Ekstra forlygter
HELLA Offroad
Ekstra forlygter

Ekstra forlygter fra HELLA – kraftigt lys med lidenskab

Den, der bevæger sig væk fra alfarvej, må altid være forberedt på det ekstreme. Det gælder både for føreren og for udstyret - og især for lygterne. Hverken stenslag, ekstrem fugtighed eller mudder må nedsætte funktionen eller endog føre til svigt. Med de serier af ekstra forlygter, der er udviklet specielt til kravene i offroad-segmentet, har HELLA udviklet et program af fremragende produkter for at være bedst muligt rustet til netop disse anvendelser under de mest krævende betingelser. Resultatet er forskellige typer af lygter, hvis stabilitet, robusthed og fremragende lys-performance har været legendarisk i årevis, og som løbende og konsekvent videreudvikles af HELLAs ingeniører. Det betyder lygter, som du kan stole på.
05/23/2016

De legendariske BLACK MAGIC fjernlyslygter i fornemt, sort design. Giver ekstra køreglæde og høj lysstyrke. Forskellige udførelse og de rigtige lysvarianter til alle placeringer og alle eventyr.

09/20/2021

LED Light Bars i ekstralygteserien LBE i HELLA VALUEFIT -programmet har høj og samtidig jævnt fordelt lysstyrke i kraft af moderne LED-teknologi, der er indbygget i et slagfast aluminiumlygtehus med integrerede køleribber.

12/07/2020

HELLA Luminator er for længst blevet standarden for det opnåelige i offroad-segmentet. Den er ikke til at komme uden om, når det gælder bedst mulig lyseffekt, størst mulig stabilitet og ekstrem robusthed. Luminator er en ægte helmetal-lygte uden kompromiser: Hus, bøjle, holdering for lygteglas og reflektor består af metal. Specielle High-Boost-reflektorer giver maksimalt lysudbytte. Som en af de serier af ekstra offroad-forlygter, der har flest varianter, byder Luminator-familien på en lang række lygtemodeller med forskellige lysteknologier.

05/23/2016

HELLA Rallye 3003 lygten adskiller sig især fra Luminator-serien ved materialet i huset. I stedet for metal anvendes der polystyrol af højeste kvalitet - ultralet, robust og absolut korrosionsfrit. Det sorte, helt gennemfarvede hus har en designring i grå-sølv eller krom, der giver den et karakterfuldt udtryk. Den forstærkede struktur i huset øger stabiliteten, og lygteglasset af ægte glas, der fås enten med klart glas eller i blue-udførelse, garanterer høj modstand mod ridser. Lygten kan monteres enten stående eller hængende.

05/23/2016

HELLA Jumbo-serien fremhæver bilens linjeføring i kraft af lygternes rektangulære, kun let afrundede facon i sort. De føjer sig harmonisk ind i bilens front med enten stående eller hængende montering, og de byder også på funktionelle fordele: Også - eller netop - der, hvor montering af store, runde lygter evt. kunne reducere kølingen af motoren, kan Jumbo benyttes uden problemer. Jumbo er i øvrigt ikke blot stor i sin fremtræden, men også i modeludvalget!

12/07/2020

HELLA LED Light Bar er det flotte alternativ til runde ekstra forlygter. Den ekstremt lave, robuste og monteringsvenlige lysbjælke er ideel til de særlige forhold, der gælder for offroad-køretøjer, og den kan monteres både på taget og på fronten. Brugen af varmeledende plastik sørger for den ringe vægt. Og på trods af den slanke udformning opnås en kraftig lyseffekt med et lavt elforbrug på kun 25 W (version: LED Light Bar 350) eller 35 W (version: LED Light Bar 470).

08/30/2016

Den nye HELLA Comet 200 LED er det moderne, effektive LED-alternativ til halogen-ekstra forlygter.
Denne kompakte LED-ekstra forlygte med HELLA-mærke præsterer et markant lysdesign, der passer til LED-forlygter.
Men en diameter på kun 144 mm og en dybde på 71 mm er Comet 200 LED ideel, hvor der kun er lidt plads til montering.

05/23/2016

HELLA VALUEFIT 450 LED fjernlyslygten byder på høj lysstyrke i kompakt udførelse med moderne reflektordesign. LED-fjernlyslygten har integreret positionslys, og i kraft af de kompakte dimensioner er den velegnet også, hvor pladsen er knap.

12/07/2020

HELLA ekstra forlygterne Comet FF 450, 500 og 550, der er specielt afstemt til moderne bilers design, er den optimale lygteløsning for alle, som foruden god belysning også lægger vægt på godt design og individuel stil - også i terrænet. I kraft af kombinationen af gennemprøvet halogen-teknik og fritform-reflektorer opnås der en fremragende belysningseffekt. Sammen med de omhyggeligt forarbejdede komponenter af glas og plastik har lygterne en lang levetid og giver optimal belysning under alle vind- og vejrforhold. Den beskedne monteringsdybde sikrer problemfri montage på så godt som alle biler.

Comet FF 450
Comet FF 550
Comet FF 500

08/30/2016

HELLA Micro DE-lygterne er rent understatement: I slukket tilstand er de næsten usynlige, men i kraft af deres sofistikerede funktionalitet giver de en lyseffekt, som i betragtning af deres beskedne størrelse altid vækker opsigt.

Micro DE

10/22/2020

FF betyder „frit-flade-reflektorteknologi“ – hvilket indebærer en overlegen lysteknologi, som sikrer høj lyseffekt, også med små reflektorarealer. HELLA FF-Linie er således i kraft af lygternes kompakte dimensioner optimalt egnet til køretøjer, hvor der som følge af begrænsede monteringsmuligheder ikke er plads til voluminøse ekstra forlygter. Den gennemprøvede halogenteknik og de forskellige udstyrsvarianter indebærer den rette løsning til praktisk taget alle behov, lige som de kan monteres både stående og hængende.

FF75 også som tågelygter
FF50 også som tågelygter

10/22/2020
  • Print
Lichtverteilungen
Die Lichtverteilungen im Vergleich.

Entdecken Sie das komplette HELLA Fernscheinwerfer-Sortiment im Überblick