Piese
de uzură
 
Piese de uzură

Profesionistul în domeniul iluminării se întâlneşte cu puterea de frânare

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS vă pune la dispoziţie un sortiment cuprinzător de frâne – cu o tehnologie excelentă, capabil să satisfacă cele mai mari pretenţii. Pe lângă garniturile de frână pentru frânele cu disc, saboţii de frână şi tamburi, gama de produse se completează în permanenţă şi se adaptează la exigenţele clienţilor. HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS este unul din furnizorii de top în domeniul sistemelor de frânare de pe piaţa independentă de piese de schimb. Dispunem de o experienţă de decenii în calitate de producător de echipamente originale şi de o competenţă în distribuţie specifică uneia dintre cele mai mari organizaţii comerciale din lume. În plus, HELLA vă oferă o selecţie suplimentară de piese de uzură, cum ar fi de exemplu, un sortiment cuprinzător de becuri cu incandescenţă, ştergătoare de parbriz şi multe altele..
11/03/2015

Sisteme de frânare

În autovehicul, sistemele de frânare reprezintă un factor decisiv în ceea ce priveşte siguranţa. Fuziunea planificată dintre HELLA şi PAGID va da naştere, după autorizarea de către Consiliul Concurenţei, unui furnizor de top de sisteme de frânare pe piaţa pieselor de schimb. Cu plăcuţele de frână vom acoperi apoi aproape 100% din numărul total de autovehicule pe plan european. Ele formează, împreună cu discurile de frână, perechea optimă de fricţiune pentru un maxim de siguranţă, confort şi durabilitate.
Pentru dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră, saboţii şi tamburii noştri de frână vor reprezenta pe viitor soluţia perfectă pentru aplicaţiile la puntea spate. În plus, kiturile premontate de saboţi de frână economisesc timpul de montaj. Lubrifianţii, substanţele de curăţare a frânelor şi diversele accesorii vor completa programul. Desigur, după autorizarea de către Consiliul Concurenţei, vom continua să lucrăm permanent la programul nostru de produse, pentru a deservi în mod optim nevoile clienţilor. Astfel, se intenţionează realizarea şi mai atractivă a sortimentului existent, precum şi, pe viitor, completarea paletei de produse cu frâne hidraulice, precum şi cu echipamente pentru atelier.

Către pagina web a societăţii noastre mixte

Către pagina web a partenerilor societăţii mixte

01/20/2016
 
 

Becuri

Atunci când sunteţi pe drum cu autovehiculul, totul se învârte în jurul unei vizibilităţi optime. Decisivă aici este o funcţionalitate absolut fiabilă a sistemelor de iluminare. HELLA deţine aici tehnologia potrivită pentru orice situaţie - din acest motiv, HELLA aduce pe stradă un sortiment puternic de becuri incandescente:
  • Xenon: pentru o mai bună performanţă
  • Performance: pentru mai multă lumină
  • Design: pentru provocări mai mari
  • Lifetime: pentru o durată de viaţă mai lungă
  • High Wattage: plusul pentru profesionişti
  • Standard: pentru o mai bună rentabilitate

Astfel, de la Standard până la Xenon, toate becurile noastre incandescente oferă performanţă maximă, fiabilă. Cei ce pun preţ pe siguranţă găsesc întotdeauna la HELLA calitate excepţională şi testată pentru fiecare autovehicul. Pentru care dintre inovaţiile noastre doresc să se decidă acum clienţii dumneavoastră? În toate situaţiile, HELLA garantează siguranţă şi o satisfacţie ridicată a clienţilor.

Către catalogul de lumini - Becuri incandescente

Către catalogul de piese universale

Către catalogul HELLA online

Către Configurator

02/17/2017
 
 

Lamele de ştergătoare

Aici calitatea are profil! Pentru a oferii clienţilor dumneavoastră o bună vizibilitate pentru un timp îndelungat, în lamelele ştergătoarelor noastre se ascunde un nivel considerabil de tehnologie modernă. Stratul de acoperire performant din nano-particule de grafit diminuează considerabil frecarea dintre lamela ştergătorului şi parbriz. Rezultatul: un regim de funcţionare uniform şi silenţios - iar aceasta alături de o burabilitate mai mare a lamelelor ştergătoarelor! Vedere neobturată pentru toţi: pentru autoturisme, transportatoare, utilaje agricole şi de construcţii, autovehicule utilitare şi autobuze, oferim clienţilor dumneavoastră un sortiment vast de lamele de ştergătoare specifice şi universale. Siguranţa - pentru HELLA întotdeauna o chestiune de tehnică.

Către catalogul HELLA online

Către Configurator

02/17/2017
 
 

Bobine de aprindere

Programul HELLA pentru bobine de aprindere cuprinde peste 80 de variante şi este extins în permanenţă. Este vorba aici despre bobine de aprindere pentru o distribuţie uniformă a înaltei tensiuni (RUV), unde comanda se execută exclusiv electronic - nu mai sunt necesare componente mecanice. O echipare corespunzătoare poate fi găsită în toate autovehiculele moderne cu motoare pe benzină.

Către catalogul HELLA online

02/17/2017
 
 
 
 
 
 
 
Eliver
Testaţi online luminile de lucru!
mai multe
Eliver
 
12/04/2014