Dagrijverlichting
HELLA Offroad
Mobiel

Dagrijlichten van HELLA: geruststellende veiligheid

In het uitstekend ontwikkelde dagrijlichtprogramma van HELLA is voor ieder voertuigtype een ideale oplossing te vinden. Ook voor het offroad-segment bevat het HELLA assortiment de meest uiteenlopende modellen: van onopvallend en exclusief tot opvallend anders. Maar één ding hebben al onze dagrijlichten gemeen: de beproefde en overtuigende HELLA kwaliteit, waarvan u absoluut op aan kunt.
Meer informatie en interessante feiten over het thema dagrijverlichting vindt u op onze microsite.

05/24/2016

LEDayLine

Het dagrijlicht LEDayLine van HELLA verenigt een rechtlijnig design met de modernste techniek. Deze led-dagrijverlichtingsset met geïntegreerd relais in een behuizing van zwarte kunststof bestaat uit twee lampen met elk vijf leds en wordt met het meegeleverde montagetoebehoren ingebouwd in de voorbumper.
De LEDayLine kan ook worden gebruikt als positielicht. In dit geval moet het standaard ingebouwde positielicht blijvend worden uitgeschakeld.
De levering omvat de lampenset, een professionele kabelset met AMP-supersealed-stekker en bevestigingsveren.

Artikel
2PT 010 043-801 Dagrijlichtset met positielicht, 12 V incl. professionele kabelset
2PT 010 043-011 Dagrijlicht met positielicht, 12 V, links
2PT 010 043-021 Dagrijlicht met positielicht, 12 V, rechts

LEDayLine 15/30

De LEDayLine dagrijlichten verenigen functionaliteit met een compact model. De waarneembaarheid van uw voertuig wordt duidelijk verbeterd – een echt pluspunt als het gaat om uw veiligheid.
De LEDayLine 15 en 30 bieden dankzij hun geringe constructiehoogte veelvuldige montagemogelijkheden bij voertuigen met een ronding van 15° resp. 30° op de plaats waar de lampen worden ingebouwd. Een gering energieverbruik en de eenvoudige montage zijn overtuigende argumenten die voor deze lampen pleiten.
Na bevestiging van het montageframe aan de voorkant van het voertuig wordt het dagrijlicht eenvoudigweg "vastgeklikt" in de houder van het montageframe.
Iedere set bevat 2 led-dagrijlichten met elk 8 leds, een montageframe, 1 wisselrelais en een aansluitklare kabelset.

Artikel
LEDayLine 15
2PT 980 860-801 Dagrijlichtset, 12 V, geschikt voor voertuigen met een ronding van 15° op de plaats waar de lampen worden ingebouwd.
LEDayLine 30
2PT 980 850-801 Dagrijlichtset, 12 V, geschikt voor voertuigen met een ronding van 30° op de plaats waar de lampen worden ingebouwd.

LEDayLine Zero

De LEDayLine Zero met 8 high-performance-leds is het nieuwste lid van de HELLA LEDayLine-familie en bij uitstek geschikt voor voertuigen zonder ronding op de plaats waar de lampen worden ingebouwd. Dit dagrijlicht heeft alle positieve eigenschappen die kenmerkend zijn voor de moderne dagrijverlichting van HELLA: een hoge mate van veiligheid door de betere waarneembaarheid van het voertuig overdag, een geringer energieverbruik dankzij de innovatieve ledtechniek en een karakteristiek uiterlijk. De LEDayLine Zero vormt een harmonisch geheel met het voertuigdesign en is perfect geschikt voor inbouw achteraf.
Ledere set bevat 2 led-dagrijlichten met elk 8 leds, een montageframe, 1 wisselrelais en een aansluitklare kabelset.

