Tehnologie & Produse / 26.06.2019
 
Tehnologie & Produse / 26.06.2019

"Light Design": HELLA oferă soluții integrate pentru sisteme complexe de iluminare

  • La cerere, clienții pot primi toate componentele modulare pentru sisteme complexe de iluminare
  • Funcțiile farurilor faţă pot fi simulate pe PC cu ajutorul software-ului ALiSiA
  • Cu instrumentul GAIN, utilizatorii pot crea animații de iluminare individuale
07/02/2019
07/02/2019

Lippstadt, 26 iunie 2019. Prin noua sa abordare "Light Design", specialistul în iluminat şi electronică HELLA este primul furnizor care oferă un sistem complet pentru sisteme de iluminare complexe. Cele două divizii HELLA, Sisteme de iluminat şi Sisteme electronice, lucrează în strânsă colaborare şi combină tehnologiile de produse proprii într-un sistem flexibil de produse modulare. Toate componentele, de la module de faruri la unități de comandă electrice şi senzori, pot fi asamblate conform principiului modular. HELLA sprijină, de asemenea, elaborarea interfețelor dintre componentele individuale şi dezvoltarea unei lumini optime pentru șofer. În plus, producătorii de automobile beneficiază de soluții software inovatoare pentru simularea funcțiilor de iluminare (ALiSiA) sau pentru animații de proiectare (GAIN). Ofertele din cadrul abordării "Light Design" vizează tendințele pieței auto, cum ar fi creșterea personalizării autovehiculelor şi conducerea autonomă. Producătorii beneficiază de posibilitatea de a configura cu ușurință sisteme complexe de iluminare şi de a reduce costurile de integrare a acestora.

Ciclurile de inovare din industria automobilelor devin din ce în ce mai scurte, în timp ce sistemele de iluminare devin din ce în ce mai complexe. Tot mai mulți producători caută un sistem complet, care să poată fi ușor integrat şi adaptat pentru a răspunde cerințelor individuale. Datorită experienței sale ample în domeniul sistemelor de iluminat şi electronice, HELLA poate răspunde acestor cerințe. Atunci când achiziționează un produs modular, clienții vor avea acces la instrumentele software "ALiSiA" (Advanced Lighting Simulation Architecture) şi "GAIN" (Graphical Animation Interpreter), în funcţie de aplicaţie.

ALiSiA le permite să testeze comportamentul dinamic al noilor funcţii ale farurilor faţă pe PC şi să facă reglaje individuale. Software-ul permite influențarea directă a componentelor individuale asupra puterii totale a luminii utilizate şi experimentate în mod corespunzător - chiar înainte de implementarea sistemului complet pe autovehicul. Produsele altor producători pot fi ușor integrate prin intermediul pachetelor de modificare.

Software-ul "GAIN" (Graphical Animation Interpreter) de la HELLA face posibil ca producătorii de automobile să îşi poată proiecta cu ușurință farurile propriei mașinii prin intermediul animațiilor - pornind de la funcţii precum indicatorul de rotire a ștergătorului, prin coregrafii individuale pentru faruri, iluminare pentru grilele radiatoarelor, faruri spate combinate şi iluminare interioară, până la animații pentru funcţii autonome de conducere. Animațiile proiectate în acest mod pot fi transferate către produsul integrat printr-o simplă apăsare de buton. Acest lucru economisește timp şi costuri de dezvoltare.
 
07/02/2019 07:24
 
 
 
Download-Imagini
 
Download-Articol
 
07/02/2019
Contact
Dr. Markus Richter
Purtător de cuvânt al companiei
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Tel.: +49 2941 38-7545
Fax: +49 2941 38-477545
Markus.Richter@hella.com
 
06/28/2012
Contact HELLA ROMÂNIA
Iozefina Nicoleta Tudor
HELLA România SRL
Str. Centura Timișoarei, km 5+470 dreapta
307210 Giarmata, jud.Timiş
E-mail: Nicoleta.Tudor@hella.com
 
02/22/2019