Luminator
HELLA Offroad
Luminator

LUMINATOR - DE MAATSTAF VOOR HET HAALBARE

05/24/2016
Luminator collage

De Luminator LED is het eerste lid van de Luminator-familie in full-led-technologie. Dat betekent dat er nooit meer een gloeilamp vervangen hoeft te worden. High-boost-reflectoren zorgen voor een optimale lichtopbrengst en maximaal rijplezier. Dankzij de met de computer geoptimaliseerde fijnafstemming zorgen de high-performance-leds voor een gelijkmatige, perfecte verlichting van de weg. De voordelen voor u als bestuurder: meer veiligheid en minder last van vermoeidheid. Maar naast een lamp met alle voordelen van de led-techniek is de Luminator LED vooral een echte HELLA Luminator: een robuust, hoogwaardig uitgevoerd en betrouwbaar kwaliteitsproduct made in Germany. Het led-grootlicht dat bestaat uit een drievoudige reflector, en een positielicht met drie Kartoval-lenzen maken deze koplamp buitengewoon overtuigend. Het gewicht bedraagt 2800 g.

05/24/2016

De Luminator Metal is het beste bewijs voor het feit dat overtuigende techniek, een robuuste constructie en een aantrekkelijk design op een zinvolle manier onder één noemer kunnen worden gebracht. Zowel de behuizing als de houder en de ring zijn gemaakt van sterk gegoten zink en kunnen daardoor zelfs de zwaarste offroad-beproevingen moeiteloos aan. De halogeentechniek van de bekende HELLA kwaliteit laat u ook buiten de gebaande wegen niet in de steek en zorgt voor een betrouwbare verlichting. En het imposante uiterlijk is een verrijking voor iedere terreinwagen.

05/24/2016

Een perfecte combinatie: de Chromium-lijn verenigt de stabiliteit van de robuuste metalen Luminator-behuizing met de koele elegantie van een helder glanzend chroomoppervlak. Daarmee zet u ook buiten het wegverkeer echte designaccenten. Om te voldoen aan de hoge eisen van de Luminator-classificatie, is de oppervlakteveredeling van alle Chromium-modellen bijzonder corrosiebestendig en duurzaam – net als de sterke techniek. Zo is ervoor gezorgd dat u lang plezier zult hebben van deze hoogwaardig HELLA extra verlichting. De Chromium-lijn is naar keuze verkrijgbaar met helder of blauw afdekglas.

Luminator Chromium met positielicht

10/17/2019

Kleine behuizing, krachtige techniek: de Compact-versies van de Luminator maken de bekende excellente technologie, de stabiliteit en het weerstandsvermogen ook toegankelijk voor voertuigen waar maar weinig ruimte is voor de montage. De kleinere modellen hebben hetzelfde hoge niveau en dezelfde productvoordelen als de grote en een vergelijkbare lichtopbrengst.
Daarnaast heeft deze serie een even grote variëteit aan modellen als zijn grote broers – metaal, chroom en sinds kort ook led: alle versies zijn ook verkrijgbaar in een compacte variant. De Luminator Compact-koplampen kunnen staand worden gemonteerd. Uitzondering: de Luminator Compact Xenon met geïntegreerd voorschakelapparaat is in een hoek van +7° tot -7° staand monteerbaar.

Luminator Compact LED
Luminator Compact Xenon
Luminator Compact Metal
Luminator Compact Chromium

08/19/2016

Een kleine krachtpatser: de lichtste en kleinste Luminator aller tijden is een geniale miniatuuroplossing met een uitstekende lichtintensiteit – en dat naar keuze in xenon- of halogeentechnologie. Zelfs wanneer er zeer weinig ruimte beschikbaar is, hoeft u het dus bij uw offroad-uitrusting niet te stellen zonder de goede prestaties en technologische briljantie van de Luminator extra verlichting van HELLA.
De Luminator X overtuigt met de klassieke sterke punten van de Luminator-serie: een homogene verlichting dankzij high-boost-reflectoren, met de computer geoptimaliseerde fijnafstemming en dus een goed zicht en actieve rijveiligheid in het donker en bij slecht weer. De lamp kan eenvoudig worden gemonteerd op het cabinedak of de voorbumper – zo bent u perfect uitgerust voor de zwaarste toepassingen.

08/19/2016
  • Print
RELATIEVE GROOTTE
De relatieve grootte van de Luminator-koplampen.
De afmetingen van de Luminator-koplampen vergeleken.

 

UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Producten vinden - in de universele HELLA-onderdelencatalogus.
Universele onderdelencatalogus - Alle HELLA-producten met één enkele klik.