Artikel
LEDayLine Zero
2PT 980 970-821 Dagrijlichtset, 12 V, geschikt voor voertuigen zonder ronding op de plaats waar de lampen worden ingebouwd

Led-dagrijlicht opbouwvariant "Surface Mount"

Ook als het gaat om opbouwvarianten hoeft u het niet te stellen zonder de innovatieve oplossingen op het gebied van dagrijverlichting van HELLA: onze nieuwe lampenset "Surface Mount" met 10 high-performance-leds en een extreem geringe opbouwhoogte is een uitstekend alternatief voor voertuigen zonder ronding op de plaats waar de lampen worden ingebouwd, en overtuigt door de ongecompliceerde montage in bestaande voertuigen. Het geringe energieverbruik dankzij de ledtechniek en het aansprekende design, dat uw voertuig een individueel aanzien geeft, zijn redenen te meer om te kiezen voor deze dagrijlichten. Dat geldt natuurlijk ook voor de extra veiligheid die de dagrijverlichting van HELLA u biedt.
Ledere set bevat 2 lampen en een relais.

Artikel
2PT 980 880-811 Dagrijlichtset, 12 V, opbouwvariant voor voertuigen zonder ronding op de plaats waar de lampen worden ingebouwd

Led-dagrijlichten 90 mm

De HELLA led-dagrijlichten 90 mm in een zwarte aluminiumbehuizing hebben een buitengewoon markant uiterlijk – naar het motto "zien en gezien worden". De lampen zijn zowel geschikt voor staande als voor hangende montage in of op de voorbumper.

Iedere set bevat 2 beugelhouders + 2 lampen. De montageplaat is voor deze set niet nodig; wel kan deze indien gewenst of nodig met de losse lampen worden meebesteld.


Artikel
2PT 009 599-811 Dagrijlichtset, rond model
2PT 009 599-111 Led-dagrijlicht 90 mm rond met 3 leds 12 V/24 V multivoltage links
2PT 009 599-121 Led-dagrijlicht 90 mm rond met 3 leds 12 V/24 V multivoltage rechts
2PT 009 599-131 Led-dagrijlicht met positielicht met 3 leds rond 12 V/24 V multivoltage links
2PT 009 599-141 Led-dagrijlicht met positielicht met 3 leds rond 12 V/24 V multivoltage rechts
9AH 165 968-001 Montageplaat

Led-dagrijlichten, staafvormig

Met deze staafvormige led-dagrijlichtset van HELLA voorziet u uw voertuig van een blikvanger die niet over het hoofd is te zien en de veiligheid in het wegverkeer significant vergroot. De lampen zijn bedoeld voor horizontale inbouw en zijn leverbaar in twee varianten met verschillende bevestigingsmogelijkheden.
Ledere set bevat 2 lampen met elk 12 leds, bevestigingsschroeven en een wisselrelais.
Artikel
Het frame wordt aan de bovenkant vastgeschroefd, de lamp wordt vastgeklikt. Incl. montageframe.
2PT 980 680-821 Dagrijlichtset, 12 V

Bevestiging via de schroefgaten aan de zijkanten
2PT 980 680-801 Dagrijlichtset, 12 V

Led-dagrijlichten-set hoekig

Beschaafd en toch opvallend: deze led-dagrijlichtset met zilvergrijze aluminium behuizing en geïntegreerd relais voor staande en hangende montage in of op de voorbumper geeft uw voertuig echt meerwaarde en vergroot bovendien de veiligheid.
Ledere set bestaat uit 2 lampen met elk 3 leds, een professionele kabelset met AMP-supersealed stekker en een beugelhouder.


Artikel
2PT 009 496-801 Dagrijlichtset, rechthoekig

  • Print
Microsite Dagrijverlichting
Alles over de HELLA dagrijverlichting op de microsite.

Alles over dagrijverlichting: op de HELLA microsite.

LED_Video_160x80
LED-competentie

Licht is…led. Veel plezier met de HELLA led-competentie

play video
UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Producten vinden - in de universele HELLA-onderdelencatalogus.
Universele onderdelencatalogus - Alle HELLA-producten met één enkele klik.