On the road
HELLA Offroad
On the road

Offroad-oplevelser: Med HELLA, dine eksperter i lys og lygter.

Vores offroad-produkter oplever du bedst på stedet og i aktion - her kan du få at vide, hvad de professionelle sætter så stor pris på hos os.

05/23/2016

  • HELLA ekstra forlygter i action.

Dag Rogge er leder af Land Rover Experience Center. Hans ry som chef-instruktør for omfattende offroad-ekspeditioner er legendarisk. Under hans ledelse klarer både mennesker og materiel nogle af de mest uvejsomme landskaber på Jorden, som f.eks. Andesbjergene, Atacama-ørkenen i Sydamerika og den tropiske jungle i Asien.
Lygterne udsættes for ekstreme belastninger under Land Rover Experience Tour. Mudder, støv, ekstrem varme og kulde stiller maksimale krav – ikke blot til menneskene, men også til det benyttede materiel. Det er Dag Rogge også helt klar over. Derfor går han ikke på kompromis, når det drejer sig om ekstra forlygter. Han stoler på de avancerede og gennemtestede produkter fra HELLA.

05/23/2016
  • Dag Rogges professionelle vurdering

Robby Gordon anses for at være en af de bedste kørere i NASCAR-serien i USA. Han kører også i Indy Racing League (IRL), Trans-Am, i International Motor Sports Association (IMSA) og har deltaget i International Race of Champions (IROC). Desuden har han flere gange deltaget i Rallye Paris-Dakar, hvor han har opnået betydelige resultater.
I mere end 10 år har Robby Gordon kørt med Hella-lygter. Han er sikker på, at lygternes overbevisende ydelse og stabilitet har hjulpet ham bl.a. til hans sejre i de kendte Baja-racerløb. Robby satser på ydelse og udholdenhed - for sig selv og for hans lygter. Hans bedømmelse:
"Med Hella er jeg lige så hurtig om natten som om dagen."
Vi har ikke noget at tilføje. Undtagen måske, at det ikke blot er vores racerkørere, der kan drage fordel af vore imponerende produkter - det kan du også!

05/23/2016
  • Robby Gordons professionelle vurdering

Silkevejen virker fristende! De forskellige kulturer, klimazoner og landskaber virker ikke blot tiltrækkende på deltagerne, de er også en hård udfordring for køretøjerne i Tour"en. Som officiel partner for Landrover sikrer vi, at bilerne i Land Rover Experience Tour 2013 udstyres med ekstra LED- og xenon-forlygter og arbejdslygter, så farer opdages i tide, både dag og nat. Det er win-win for alle parter! Du kan finde ud af mere om Landrover Experience Tour på den officielle webside.

05/23/2016
  • Landrover Experience Tour 2013
  • Print
Microsite Kvalitet
Mere om HELLAs kvalitet
HELLA står for kvalitet. Du kan få mere at vide på vores microsite.

ELIVER