Tien päällä
HELLA offroad
Tien päällä

Offroad-kokemuksia valoasiantuntijasi HELLAN kanssa

Offroad-tuotteitamme on paras kokeilla käytännön testeissä – täällä saat tietää, mitä mieltä todelliset ammattilaiset ovat meistä.

05/23/2016

  • HELLA-lisävalot toiminnassa

Dag Rogge johtaa Land Rover Experience Centeriä. Hänen mainettaan lukemattomien offroad-retkien pääjärjestäjänä arvostetaan. Hänen johdollaan ihmiset ja kalusto ovat valloittaneet monia vaikeakulkuisia maastoja, mm. Andit, Etelä-Amerikan Atacama-aavikon ja Aasian trooppiset viidakot.
Land Rover Experience Tourilla valot altistuvat äärimmäiselle kuormitukselle. Muta, pöly, äärimmäinen kuumuus ja kylmyys asettavat tiukkoja vaatimuksia ihmisille ja käytettävälle kalustolle. Tämän tietää myös Dag Rogge. Siksi hän ei tingi lisävaloista vaan valitsee nykyaikaiset ja luotettaviksi todetut HELLA-tuotteet.

05/23/2016
  • Ammattilaisten mielipiteitä: Dag Rogge

Robby Gordon on USA:n NASCAR-sarjan parhaita kuljettajia. Lisäksi hän ajaa Indy Racing League (IRL)- ja Trans-Am-sarjoissa sekä International Motor Sports Associationin (IMSA) järjestämissä sarjoissa ja osallistui International Race of Champions -kilpailuihin (IROC). Hän on myös osallistunut useamman kerran Pariisi–Dakar-ralliin ja menestynyt siellä hienosti.
Robby Gordon on käyttänyt autoissaan yli 10 vuoden ajan HELLA-valoja. Hän on vakuuttunut, että niiden ylivoimainen suorituskyky ja lujuus ovat edesauttaneet hänet voittoihin mm. Baja-rallissa. Robby panostaa suorituskykyyn ja kestävyyteen – niin itsensä kuin valojensa kohdalla. Hänen mielipiteensä:
"HELLAN ansiosta olen yhtä nopea yöllä kuin päivällä."
Siihen meillä ei ole paljon lisättävää. Paitsi ehkä, että luotettavista tuotteistamme eivät hyödy vain kilpa-autoilijat, vaan myös sinä!

05/23/2016
  • Ammattilaisten mielipiteitä: Robby Gordon

Silkkitien etappi on jännittävä! Eri kulttuurit, ilmastovyöhykkeet ja maisemat innostavat osallistujia, mutta ne myös asettavat tiukkoja vaatimuksia ajoneuvoille. Land Roverin virallisena kumppanina huolehdimme, että Land Rover Experience Touriin osallistuvat ajoneuvot saavat varusteikseen laadukkaat LED- ja ksenonlisävalot ja -työvalot, jotta vaarat voidaan tunnistaa ajoissa niin päivällä kuin yölläkin. Kaikki osallistujat ovat todellisia voittajia! Lisätietoja Land Rover Experience Tourista antaa myös sen virallinen kotisivu.

05/23/2016
  • Land Rover Experience Tour
  • Print
Mikrosivusto Laatu
Lisätietoja HELLA-laadusta
HELLA = laatu. Lisätietoja aiheesta saat mikrosivustoltamme.

ELIVER
Vertailutyökalu Eliver

Vertaile HELLAN kaukovaloja interaktiivisesti.