Lisävalot
HELLA offroad
Lisävalot

HELLA-lisävalot – intohimoisen voimakasta valoa

Kun liikkuu tuttujen reittien ulkopuolella, täytyy varautua äärimmäisiin tilanteisiin. Tämä koskee kuljettajaa, varusteita ja erityisesti valoja. Kiveniskut, kosteus tai muta eivät saa aiheuttaa toimintahäiriöitä tai rajoittaa toimintaa. HELLA on kehittänyt erityisesti maastoajovaatimuksia vastaavan lisävalosarjan, jonka upeat tuotteet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi ankarissa olosuhteissa. Tuloksena on erilaisia valomalleja, joiden vakaus, kestävyys ja erinomainen valoteho ovat olleet jo vuosia tunnettuja ja joita HELLAN tuotekehitysinsinöörit kehittävät jatkuvasti edelleen. Valoja, joihin voit luottaa.
05/23/2016

Legendaariset BLACK MAGIC -kaukovalot kauniin mustalla muotoilulla lisäävät ajomukavuutta ja valotehoa. Eri mallit ja sopivat valaisuvaihtoehdot kaikkiin asennuspaikkoihin ja kaikille seikkailijoille.

09/20/2021

HELLA VALUEFIT -valikoiman LBE-sarjan lisävalojen LED Light Bars tarjoavat voimakkaan ja samalla tasaisen valotehon ajankohtaisen LED-teknologian avulla, iskunkestävän alumiinikotelon ja integroitujen jäähdytysripojen suojaamana.

12/07/2020

HELLA Luminator on muodostunut vuosien saatossa mahdollisen mittapuuksi maastoajoneuvojen valoissa: sen ohittanutta ei ole, kun halutaan paras mahdollinen valaisu, vakaus ja kestävyys. Luminator on todella tinkimätön täysmetallivalo: koppa, pidike, lasin kiinnitysrengas ja heijastin ovat metallisia. High-boost-erikoisheijastimet tuottavat parhaan mahdollisen valotehon. Luminator on yksi niistä maastoajoneuvojen lisävalotuoteperheistä, joka tarjoaa eniten mallivaihtoehtoja eri valotekniikoilla.

05/23/2016

HELLA Rallye 3003 ‑valot eroavat Luminator-sarjan valoista ennen muuta kopan materiaalin suhteen: metallin sijasta on käytetty korkealaatuista polystyreeniä, joka on äärimmäisen kevyt, vakaa ja ehdottomasti ruostumaton materiaali. Kokonaan mustaksi läpivärjätyissä valokopissa on hopeanharmaa tai kromikehys, ja ne antavat näyttävän loppusilauksen ulkoasulle. Kopan vahvistettu rakenne lisää vakautta, ja aito lasi – valinnaisesti kirkkaana tai sinisenä – estää naarmuuntumisen. Valo voidaan asentaa pystyyn tai riippumaan.

05/23/2016

HELLAN Jumbo-sarja korostaa näyttävästi ajoneuvon linjoja suorakulmaisella, vain hieman pyöristetyllä mustalla muodollaan. Koska se voidaan asentaa pystyyn tai riippumaan, se sulautuu hienosti ajoneuvon etuosaan ja tarjoaa myös toiminnallisia etuja: Jumbo voidaan asentaa ongelmitta niihin paikkoihin, joissa suuri pyöreä lisävalo saattaisi haitata moottorinjäähdytystä. Suurta ei muuten ole pelkästään Jumbon ulkomuoto, vaan myös mallivalikoima!

12/07/2020

LED Light Bar on tyylikäs vaihtoehto pyöreille lisävaloille. Tämä pitkä, kapea ja erittäin matala valo kestää kovaa käyttöä maastoajoneuvoissa, ja se on nopea asentaa joko ajoneuvon katolle tai eteen. Lämpöä johtavan muovin käyttö materiaalina tekee valosta erittäin kevyen. Vaikka valon koko ja tehontarve ovat vaatimattomia (25 W / LED Light Bar 350, 35 W / LED Light Bar 470), valoteho on voimakas.

08/31/2016

HELLAN uusi Comet 200 LED on moderni ja tehokas LED-vaihtoehto halogeenilisävaloille.
Sen pieni koko ja HELLA-logo muodostavat huomiota herättävän muotoilun, joka on yhteensopiva LED-ajovalojen kanssa.
Koska halkaisija on vain 144 mm ja syvyys 71 mm, Comet 200 LED on ihanteellinen ahtaisiin asennuspaikkoihin.

05/23/2016

Kaukovalo HELLA VALUEFIT 450 LED tarjoaa voimakkaan valotehon pienessä koossa modernilla heijastindesignilla. Kompaktien mittojensa ansiosta seisontavalon sisältävä LED-kaukovalo soveltuu myös pieniin asennustiloihin.

12/07/2020

Erityisesti nykyaikaisten ajoneuvojen muotoiluun sovitetut HELLA-lisävalot Comet FF 450, 500 ja 550 ovat ihanteellinen valoratkaisu kaikille, jotka arvostavat hyvän näkyvyyden lisäksi hyvää optiikkaa ja yksilöllistä tyyliä – myös maastossa. Luotettavan halogeenitekniikan ja FF-heijastimien ansiosta valoteho on upea. Laadukkaat lasi- ja muoviosat takaavat pitkän käyttöiän ja mitä parhaan näkyvyyden kelistä riippumatta. Matalan asennussyvyyden ansiosta valot on helppo asentaa lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Comet FF 450
Comet FF 550
Comet FF 500

08/31/2016

HELLAN Micro DE -valot ovat erittäin pieniä. Kun ne eivät ole kytkettyinä päälle, ne ovat lähes huomaamattomia. Ne tarjoavat pitkälle kehitetyn toiminnallisuutensa ansiosta hämmästyttävän valotehon kokoonsa nähden.

Micro DE

10/22/2020

FF (free form) tarkoittaa vapaamuotoista heijastintekniikkaa ja on ylivertainen valotekniikka, sillä pienelläkin heijastinpinnalla saadaan hyvä valoteho. HELLAN FF-sarja sopii valojen pienen koon ansiosta ihanteellisesti sellaisiin ajoneuvoihin, joihin ei rajallisen asennustilan vuoksi mahdu kookkaita lisävaloja. Luotettava halogeenitekniikka ja eri varustevaihtoehdot tarjoavat lähes kaikkiin vaatimuksiin oikean ratkaisun ja mahdollisuuden seisovaan tai riippuvaan asennukseen.

FF75 – myös sumuvalo
FF50 – myös sumuvalo

10/22/2020
  • Print
Lichtverteilungen
Die Lichtverteilungen im Vergleich.

Entdecken Sie das komplette HELLA Fernscheinwerfer-Sortiment im Überblick