Accesorii
 
Accesorii

Accesorii

În ceea ce priveşte accesoriile, HELLA este întotdeauna partenerul potrivit. Competenţa noastră în sisteme de iluminare se oglindeşte de mulţi ani în cele mai diverse inovaţii. Cu gama noastră vastă de faruri suplimentare, lumini de marşarier şi de lucru, lumini de zi, lumini de demarcare şi interioare, precum şi lumini laterale şi de clarificare, suntem unul dintre ofertanţii lideri pe piaţă. Aici, utilizarea tehnologiei performante cu LED-uri este tot mai intensă.
09/07/2015

Faruri suplimentare

Mai multă lumină. De îndată! Să facem din noapte zi sau doriţi să vedeţi clar strada chiar şi în condiţii nefavorabile de vreme? Farurile noastre suplimentare sunt accente absolute graţie performanţei lor de iluminare şi aproape legendare - iar aceasta la faruri, pe care le dezvoltăm consecvent şi continuu pentru un plus de siguranţă:

  • Faruri de fază lungă pentru iluminarea optimă a benzii de mers.
  • Proiectoare de ceaţă pentru o iluminare largă în câmpul vizual apropiat.

Imposibil de trecut cu vederea - graţie luminii de poziţie, farurile noastre suplimentare oferă un plus de siguranţă. Această piesă high tech este incredibil de robustă şi de rezistentă. Pentru un nivel optim de lumină şi durabilitate vă oferim variantele de top ale HELLA cu halogen, xenon şi, desigur, ca far suplimentar format în întregime din LED-uri. O vedere de ansamblu completă găsiţi în catalogul nostru online.
Către catalogul LightShow - Faruri

Către catalogul de piese universale - Faruri

Către catalogul HELLA online

Către Instrumentul Eliver

Către Microsite Offroad

Către Microsite Truck

02/17/2017
 
 

Lămpi de zi

V-aţi fi gândit că puteţi deveni un creator de tendinţe pentru design şi stil, iar aceasta cu ajutorul siguranţei? Noi da. La luminile noastre de zi HELLA totul se potriveşte pur şi simplu: tehnologia de înaltă clasă de la standard până la LED, consumul redus de energie, montajul facil şi libertatea de dispunere fac din siguranţă un atu complet individualizat. Acum, fie ca montaj perfect proiectat, fie montate pur şi simplu - luminile noastre de zi sunt o încântare pentru ochi de fiecare dată. Dar gata cu vorbăria: cu un singur clic, în catalogul nostru online găsiţi şi propria soluţie optimă în termeni de lumini de zi HELLA.

Către catalogul LightShow - Lămpi de zi

Către catalogul de piese universale - Sisteme de iluminare

 

01/20/2016
 
 

Sisteme de avertizare optice şi lumini de demarcaţie

În practică, calitatea contează. Cu ajutorul sistemelor noastre de avertizare optice din seria OWS, instalaţiile de semnalizare din seria RTK şi luminile de demarcaţie transpunem consecvent în practică tot ceea ce face HELLA să fie o marcă atât de specială. Girofarurile, bliţurile de poziţie, luminile de avarie - aici, specialiştii noştri combină tehnologia de top cu rezistenţa extremă. Iar rezultatul: tehnologie xenon sau LED performantă, oglinzi rotative sofisticate care rezistă fără probleme la utilizare continuă chiar şi în cele mai dificile condiţii. Astfel, cu HELLA puteţi atrage cu siguranţă atenţia asupra dumneavoastră.

Către catalogul de piese universale - Sisteme de iluminare

Către catalogul LightShow - Sisteme de iluminare

Către catalogul HELLA online

Către Instrumentul Eliver

02/17/2017
 
 

Lumini de lucru

O bună lumină ţine în numeroase domenii de sculele de mână. Acesta este motivul pentru care luminile de lucru HELLA sunt întotdeauna prima alegere pentru:
  • iluminarea vastă a solului la utilizarea în teren.
  • iluminarea optimă a câmpului vizual imediat sau iluminarea pe arii extinse pe şantier sau pentru manevrele în curte.

Sporiţi-vă capacitatea de concentrare foarte simplu, cu ajutorul unei zone de lucru perfect vizibilă. Cu LED, xenon şi halogen, utilajele puternice sunt dirijate precis chiar şi în întuneric - o investiţie care face toţi banii.

Informaţii cu privire la produse şi tehnologii

Către catalogul de piese universale - Lumini de lucru

Către Microsite Truck

Către Instrumentul Eliver

Spre HELLA VALUEFIT

05/06/2016
 
 

Upgrade faruri

Ca într-o zi însorită - aceasta este imaginea spre care tindem în dezvoltarea farurilor noastre. Astfel, am lansat permanent inovaţii în domeniul luminilor, care au făcut şi mai sigură deplasarea pe timp de noapte sau în condiţii de vreme nefavorabile. Upgrade de faruri cu tehnologie luminoasă Celis, fază scurtă cu xenon sau lumină dinamică de rulare în curbe. Pentru fiecare şofer, inovaţiile noastre ce se pot integra ulterior înseamnă pur şi simplu mai multă siguranţă. În plus, acestea reprezintă un plus de valoare orientată către design pentru autovehicul, făcându-l să pară cu ani buni mai nou.

Către catalogul LightShow - Sisteme de iluminare

Către catalogul de piese universale - Sisteme de iluminare

Către catalogul HELLA online

Către Microsite Tuning

02/17/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLA VALUEFIT
 Aici găsiţi toate informaţiile relevante pe tema HELLA VALUEFIT: calitate testată, oferită la un preţ bun.
HELLA VALUEFIT
 
05/03/2016
Catalog online HELLA
Mai rapid, mai bun şi mai eficient! Cum pot fi găsite produsele noastre. Catalog online HELLA
Catalog online HELLA
 
02/17/2017
Catalog de piese universale
Actual, rapid, sortiment variat! Piese universale pentru autovehiculul dvs.
Catalog de piese universale
 
11/25/2013