Luminator
HELLA Offroad
Luminator

LUMINATOR – STANDARDEN FOR DET OPNÅELIGE

05/23/2016
Luminator collage

Luminator LED er det første medlem af Luminator-familien i 100 % LED-teknologi. Det betyder at du aldrig mere skal skifte pærer. High-boost-reflektorer sikrer optimalt lysudbytte og maksimal køreglæde. Den computeroptimerede finafstemning sikrer, at højeffekt-LED"erne giver en ensartet og homogen belysning af kørebanen. For dig betyder det følgende fordele: Større sikkerhed og færre træthedssymptomer. Ud over alle disse LED-fordele er Luminator LED først og fremmest én ting: en ægte HELLA Luminator – et robust og pålideligt kvalitetsprodukt i moderne design og i en førsteklasses forarbejdning, Made in Germany. Lygten imponerer med LED-fjernlyset fra den 3-dobelte reflektor samt LED-positionslyset fra 3 kortovaler. Vægten er 2800 gram.

05/23/2016

Luminator Metal er det bedste bevis på, hvordan solid teknik, robust konstruktion og attraktivt design kan gå op i en højere enhed. Både hus samt holder og ring består af modstandsdygtigt trykstøbt zink, som modstår selv de hårdeste offroad-forhold. Halogen-teknikken i den sædvanlige høje HELLA-kvalitet lader dig ikke stikken, heller ikke uden for alfarvej, og den giver en fremragende belysning. Desuden er den imponerende fremtræden en gevinst for enhver offroader.

05/23/2016

En perfekt kombination: Chromium-Linie forener stabiliteten fra det robuste Luminator-metalhus med en kølige elegance fra den blanke, forkromede overflade. Dermed viser du reel designkarakter også uden for fast vej. For at kunne opfylde de høje krav i Luminator-klassifikationen er overfladebehandlingen af alle Chromium-modeller særlig korrosionsbestandig og holdbar - lige som den robuste teknik. Dermed sikres det, at du får lang tids udbytte af disse højkvalitets HELLA ekstra forlygter. Chromium-linien leveres efter ønske med klart eller blåt lygteglas.

Luminator Chromium med positionslys

10/17/2019

Kompakt hus, stærk teknik. Compact-versionerne af Luminator har den sædvanlige fremragende teknik, stabilitet og robusthed, blot i mindre format. Teknologisk er den kompakte serie på højeste niveau lige som de store modeller, og den byder på samme produktfordele med næsten samme lyseffekt.
Den kompakte serie har samme omfattende modeludvalg som storebroderen - Metal, Chromium eller som noget helt nyt LED - alle versioner fås også som Compact-variant. Luminator Compact-forlygterne kan monteres stående. En undtagelse: Luminator Compact Xenon med integreret startelektronik kan monteres stående i en vinkel på mellem +7° og -7°.

Luminator Compact LED
Luminator Compact Xenon
Luminator Compact Metal
Luminator Compact Chromium

08/30/2016

En ægte, lille kraftkarl. Den letteste og mindste Luminator nogensinde er en genial miniatureløsning med fuld lysstyrke - efter ønske med xenon- eller LED-teknologi. Du behøver således ikke at give afkald på HELLA Luminator-ekstra forlygternes store lyseffekt og fremragende teknologi i dit offroad-udstyr, selv ved minimale pladsforhold.
Der Luminator X imponerer med seriens klassiske stærke sider: homogen belysning i kraft af high-boost-reflektorer, computeroptimeret finafstemning og dermed gode synsforhold og aktiv køresikkerhed i mørke og dårligt vejr. Lygten monteres let på taget eller på frontspoileren - og så er du perfekt rustet til krævende opgaver.

08/30/2016
  • Print
SAMMENLIGNING AF STØRRELSER
Sammenligning af størrelserne for Luminator-forlygterne.
Sammenligning af dimensionerne for Luminator-foprlygterne.

 

KATALOG OVER UNIVERSALDELE
Find produkter - i HELLA kataloget over universaldele.
Universaldels-katalog – alle HELLA produkter med et enkelt klik.