Black Magic
HELLA Offroad
Black Magic

BLACK MAGIC – SORT, STÆRK OG KOMPAKT

09/17/2021
Black Magic

Fornemt sort ydre, kompakt design: HELLA Black Magic Cubes vækker opmærksomhed overalt, idet de skiller sig ud fra mængde i kraft af deres attraktive, helt sorte ydre. Teknikken er også i særklasse: Den energieffektive og holdbare LED-teknologi og den blændfrie specialreflektor sikrer en „magisk“ kraftig lysfordeling som spot- eller bred lysfordeling. Den fuldstændige tæthed for støv og vand og den robuste konstruktion tillader brug også under de mest krævende forhold. To størrelsesvarianter muliggør maksimal frihed i anvendelsen.

09/17/2021

De flade HELLA Black Magic Lightbars er holdt fuldstændigt i et fornemt, sort design, inklusive holderne. Dermed skiller de sig klart ud fra mængden og vækker opmærksomhed alene ved deres ydre. Også teknikken er speciel: Alt efter variant giver op til 15.000 lumen en lysstyrke, der sikrer fremragende belysning i terrænet. Den intelligente termokontrol muliggør tilpasning til den omgivende temperatur og sikrer dermed den optimale lysstyrke til enhver tid. Det støv- og vandtætte lygtehus og den robuste konstruktion tillader også de mest krævende anvendelser i terrænet. Størst mulig fleksibilitet i anvendelserne i kraft af varianter med forskellig længde.

09/17/2021

Tiltrækker opmærksomheden på magisk vis: De aerodynamiske HELLA Black Magic Mini Lightbars imponerer alene i kraft af deres ydre med den ultrakompakte, ekstremt flade opbygning og det fornemme, fuldstændigt sorte design – fra lygtehuset og til holderen. Det attraktive lygtehus rummer den mest moderne teknik. Den store lysstyrke på 1.600 lumen sikrer sammen med specialreflektoren en fremragende lysfordeling, både for spotlygten og lygten med bred lysfordeling. Også den robuste, smudsafvisende konstruktion, den fuldstændige tæthed for støv og vand og den innovative termokontrol er helt klar til offroad-brug. Afsted på eventyr – med HELLA Black Magic Mini Lightbars.

09/17/2021
  • Print
BLACK MAGIC
Picture

Fjernlygter "Black Magic"

KATALOG OVER UNIVERSALDELE
Find produkter - i HELLA kataloget over universaldele.
Universaldels-katalog – alle HELLA produkter med et enkelt klik.