Rallye 3003
HELLA Offroad
Rallye

RALLYE – BEDWINGT MET GEMAK ELK PARCOURS

05/24/2016
Rallye

Rallye

De Rallye 3003 LED biedt perfecte probleemoplossingen voor verschillende voertuigen en montagesituaties met dezelfde technologie, maar verschillende formaten. Wanneer de lamp moet worden gemonteerd op minder massieve voertuigdelen, bieden de kleinere behuizingen door het geringere gewicht duidelijke voordelen. Wie een maximale lichtopbrengst wenst, zal echter de voorkeur geven aan de grote Rallye 3003.

10/16/2019

De Rallye 3003 Halogen biedt perfecte probleemoplossingen voor verschillende voertuigen en montagesituaties met dezelfde technologie, maar verschillende formaten. Wanneer de lamp moet worden gemonteerd op minder massieve voertuigdelen, bieden de kleinere behuizingen door het geringere gewicht duidelijke voordelen. Wie een maximale lichtopbrengst wenst, zal echter de voorkeur geven aan de grote Rallye 3003.

10/16/2019

De Rallye 3003 Compact biedt perfecte probleemoplossingen voor verschillende voertuigen en montagesituaties met dezelfde technologie, maar verschillende formaten. Wanneer de lamp moet worden gemonteerd op minder massieve voertuigdelen, bieden de kleinere behuizingen door het geringere gewicht duidelijke voordelen. Wie een maximale lichtopbrengst wenst, zal echter de voorkeur geven aan de grote Rallye 3003.

05/24/2016
  • Print
RELATIEVE GROOTTE
De relatieve grootte van de Rallye-koplampen.
De afmetingen van de Rallye 3003 koplampen vergeleken.
UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Producten vinden - in de universele HELLA-onderdelencatalogus.
Universele onderdelencatalogus - Alle HELLA-producten met één enkele klik.