Lysfordelinger
HELLA Offroad
Lysfordelinger

Lysteknik, forklaret så det er til at forstå. Af HELLA.

Her vil vi gerne forklare og informere om emnet lysfordelinger.

05/23/2016
Mere om ekstra forlygters lysfordeling.

Lysfordeling betyder den rumlige fordeling af lysets styrke. Dette anskueliggøres med Isolux-diagrammer, der viser sammenligning af lysfordelinger. I Isolux-diagrammerne angiver den rød-orange farvetone området med den højeste belysningsintensitet, mens belysningsstyrken aftager gradvist fra gul over grøn til blå afhængigt af afstanden til lyskilden. Forskellige anvendelsesformål kræver forskellige lygter: Således udsendes tågelys i bredden, men ikke langt frem, for så vidt muligt at undgå refleksioner i tågedråberne, menes fjernlyslygter afgiver et lys, der lyser langt frem. HELLAs avancerede ELIVER Tool giver glimrende muligheder for direkte sammenligning af lysfordelingen fra forskellige lygter.

05/23/2016

Lux er enheden for belysningsstyrke, og denne enhed angiver den lysstrøm, der udgår fra lyskilden og rammer en bestemt flade. Et anskueligt eksempel fra dagligdagen: En kontorarbejdsplads bør være belyst med mindst 500 lux, og selv ved 1 lux kan det menneskelige øje stadig læse en avis uden problemer. Værdierne under den såkaldte lux-liste i lysfordelingsdiagrammer angiver, hvor den pågældende lysstyrke nås.

05/23/2016

Referencetallet, også betegnet Ref.-værdien, er en værdi, som gælder for fjernlyslygter. I henhold til det ECE-regulativ, der har været i kraft siden 2009, må summen af referencetallene for alle monterede (fjernlys)lygter ikke overskride en maksimumgrænse på 100 pr. køretøj. Her sammentælles både værdierne for de to standardmonterede fjernlyslygter (højre og venstre forlygte) og værdierne for yderligere fjernlyslygter. Referencetallet for vores HELLA fjernlyslygter fremgår af kataloget for hver model samt af E-typegodkendelsessymbolet, der er placeret på forlygten.

05/23/2016

Med HELLA får du kompromisløse kvalitetsprodukter. Vi arbejder hver dag på at gøre lygterne endnu bedre og dermed endnu mere sikre. Som et resultat af vores utrættelige innovationstrang er vi blandt de førende udbydere inden for mange områder af køretøjs- og lysteknologi, og vi indtager endda ofte en pionerrolle, især når det gælder LED-teknologien. Besøg vores produktområde for at finde ud af mere om vores innovative LED-løsninger, eller brug vores ELIVER-Tool for at opleve LED-teknikken i sammenligning med andre lysteknologier.

05/23/2016

Kvalitet er vores liv. For vi søger konstant at forbedre og optimere den på ny med vores præmierede kvalitetsstyringssystemer. Og vi kontrollerer den hver dag og så strengt og så hårdt, det overhovedet er muligt, i hver eneste serie og for hvert eneste produkt - så vi ofte overgår de lovmæssige krav. Det sker ved brug af den mest moderne teknologi, højt udviklede testprocedurer og ikke mindst kravet om at være bedre end alle andre. Et af de bedste eksempler er vores lystunnel i hovedkvarteret i Lippstadt, der er enestående i Europa. Den gør det ikke blot muligt at opleve lysfordelinger, men også – og netop – de høje HELLA kvalitetskrav.

05/23/2016
  • Print
Lysfordelinger
Sammenligninger af lysfordelinger.

Sammenligning af vores ekstra forlygters lysfordelinger.

KATALOG OVER UNIVERSALDELE
Find produkter - i HELLA kataloget over universaldele.
Universaldels-katalog – alle HELLA produkter med et enkelt klik.