PremiumLine (GR)
 
Behr Hella Service - Premium Line
PREMIUM LINE

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ PREMIUM LINE ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Η αξιόπιστη υψηλή ποιότητα προϊόντων, το εξαιρετικό πακέτο υπηρεσιών και η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων Premium στην αγορά είναι αυτά που κάνουν την Behr Hella Service να ξεχωρίζει ως κορυφαίος πάροχος προϊόντων κλιματισμού οχημάτων και ψύξης κινητήρων.

Τώρα η Behr Hella Service περνάει σε μια νέα φάση: μια νέα σήμανση προϊόντων έρχεται! Διατηρώντας τον στρατηγικό μας προσανατολισμό σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων, το επίπεδο των τιμών και το σέρβις, η νέα σήμανση προϊόντων καθιστά σαφή τη διαφοροποίηση στην ποιότητα ανάμεσα στα προϊόντα Premium και Standard. Ξεκινώντας από το 2017 όλα τα προϊόντα θα επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο.

Μεγαλύτερη διαφάνεια, που σας βοηθάει στην επιλογή των προϊόντων και διευκολύνει στοχευμένα τους δεσμούς με τον καταναλωτή. Με ένα πράγμα όμως δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε: ό,τι κι αν επιλέξετε δεν θα χρειαστεί κάτι επιπλέον!

06/16/2017

Τα πλεονεκτήματα για εσάς με μια ματιά

  • Μοναδική διαφοροποίηση ποιότητας Μεγαλύτερη διαφάνεια μέσω μιας ουσιαστικής σήμανσης προϊόντος.
  • Αύξηση της ικανοποίησης των πελατών Χάρη στη μοναδική ταξινόμηση προϊόντος είναι σαφές το προϊόν που περιέχεται στη συσκευασία.
  • Κέρδος χωρίς μεγάλο κόστος Οι κωδικοί προϊόντος, η ποιότητα και το επίπεδο των τιμών και του σέρβις παραμένουν τα ίδια.
  • Εσείς αποφασίζετε! Σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να επιλέξετε: Premium ή Standard.
06/16/2017
 
 

Η νέα σήμανση προϊόντων

Η αξιόπιστη υψηλή ποιότητα προϊόντος είναι αυτό που ήδη γνωρίζετε από την Behr Hella Service. Με τον ίδιο τρόπο η Behr Hella Service ξεχωρίζει ως κορυφαίος πάροχος προϊόντων κλιματισμού οχημάτων και ψύξης κινητήρων χάρη σε ένα εξαιρετικό πακέτο υπηρεσιών.

Ο στρατηγικός προσανατολισμός μας στην προϊοντική ποιότητα, το επίπεδο τιμών και τις υπηρεσίες είναι η βάση όλων των δραστηριοτήτων μας, για να παρέχουμε στους πελάτες μας το μέγιστο δυνατό. Για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, εισάγαμε μια νέα σήμανση προϊόντος για ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια.

  • Η Premium Line περιλαμβάνει περ. 4.500 προϊόντα που κατασκευάζονται από τις Behr, AKG, Visteon – και τα οποία παρέχονται αποκλειστικά από την Behr Hella Service στην ελεύθερη αγορά ανταλλακτικών – καθώς και άλλους κατασκευαστές με τεχνογνωσία εξοπλισμού εργοστασιακής τοποθέτησης.
  • Ο κατάλογος Standard που περιλαμβάνει περ. 3.000 προϊόντα με ευρύτερη κάλυψη οχημάτων σχηματίζει τη βάση της γκάμας προϊόντων της Behr Hella Service.

 

Μέσω της νέας σήμανσης Premium Line μπορείτε από την πρώτη στιγμή να αναγνωρίσετε αν ένα προϊόν είναι Premium ή Standard.

Μια άλλη αλλαγή στην έως τώρα παρουσίαση υπάρχει και στα προϊόντα που έως τώρα επισημαίνονταν με τη σήμανση "Version Alternative". Αυτά τώρα σύμφωνα με τον κατάλογο Standard διαθέτουν το λογότυπο της Behr Hella Service και δεν φέρουν πρόσθετη σήμανση

06/16/2017
Σήμανση προϊόντος Premium Line Behr Hella Service

*Εναλλακτική στο αντίστοιχο προϊόν Premium
**Σε πολλές περιπτώσεις η εναλλακτική για το αντίστοιχο προϊόν Premium

 
 

Αυτό που σας ταιριάζει μέσα από δύο στοιχεία

Κάθε επισκευή κάθε πελάτη απαιτεί αυτό που ταιριάζει κάθε φορά. Δεν πρέπει να είναι μόνο το σωστό εξάρτημα, αλλά και η σωστή ποιότητα. Και τα δύο στοιχεία προϊόντος ικανοποιούν αυτή την πρόκληση και σας βοηθούν να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για κάθε περίπτωση και κάθε απαίτηση.

06/16/2017
Τμήματα Premium Line Behr Hella Service

Ψυκτική απόδοση υπό κανονικές συνθήκες

Στα στάνταρ προϊόντα: Επαρκής απόδοση σε κανονικές συνθήκες. Καμία διαφορά ανάμεσα στην Standard και Premium Line.

