Black Magic
HELLA Offroad
Black Magic

BLACK MAGIC - ZWART, KRACHTIG EN COMPACT

09/17/2021
Black Magic

Stijlvol zwart uiterlijk, compact ontwerp: De HELLA Black Magic Cubes zijn echte blikvangers die opvallen door hun aantrekkelijke, geheel zwarte uiterlijk. De technologie is ook uitmuntend: De energiezuinige en duurzame ledtechnologie en de niet-verblindende speciale reflector zorgen voor een "magisch" krachtige verlichting als punt- of spreidlicht. De absolute stof- en waterdichtheid en de robuuste constructie maken gebruik onder zelfs de zwaarste omstandigheden mogelijk. Twee maatvarianten bieden een maximale toepassingsvrijheid.

09/17/2021

De slanke HELLA Black Magic Lightbars zijn volledig in een chique zwart ontwerp uitgevoerd, inclusief de beugels. Hierdoor onderscheiden ze zich duidelijk van de massa en springen ze alleen al door hun uiterlijk direct in het oog. Ook de technologie is uitzonderlijk: Afhankelijk van de variant zorgt een lichtopbrengst tot 15.000 lumen voor een uitstekende terreinverlichting. Het intelligente thermische beheer maakt aanpassing aan de omgevingstemperatuur en dus altijd een optimale lichtopbrengst mogelijk. De stof- en waterdichte behuizing en de robuuste constructie maken gebruik onder zelfs de zwaarste offroad-toepassingen mogelijk. Verschillende lengtevarianten bieden de grootst mogelijke flexibiliteit bij de toepassing.

09/17/2021

Trekken de blik op magische wijze: De aerodynamische HELLA Black Magic Mini Lightbars maken alleen al door hun uiterlijk indruk dankzij hun ultracompacte, uiterst slanke constructie en het volledig zwarte design - van de behuizing tot de beugel. De aantrekkelijke behuizing herbergt de allermodernste technologie. De krachtige lichtopbrengst van 1600 lumen, in combinatie met de speciale reflector, zorgt voor een uitstekende verlichting van het terrein, zowel in de punt- als in de spreidlichtversie. De robuuste, vuilafstotende constructie, de absolute stof- en waterdichtheid en het innovatieve thermisch beheer zijn ook zonder meer geschikt voor offroad-gebruik. Ga het avontuur aan - met de HELLA Black Magic Mini Lightbars.

09/17/2021
  • Print
Black Magic
Video

ERVAAR BLACK MAGIC.

Start de video
BLACK MAGIC
Picture

Extra grootlichtkoplamp "Black Magic"

UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Producten vinden - in de universele HELLA-onderdelencatalogus.
Universele onderdelencatalogus - Alle HELLA-producten met één enkele klik.