkter med ett klikk.