 

Ψυκτική απόδοση υπό ακραίες συνθήκες

Στα προϊόντα Premium: Κάπως υψηλοτέρα αποθέματα ισχύος υπό ακραίες συνθήκες (π.χ. μέσα του καλοκαιριού, ορεινές περιοχές, πλήρες φορτίο). Η κατανάλωση καυσίμου μπορεί εύκολα να μειωθεί, επειδή η υποστήριξη του ανεμιστήρα υπό ακραίες συνθήκες ενδ. να ενεργοποιείται σε ύστερο σημείο.

 

Διάρκεια ζωής

Ο κατάλογος προϊόντων Standard προσφέρει μια οικονομική λύση με εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής.Στην PREMIUM LINE η αντοχή χαρακτηρίζει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του οχήματος.

 

Πλήθος προϊόντων

Στάνταρ κατάλογος με ευρεία κάλυψη οχημάτων, που παρουσιάζει τη βάση της γκάμας προϊόντων (περίπου 3.100 προϊόντα). Η PREMIUM LINE περιλαμβάνει Produced by Behr, AKG, Visteon, καθώς και άλλους κατασκευαστές με τεχνογνωσία εξοπλισμού εργοστασιακής τοποθέτησης (περίπου 4.500 προϊόντα).

 

 Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όλα τα προϊόντα Behr Hella Service έχουν εξαιρετική διαθεσιμότητα.

 

 Υπηρεσίες

Εγγύηση για όλες τις σημαντικές παροχές υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πωλήσεων, του τεχνικού σέρβις, κ.λπ.

06/16/2017
 
 

Η νέα σήμανση προϊόντος στον TecDoc

Στον κατάλογο TecDoc, ο οποίος είναι το πιο σημαντικό μέσο αναζήτησης για τα συνεργεία και το εμπόριο χονδρικής, τα προϊόντα Premium Line θα επισημαίνονται με σαφήνεια. Πίσω από τις αντίστοιχες καταχωρίσεις θα βρίσκετε από εδώ και στο εξής την περιγραφή *** PREMIUM LINE ***

Αν βάσει των στοιχείων αναφοράς υπάρχουν δύο προϊόντα, τότε το προϊόν Premium Line έχει την αντίστοιχη προσθήκη. Η εναλλακτική που εμφανίζεται δεν έχει προσθήκη και εμφανίζεται μόνο κάτω από την Behr Hella Service

06/16/2017
TecDoc Premium Line

Εάν ο κατάλογος TecDoc ωστόσο βρει μόνο μία αναφορά, τότε η περιγραφή του αντίστοιχου εξαρτήματος θα είναι είτε "BEHR HELLA SERVICE *** PREMIUM LINE *** είτε μόνο "BEHR HELLA SERVICE"

TecDoc Premium Line Behr Hella Service
 
 

Η PREMIUM LINE σε καταλόγους

Για να είναι σαφές και να αναγνωρίζετε αμέσως τι είδους προϊόν είναι αυτό που βλέπετε, όταν αναζητάτε προϊόντα σε καταλόγους της Behr Hella Service, υιοθετούμε και στα έντυπα υλικά μας τη σήμανση PREMIUM LINE.

Στις κεφαλίδες των πινάκων θα υπάρχει μια ξεχωριστή στήλη που επισημαίνει τα αντίστοιχα προϊόντα PREMIUM LINE.

06/16/2017
Kατάλογος Premium Line Behr Hella Service
 
 

Γρήγορη αναγνώριση στο προϊόν

Κάθε προϊόν Behr Hella Service παραδίδεται σε εσάς σε ένα σύνηθες κιβώτιο του εμπορίου. Η διαφοροποίηση των διαφορετικών στοιχείων προϊόντος πραγματοποιείται πολύ απλά στο ίδιο το προϊόν, καθώς και στην ετικέτα της συσκευασίας επάνω στο χαρτόνι.

Συγκρίνοντας τις ετικέτες θα δείτε ότι τα προϊόντα PREMIUM LINE έχουν ένα πρόσθετο στοιχείο στις ετικέτες τους. Ένα ολόγραμμα του λογότυπου PREMIUM LINE υπάρχει ενσωματωμένο στην κάτω, πορτοκαλί γραμμή της ετικέτας.

Έτσι διαφοροποιείται αυτό το ξεχωριστό στοιχείο προϊόντος σε σχέση με το στοιχείο Standard

06/16/2017
Ετικέτα κουτιού Premium Line Behr Hella Service

Αυτή η σήμανση υλοποιείται στην ετικέτα συσκευασίας και στο ίδιο το προϊόν διαδοχικά από το 2017.

 
 
 
 
Premium Line Product sticker Premium Line Behr Hella Service
 
 

Premium line
Απλή – Ειλικρινής – Premium

Φυλλάδιο

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

Φυλλάδιο
 
06/16/2017
Online κατάλογος

Πιο γρήγορα, πιο καλά, πιο αποτελεσματικά! Εδώ θα βρείτε τα προϊόντα μας απευθείας.

Online κατάλογος
 
06/16/2017
Ποιοι είμαστε
 
06/16/2017