Elemente de caroserie
 
Elemente de caroserie

Elemente de caroserie

HELLA este numărul 1 pe piaţa liberă a pieselor de schimb pentru instalaţii de iluminare specifice autovehiculului, cu cea mai mare acoperire a pieţei. Datorită puterii noastre inovatoare, care ne face atractivi şi pentru modelele voluminoase ale industriei constructoare de maşini, dezvoltăm permanent programul nostru de faruri principale, lămpi şi lumini interioare. Siguranţa în funcţionare, precizia şi durabilitatea produselor sunt garantate şi de „calitatea pieselor de schimb originale HELLA”. Programul nostru atractiv de oglinzi este de asemenea impresionant.
09/07/2015

Farul principal

Ca într-o zi însorită - aceasta este imaginea spre care tindem în dezvoltarea farurilor noastre. Astfel, am lansat permanent inovaţii în domeniul luminilor, care au făcut şi mai sigură deplasarea pe timp de noapte sau în condiţii de vreme nefavorabilă: lumină dinamică la rularea în curbe, sistemul adaptiv de iluminare frontală AFS, lumina de virare, lămpile cu halogen, xenon. Pentru fiecare şofer, inovaţiile noastre înseamnă pur şi simplu mai multă siguranţă. Din acest motiv există o gamă largă de faruri specifice şi universale, faruri de fază lungă şi proiectoare de ceaţă. HELLA aşază pentru dumneavoastră pietre de hotar din lumină.

Către catalogul de piese universale - Farul principal

Către catalogul LightShow - Farul principal

Către catalogul HELLA online

02/17/2017
 
 

Lămpi

Comunicare cu viteza luminii. În traficul rutier, intercomunicaţiile au loc adesea prin intermediul semnalelor luminoase. Lămpile fiabile de la HELLA sunt indispensabile pentru siguranţa în traficul rutier. De la lămpile spate şi laterale pentru semnalizarea clară a poziţiei, semnalizatoare şi stopuri de frână pentru siguranţa în trafic şi până la luminile de clarificare, cu ajutorul cărora atrageţi atenţia univoc asupra propriului gabarit - la HELLA găsiţi soluţia optimă pentru fiecare autovehicul, formă şi funcţie. Iar când optimul este de asemenea o chestiune de tehnică: fără doar şi poate, în cataloagele noastre online găsiţi, până la ultima lampă de poziţie, o gamă vastă de becuri incandescente şi de variante cu LED.

Către catalogul de piese universale - Lămpi

Către catalogul LightShow - Lămpi

Către catalogul HELLA online

02/17/2017
 
 

Iluminat interior

Atunci când spunem că dorim să aducem lumina în întuneric, acest lucru este desigur valabil şi pentru habitaclul autovehiculului. Cu lămpile interioare performante de la HELLA, chiar şi în cea mai adâncă noapte vă descurcaţi fără probleme în propriul autovehicul. Fie perfect transparente şi integrate, fie ca lampă de citit flexibilă - pentru o bună vizibilitate chiar şi în cele mai mici spaţii, la HELLA găsiţi cu siguranţă soluţia potrivită.

Către catalogul de piese universale

Către catalogul LightShow

Către catalogul HELLA online

02/17/2017
 
 

Oglinzi

Pentru privirea retrovizoare, HELLA asigură o siguranţă optimă. Pentru toate autocamioanele, autobuzele şi transportatoarele, în catalogul nostru online am compilat o ofertă imbatabilă de oglinzi exterioare. HELLA oferă tot ceea ce face şi mai sigură privirea retrovizoare: încălzite, cu reglaj motorizat sau superangulare - oglinzile noastre vă oferă cea mai bună vizibilitate pentru o deplasare în condiţii de siguranţă şi manevre precise. Robuste şi stabile, oglinzile noastre sunt astfel adaptate optim la utilizarea în traficul obositor de zi cu zi. Şi pentru că suntem de părere că o vedere retrospectivă sigură nu trebuie să fie o chestiune de vârstă, la noi găsiţi desigur şi sisteme de oglinzi potrivite pentru modelele mai vechi.

Către catalogul de piese universale

Către catalogul pentru caroserii uzuale şi speciale - Oglinzi

Către catalogul HELLA online

02/17/2017
 
 
 
 
 
 
 
Catalog online HELLA
Mai rapid, mai bun şi mai eficient! Cum pot fi găsite produsele noastre. Catalog online HELLA
Catalog online HELLA
 
02/17/2017