Luminator
HELLA offroad
Luminator

LUMINATOR – MAHDOLLISEN MITTAPUU

05/23/2016
Luminator collage

Luminator LED on ensimmäinen Luminator-sarjan lisävalo, joka on sataprosenttisesti LED-tekniikkaa: ei enää polttimonvaihtoa. High-boost-heijastimet parantavat valontuottoa ja lisäävät ajonautintoa. Tietokoneoptimoidusti hienosäädetyt suurteho-LEDit valaisevat ajoradan tasaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Kuljettajalle se tarkoittaa lisää turvallisuutta ja vähemmän väsymyksen sivuvaikutuksia. LED-etujen lisäksi Luminator LED on ennen kaikkea aito HELLA Luminator: kestävä, luotettava ja laadukkaasti Saksassa valmistettu tuote. Vaikutuksen tekevät LED-kaukovalon kolminkertainen heijastin ja kolmesta Kartoval-LEDistä muodostuva seisontavalo. Paino on 2 800 g.

05/23/2016

Luminator Metal on paras todiste siitä, kuinka luotettava tekniikka, tukeva rakenne ja kaunis muotoilu ovat sopusoinnussa. Koppa, pidike ja kehys ovat sinkkipainevalua ja kestävät helposti ankarimmissakin maasto-olosuhteissa. Tuttua HELLA-laatua edustava halogeenitekniikka ei jätä pulaan maastossakaan ja valaisee luotettavasti. Näyttävä ulkoasu kohentaa jokaista maastoautoa.

05/23/2016

Täydellinen kokonaisuus: Chromium-sarja yhdistää tukevan Luminator-metallikopan vakauden ja kirkkaan, kiiltävän kromipinnan viileän tyylikkyyden. Valo on näyttävä muotoiluyksityiskohta myös maastossa. Jotta Luminator-luokituksen tiukat vaatimukset täyttyisivät, kaikissa Chromium-malleissa on erityisen pitkäikäinen ja korroosionkestävä pinnoitus ja vahva tekniikka. Tämä takaa, että voit nauttia pitkään näistä laadukkaista HELLA-lisävaloista. Chromium-sarjaa on saatavana kirkkaalla tai sinisellä lasilla.

Luminator Chromium seisontavalolla

10/17/2019

Pieni koppa, vahva tekniikka: Luminatorin Compact-versiot tuovat tutun loistavan tekniikan, vakauden ja kestävyyden myös pieniin asennustiloihin. Pienemmät mallit ovat teknisesti yhtä korkeatasoisia kuin suuret mallit, ja niillä on samat tuote-edut ja vastaava valoteho.
Compact-sarjassa on yhtä paljon valinnanvaraa kuin suuremmissakin: metalli, kromi tai nyt myös uutuutena LED. Luminator Compact ‑valot voidaan asentaa pystyyn. Poikkeus: Luminator Compact Xenon sisäänrakennetulla muunninyksiköllä voidaan asentaa pystyyn +7 – -7 asteen kulmassa.

Luminator Compact LED
Luminator Compact Xenon
Luminator Compact Metal
Luminator Compact Chromium

08/31/2016

Todellinen pikkujättiläinen: kaikkien aikojen kevein ja pienin Luminator on nerokas miniratkaisu täydellä valovoimalla – valinnaisesti joko ksenon- tai halogeenitekniikalla. Näin et joudu ahtaissakaan olosuhteissa tinkimään maastovarustuksessa HELLA Luminator ‑lisävalojen voimakkaasta tehosta ja teknisestä erinomaisuudesta.
Luminator X ‑lisävalolla on sarjan tutut vahvuudet: high-boost-heijastimien tuoman tasaisen valaisun ja tietokoneoptimoidun hienosäädön ansiosta hyvä näkyvyys ja aktiivinen ajoturvallisuus pimeällä ja huonolla kelillä. Se voidaan asentaa helposti ohjaamon katolle tai etuhelmaan, jolloin saat täydellisen varustuksen kovaan käyttöön.

08/31/2016
  • Print
KOKOVERTAILU
Luminator-valojen kokovertailu
Luminator-valojen mitat vertailussa

 

YLEISMALLISTEN OSIEN LUETTELO
Etsi tuotteita HELLAN yleismallisten osien luettelosta.
Yleismallisten osien luettelo – kaikki HELLA-tuotteet yhdellä napsautuksella