PremiumLine (HU)
 
Premium Line
PREMIUM LINE

PREMIUM LINE JOBB ÉRTHETŐSÉG
ÚJ TERMÉKJELÖLÉS AZ ÖN SIKERÉÉRT.

Megbízható és magas termékminőség, kitűnő szolgáltatáscsomag és a piacon fellelhető legnagyobb prémiumválaszték vezetett ahhoz, hogy a Behr Hella Service vezető szolgáltatóvá vált a gépjárművek légkondicionálása és motorhűtése terén.

A Behr Hella Service most újabb állomáshoz ért: jön az új termékjelölés! Az új termékjelölés a termékminőséget, az árszínvonalat és a szolgáltatást érintő stratégiai irányvonal megtartása mellett egyértelmű megkülönböztetést tesz lehetővé a prémium és a standard termék minőségét illetően. 2017-től kezdődően ily módon minden termék megfelelő jelölést kap.

Nő az átláthatóság, ami segíti Önt a termék kiválasztásakor és célzottan erősíti az ügyfélhűséget. Ugyanakkor nem kell tartania attól, hogy az átállás különösebb ráfordítással járna az Ön számára.

05/24/2017

Az előnyök dióhéjban

  • Egyértelmű minőség-megkülönböztetés Nagyobb átláthatóság a kifejező termékjelölés révén.
  • Nő az ügyfelek elégedettsége Az egyértelmű termékbesorolás garancia a szállított csomag tartalmára.
  • Profitáljon különösebb ráfordítás nélkül A cikkszámok, a termékminőség, az árszínvonal és a szolgáltatás változatlanok maradnak.
  • Öné a választás! Sok esetben továbbra is lehetősége van prémium vagy standard között választani.
05/24/2017
 
 

Az új termékjelölés

A megbízható és magas termékminőség az, amit a Behr Hella Service-től ismer. A Behr Hella Service vezető szolgáltatóként kiváló szolgáltatáscsomaggal tűnik ki a gépjárművek légkondicionálása és motorhűtése terén.

A termékminőséget, az árszínvonalat és a szolgáltatást érintő stratégiai irányvonalunk jelenti minden tevékenységünk alapját, hogy a legjobbat nyújthassuk ügyfeleinknek. Ezt az elvet követve bevezettünk egy új termékjelölést a még nagyobb átláthatóság érdekében.

  • A Premium Line kb. 4 500 Behr, AKG, Visteon terméket ölel fel – amelyeket a Behr Hella Service exkluzív módon a szabad alkatrészpiacon kínál –, valamint egyéb OE-szakértelemmel bíró gyártók termékeit.
  • A Behr Hella Service választékának alapját a kb. 3 000 árucikket magába foglaló, széles járműlefedettséget biztosító standard program képezi.

 

A Premium Line jelölés újonnan történő bevezetése révén azonnal felismerhető, hogy prémium vagy standard termékről van-e szó.

Egy további változás az eddig „Version Alternative” jelöléssel ellátott árucikkeket érinti. Ezek mostantól a külön elnevezés helyett – a standard program mintájára – a Behr Hella Service logóval kerülnek forgalomba.

05/24/2017
Product Marking Premium Line Behr Hella Service

*Az adott prémium termék alternatívája
**Sok esetben az adott prémium termék alternatívája

 
 

Megfelelő termék a két szegmens révén

Minden javításhoz és minden ügyfél számára megfelelő termékre van szükség. Nem csupán az alkatrésznek kell megfelelőnek lennie, hanem a minőségnek is. Két termékszegmensünk ennek a kihívásnak kíván megfelelni és segíti Önt abban, hogy minden esetben és minden igényhez megtalálja a megfelelő terméket.

05/24/2017
Segments Premium Line Behr Hella Service

Hűtési teljesítmény normál feltételek mellett

Standard termékeknél: elegendő teljesítmény normál feltételek mellett. Nincs különbség a standard és a Premium Line között.

