On the road
HELLA Offroad
On the road

Offroad-belevenissen: met HELLA, uw verlichtingsexpert.

Het beste is onze offroad-producten live en in actie te beleven – hier ervaart u wat echte professionals zo aan ons waarderen.

05/24/2016

  • De HELLA extra verlichting in actie

Dag Rogge is leider van het Land Rover Experience Center. Hij heeft een uitstekende reputatie als hoofdinstructeur bij uitgebreide offroad-expedities. Onder zijn leiding bedwingen mens en materiaal enkele van de meest ontoegankelijke landschappen ter wereld, zoals de Andes, de Atacama-woestijn in Zuid-Amerika en de tropische jungle in Azië.
Koplampen staan bij de Land Rover Experience Tour bloot aan extreme belastingen. Modder, stof, extreme hitte en kou stellen zeer hoge eisen – niet alleen aan de deelnemers, maar ook aan het gebruikte materiaal. Dat weet ook Dag Rogge. Bij extra verlichting gaat hij daarom geen compromissen aan, maar vertrouwt hij op de innovatieve en veelvuldig beproefde HELLA producten.

05/24/2016
  • De professionele mening van Dag Rogge

Robby Gordon staat bekend als een van de beste coureurs in de NASCAR serie in de Verenigde Staten. Hij neemt daarnaast ook deel aan de Indy Racing League (IRL) en de Trans-Am, rijdt bij de International Motor Sports Association (IMSA) en heeft deelgenomen aan de International Race of Champions (IROC). Ook heeft hij verschillende keren deelgenomen aan de Parijs-Dakar rally, waar hij grote successen wist te boeken.
Robby Gordon rijdt ruim tien jaar met HELLA-koplampen. Hij is er zeker van dat de overtuigende prestaties en de stabiliteit van deze koplampen een belangrijke rol hebben gespeeld bij zijn overwinningen in de bekende Baja races. obby beschouwt prestaties en uithoudingsvermogen als beslissende factoren – zowel voor hemzelf als voor zijn verlichting. Zijn statement:
"Met Hella ben ik "s nachts net zo snel als overdag."
Daar hebben we weinig aan toe te voegen. Behalve misschien dat niet alleen coureurs kunnen profiteren van onze overtuigende producten, maar ook u!

05/24/2016
  • De professionele mening van Robby Gordon

De zijderoute is opwindend! De verschillende culturen, klimaatzones en landschappen hebben niet alleen hun bekoring voor de deelnemers, maar vormen ook een grote uitdaging voor de voertuigen die aan de tour meedoen. Wij zorgen er als officiële partner van Landrover voor, dat de voertuigen bij de Land Rover Experience Tour 2013 worden uitgerust met hoogwaardige led-, xenon-, extra koplampen en werklampen, zodat gevaren dag en nacht op tijd worden herkend. Echte winst voor alle deelnemers! Meer over de Landrover Experience Tour vindt u op de officiëlle website.

05/24/2016
  • De Landrover Experience Tour 2013
  • Print
Microsite Kwaliteit
Meer over de kwaliteit van HELLA
HELLA staat voor kwaliteit. Meer hierover kunt u lezen op onze microsite.

ELIVER
De vergelijkingstool Eliver

HELLA-verstralers interactief vergelijken.