Extra verlichting
HELLA Offroad
Extra verlichting

Extra verlichting van HELLA – krachtige verlichting met passie

Wie zich buiten de gebaande wegen begeeft, moet altijd voorbereid zijn op extremen. Dat geldt niet alleen voor de bestuurder, maar ook voor de uitrusting – en met name voor de verlichting. Steenslag, extreme vochtigheid of modder bijvoorbeeld mogen de functionaliteit niet beperken en al helemaal geen uitval tot gevolg hebben. Met de speciaal op de offroad-eisen afgestemde series extra verlichting heeft HELLA voor dergelijke toepassingen een aantal uitstekende producten ontwikkeld die ervoor zorgen dat u ook onder de zwaarste omstandigheden optimaal bent uitgerust. Het resultaat zijn verschillende modellen koplampen met een stabiliteit, een weerstandsvermogen en lichtprestaties die al vele jaren lang legendarisch zijn en die door de HELLA ingenieurs voortdurend consequent verder worden ontwikkeld. Verlichting waar u van op aan kunt.
05/24/2016

De legendarische BLACK MAGIC verstralers in een stijlvol zwart design. Voor extra rijplezier en een krachtige lichtopbrengst. Verschillende ontwerpen en passende verlichtingsvarianten voor elke montageplaats en elk avontuur.

09/20/2021

De LED Light Bars van de LBE-verstralerserie uit het HELLA VALUEFIT-aanbod bieden een sterke en tegelijkertijd homogene lichtopbrengst dankzij de nieuwste ledtechnologie, welke is ondergebracht in een schokbestendige aluminium behuizing met geïntegreerde koelribben.

12/07/2020

De Luminator van HELLA is in de offroad-wereld al tijdenlang de maatstaf voor het haalbare: in iedere situatie waarin verlichting, stabiliteit en weerstandsvermogen optimaal moeten zijn, is deze lamp de enige logische keuze. De Luminator is een volledig metalen koplamp zonder compromissen: zowel de behuizing als de houder, de glasrand en de reflector zijn van metaal. Speciale high-boost-reflectoren zorgen voor een maximale lichtopbrengst. Als een van de extra verlichtingsseries voor offroad-gebruik met de meeste varianten omvat de Luminator familie koplampen in vele verschillende modellen met uiteenlopende verlichtingstechnologieën.

05/24/2016

De HELLA Rallye 3003 koplampen onderscheiden zich vooral van de Luminator-serie door het materiaal van de behuizing: in plaats van metaal wordt er polystyreen van de allerbeste kwaliteit gebruikt – ultralicht, stabiel en absoluut corrosievrij. De volledig zwartgeverfde lamphuizen zijn voorzien van een zilvergrijze of chromen designring en zetten indrukwekkende optische accenten. De versterkte structuur van de behuizing vergroot de stabiliteit en het lampglas van echt glas, dat naar keuze verkrijgbaar is in een heldere of blauwe uitvoering, is en blijft gegarandeerd krasvast. De lampen kunnen zowel staand als hangend worden gemonteerd.

05/24/2016

De HELLA Jumbo-serie onderstreept met zijn rechthoekige, licht afgeronde vorm en zwarte kleur de voertuigbelijning op een indrukwekkende manier. Doordat deze lamp zowel staand als hangend kan worden gemonteerd, is hij perfect te integreren in het front van het voertuig en heeft hij bovendien functionele voordelen: ook – of juist – daar waar een grote ronde koplamp de motorkoeling zou kunnen beïnvloeden, kan de Jumbo probleemloos worden gemonteerd. Groot is de Jumbo overigens niet alleen letterlijk, maar ook in de diversiteit aan modellen!

12/07/2020

De LED Light Bar is het trendy alternatief voor ronde extra koplampen. De extreem platte, robuuste en snel te monteren lichtbalk is perfect geschikt voor de bijzondere eisen die worden gesteld aan de verlichting van offroad-voertuigen en kan zowel op het dak als aan de voorkant worden gemonteerd. Het gebruik van warmtegeleidende kunststof maakt een zeer gering gewicht mogelijk. Ondanks de slanke bouwwijze wordt een sterke lichtopbrengst bereikt bij gelijktijdig gering opgenomen vermogen van slechts 25 W (versie: LED Light Bar 350) resp. 35 W (versie: LED Light Bar 470).

08/19/2016

De nieuwe HELLA Comet 200 LED is het moderne, krachtige LED-alternatief voor extra verlichting op halogeenbasis.
De compacte extra led-verlichting met HELLA opschrift biedt een markant lichtdesign dat goed bij led-hoofdkoplampen past.
Met een diameter van slechts 144 mm en een inbouwdiepte van 71 mm is de Comet 200 LED uitermate geschikt voor krappe montagelocaties.

05/24/2016

HELLA VALUEFIT 450 LED-verstraler levert een krachtige lichtopbrengst in een compact ontwerp met een modern reflectordesign. Dankzij zijn compacte afmetingen is de ledverstraler met geïntegreerd positielicht ook geschikt voor kleine installatieruimtes.

12/07/2020

De speciaal op het design van moderne voertuigen afgestemde extra verlichtingen Comet FF 450, 500 en 550 van HELLA zijn een perfecte verlichtingsoplossing voor iedereen die behalve aan een goed zicht ook waarde hecht aan een aantrekkelijk uiterlijk en individuele stijl – en dat niet alleen op de weg. Door combinatie van beproefde halogeentechniek met vrije-vormreflectoren worden uitstekende lichtprestaties bereikt. Samen met de zorgvuldige verwerking van de hoogwaardige glazen en kunststof componenten resulteert dit in een lange levensduur en een optimaal zicht bij alle weersomstandigheden. Dankzij de geringe inbouwdiepte kunnen deze lampen in bijna ieder voertuig probleemloos worden gemonteerd.

Comet FF 450
Comet FF 550
Comet FF 500

08/30/2016

De Micro DE-koplampen van HELLA zijn een puur understatement: deze lampen die in uitgeschakelde toestand vrijwel onzichtbaar zijn, hebben dankzij hun doordachte functionaliteit een lichtopbrengst die gezien hun bijzonder compacte afmetingen iedere keer weer opzien baart.

Micro DE

10/22/2020

FF staat voor "vrije-vlakken-reflectortechnologie" – een hoogstaande verlichtingstechnologie die zelfs bij kleine reflectoroppervlakken zorgt voor een goede lichtopbrengst. De FF-lijn van HELLA is met zijn compacte afmetingen bij uitstek geschikt voor voertuigen waarbij door beperkte montagemogelijkheden niet voldoende ruimte is voor volumineuze extra verlichting. Dankzij de beproefde halogeentechniek, de verschillende uitvoeringsvarianten en de mogelijkheid de lampen zowel staand als hangend te monteren, biedt deze lijn voor bijna iedere situatie de juiste oplossing.

FF75 ook als mistlamp
FF50 ook als mistlamp

10/22/2020
  • Print
Poster lichtverdeling
Die Lichtverteilungen im Vergleich.

Ontdek het LED-bereik van koplampen in een oogopslag