Black Magic
HELLA offroad
Black Magic

BLACK MAGIC – MUSTA, VOIMAKAS JA PIENIKOKOINEN

09/17/2021
Black Magic

HELLAN Black Magic Cubes -sarja on todellinen katseenvangitsija: nämä pienikokoiset lisävalot erottuvat massasta kauniin mustan optiikkansa ja täysin mustan ulkoasunsa ansiosta. Niissä on erinomaista tekniikkaa: energiatehokkaat ja pitkäikäiset LEDit ja häikäisemätön erikoisheijastin tuottavat ”maagisen” voimakkaan valaisun pitkälle ulottuvalla tai laaja-alaisesti valaisevalla valokeilalla. Luja ja ehdottoman pöly- ja vesitiivis rakenne mahdollistaa käytön ankarimmissakin olosuhteissa. Kaksi kokovaihtoehtoa lisää käyttömahdollisuuksia.

09/17/2021

HELLAN Black Magic Lightbars ­sarjan kapeat valopaneelit ovat täysin mustat aina pidikkeitä myöten. Ne erottuvat selkeästi massasta ja kiinnittävät huomiota jo upean ulkoasunsa puolesta. Niissä on myös upeaa tekniikkaa: mallista riippuen jopa 15 000 lumenin valovirta valaisee maaston selkeästi. Älykkään lämmönhallinnan avulla osat sopeutuvat ympäristön lämpötilaan, jolloin valontuotto on aina ihanteellinen. Pöly- ja vesitiivis koppa ja luja rakenne mahdollistavat käytön ankarimmissakin maasto-olosuhteissa. Eri pituusvaihtoehdot lisäävät asennuksen joustavuutta.

09/17/2021

Maaginen katseenvangitsija: jo HELLAN aerodynaamisen Black Magic Mini Lightbars -sarjan ulkoasu tekee vaikutuksen äärimmäisen pienen ja kapean rakenteensa ja kotelosta pidikkeisiin asti täysin mustan muotoilunsa ansiosta. Kauniin kopan sisälle kätkeytyy uusinta tekniikkaa. Voimakas 1 600 lumenin valovirta ja erikoisvalmistettu heijastin saavat yhdessä aikaan sekä pitkälle ulottuvan että laaja-alaisesti valaisevan valokeilan maaston valaisuun. Myös luja, likaa hylkivä, täysin pöly- ja vesitiivis rakenne ja edistyksellinen lämmönhallinta sopivat erinomaisesti maastokäyttöön. HELLAN Black Magic Mini Lightbars -sarjan kanssa olet valmiina seikkailuun.

09/17/2021
  • Print
BLACK MAGIC
Picture

Lisäkaukovalo Black Magic

YLEISMALLISTEN OSIEN LUETTELO
Etsi tuotteita HELLAN yleismallisten osien luettelosta.
Yleismallisten osien luettelo – kaikki HELLA-tuotteet yhdellä napsautuksella