 

Hűtési teljesítmény szélsőséges feltételek mellett

Prémium termékeknél: valamivel magasabb teljesítménytartalék szélsőséges feltételek mellett (pl. kánikula, hegyvidék, teljes terhelés). Az üzemanyag-fogyasztás némileg csökkenhet, mivel a ventilátor-rásegítés szélsőséges feltételek mellett adott esetben később kapcsol be.

 

Hosszú élettartam

A standard program gazdaságos megoldást nyújt kiváló ár-érték aránnyal.A PREMIUM LINE esetében a tartósság a jármű teljes életciklusához igazodik.

 

Termékek száma

Standard program széles járműlefedettséggel, amely a készlet alapját képezi (közel 3 100 termék). A PREMIUM LINE Behr, AKG, Visteon, valamint egyéb OE-szakértelemmel bíró gyártókat (közel 4 500 terméket) ölel fel.

 

 Termékelérhetőség

Valamennyi Behr Hella Service termék első osztályú elérhetőséggel bír.

 

 Szolgáltatások

Minden fontos szolgáltatás biztosítása, beleértve az értékesítési támogatást, műszaki szolgálatot stb.

05/24/2017
 
 

Az új termékjelölés a TecDoc-ban

A műhelyek és a nagykereskedések legfontosabb keresőfelületén, a TecDoc-ban magától értetődő módon egyértelműen jelöljük a Premium Line termékeket. A megfelelő bejegyzések után a jövőben a *** PREMIUM LINE *** jelölést keresse

Ha egy hivatkozáshoz két termék tartozna, a Premium Line terméket külön jelöljük. A megjelenített alternatíva külön jelölés nélkül szerepel, tehát csak a Behr Hella Service alatt jelenik meg.

05/25/2017
TecDoc PREMIUM LINE

Ha a TecDoc-ban csak egyetlen hivatkozást talál, úgy az adott alkatrész megnevezése után "BEHR HELLA SERVICE *** PREMIUM LINE ***" vagy csupán "BEHR HELLA SERVICE" olvasható.

TecDoc PREMIUM LINE
 
 

A PREMIUM LINE a katalógusokban

Ahhoz, hogy a Behr Hella Service katalógusokban történő keresések alakalmával azonnal látható és felismerhető legyen, hogy milyen fajta termékről van szó, természetesen nyomtatott anyagainkban is szerepeltetjük a PREMIUM LINE jelölést.

A táblázatok fejlécében egy külön oszlopot talál, amely jelzi az adott PREMIUM LINE termékeket.

05/25/2017
Catalogue Premium Line Behr Hella Service
 
 

A termék gyors beazonosítása

Valamennyi Behr Hella Service termékünket kereskedelmi forgalomban megszokott kartondobozban szállítjuk. A különböző termékszegmensek egész egyszerűen magán az árucikken szereplő felirat, valamint a doboz csomagolási címkéje alapján is megkülönböztethetőek egymástól.

A címkéket összehasonlítva láthatja, hogy a PREMIUM LINE termékek matricája egy kiegészítő elemet tartalmaz. A PREMIUM LINE logó hologramját a címke alsó, narancssárga színű sávjában találja.

Így ebben is eltér egymástól a standard és a prémium termékszegmens

05/25/2017
Box Label Premium Line Behr Hella Service

A csomagolás címkéjén és magán a terméken található jelölés fokozatosan kerül bevezetésre 2017-től.

 
 
 
 
Premium Line Product sticker Premium Line Behr Hella Service
 
 

Premium Line
Egyszerű - Átlátható - Prémium

Brosúra

Összesített információk itt.

Brosúra
 
05/25/2017
Online katalógus

Gyorsabban, jobban, hatékonyabban! Itt közvetlenül is elérheti termékeinket.

Online katalógus
 
05/25/2017
Bemutatkozás
 
05/25/2017