PremiumLine (NL)
 
Premium Line
PREMIUM LINE

MEER DUIDELIJKHEID MET PREMIUM LINE
EEN NIEUWE PRODUCTAANDUIDING VOOR UW SUCCES.

Dankzij een betrouwbare hoge productkwaliteit, een voortreffelijk servicepakket en het grootste Premium-assortiment binnen de markt is Behr Hella Service tot een toonaangevende aanbieder van voertuigairconditioning en motorkoeling uitgegroeid.

Behr Hella Service staat nu aan de start van een nieuwe etappe: die van de nieuwe productaanduiding! Hoewel onze strategische gerichtheid op productkwaliteit, prijsniveau en service onveranderd is gebleven, biedt de nieuwe productaanduiding u de mogelijkheid een duidelijk onderscheid tussen Premium- en Standard-producten te maken. Vanaf 2017 zullen alle producten op de nieuwe wijze worden aangeduid.

Deze grotere transparantie is behulpzaam bij de selectie van de producten en vergemakkelijkt doelgericht de klantenbinding. Uiteraard hoeft u er niet voor te vrezen dat deze omschakeling noemenswaardige kosten voor u zal meebrengen!

06/16/2017

Uw voordelen op een rijtje

 • Duidelijke kwaliteitsdifferentiatie
  Meer transparantie dankzij een veelzeggende productmarkering.
 • Hogere klanttevredenheid
  Bij een duidelijke productclassificatie weet u wat er in de doos wordt geleverd.
 • Profiteer zonder dat daar noemenswaardige kosten tegenover staan
  Artikelnummers, productkwaliteit, prijsniveau en service blijven ongewijzigd.
 • De keuze is aan u!
  In veel gevallen hebt u nog steeds de keuze: Premium of Standard.
03/16/2017
 
 

De nieuwe productaanduiding

Behr Hella Service zult u vooral kennen om haar betrouwbare hoge productkwaliteit. Verder onderscheidt Behr Hella Service zich door middel van een voortreffelijk servicepakket als een toonaangevende aanbieder van voertuigairconditioning en motorkoeling.

Om onze klanten te allen tijde een optimaal product te bieden, vormt onze strategische oriëntatie op productkwaliteit, prijsniveau en service de basis voor al onze activiteiten. Om dit verder te verbeteren, hebben wij voor nog meer transparantie een nieuwe productaanduiding ingevoerd.

 • De Premium Line omvat ca. 4.500 producten produced by Behr, AKG, Visteon – die exclusief door Behr Hella Service op de vrije onderdelenmarkt worden aangeboden – alsmede producten van andere fabrikanten met OE-competentie.
 • De basis van het assortiment van Behr Hella Service wordt gevormd door het ca. 3.000 artikelen tellende Standard-programma dat een groot aantal voertuigen beslaat.

 

De nieuw ingevoerde aanduiding Premium Line maakt het in één oogopslag mogelijk te herkennen of er sprake is van een Premium- of Standard-product.

Een verdere verandering ten opzichte van de huidige weergave doet zich voor bij de artikelen die tot nog toe met "Versie alternatief" werden aangeduid. Deze worden nu (analoog met het Standard-programma) voorzien van het logo van Behr Hella Service en hebben nu geen extra benaming meer.

03/16/2017
´Box Label Premium Line Behr Hella Service

*Alternatief voor het desbetreffende Premium-product
**In veel gevallen het alternatief voor het desbetreffende Premium-product

 
 

Dankzij twee segmenten altijd het juiste product

Elke reparatie, elke klant vraagt om het juiste product. Het moet niet alleen het juiste onderdeel zijn, maar ook de juiste kwaliteit. Onze beide productsegmenten nemen deze uitdaging graag aan en helpen u voor elk geval en elke wens het juiste product te vinden.

03/16/2017
Segments Premium Line Behr Hella Service

Koelvermogen onder normale omstandigheden


Bij Standard-producten: voldoende vermogen onder normale omstandigheden. Geen verschil tussen Standard en Premium Line.

 

Koelvermogen onder extreme omstandigheden


Bij Premium-producten: enigszins grotere vermogensreserves onder extreme omstandigheden (bijv. hoog zomer, bergregio's, vollast). Brandstofverbruik kan iets afnemen, omdat de ventilatorondersteuning onder extreme omstandigheden zo nodig later in werking treedt.

 

Duurzaamheid


Standard-programma biedt een economische oplossing met uitstekende prijs-prestatieverhouding.Bij de PREMIUM LINE is het product ontworpen voor de gehele levenscyclus van het voertuig.

 

Aantal producten


Standard-programma met brede voertuigdekking, dat de basis voor het assortiment vormt (circa 3.100 artikelen). De PREMIUM LINE omvat Produced by Behr, AKG, Visteon evenals andere fabrikanten met OE-competentie (ongeveer 4.500 artikelen).

 

Productbeschikbaarheid


Alle Behr Hella Service producten zijn in ruime mate leverbaar.

 

Services


Waarborging van alle belangrijke diensten waaronder verkoopondersteuning, technische service enz.

03/16/2017
 
 

De nieuwe productaanduiding in TecDoc

Binnen TecDoc, het belangrijkste zoekmedium voor werkplaatsen en groothandel, zullen wij de producten van de Premium Line duidelijk als zodanig aangeven. Achter de desbetreffende items vindt u voortaan de aanduiding *** PREMIUM LINE ***

Als er twee producten voor een gezocht item bestaan, wordt het Premium Line product met de desbetreffende toevoeging aangegeven. Het weergegeven alternatief wordt zonder toevoeging, dus alleen met de vermelding Behr Hella Service weergegeven.

 

05/18/2017
TecDoc Premium Line

Als TecDoc slecht één item voor een gezocht item vindt, wordt achter de aanduiding van het desbetreffende onderdeel hetzij "BEHR HELLA SERVICE *** PREMIUM LINE ***" hetzij alleen "BEHR HELLA SERVICE" weergegeven.

TecDoc
 
 

De PREMIUM LINE in de catalogi

Om ervoor te zorgen dat u bij het zoeken in Behr Hella Service catalogi ook direct het type van het product kunt zien, wordt ook in onze gedrukte catalogi vanzelfsprekend de aanduiding PREMIUM LINE op de desbetreffende plaatsen opgenomen.

In de kopteksten van de tabellen vindt u een afzonderlijke kolom, die de betreffende PREMIUM LINE producten aanduidt.

03/16/2017
Print catalogue Premium Line Behr Hella Service
 
 

Snelle identificatie van het product

Elk Behr Hella Service product wordt u in een commerciële doos geleverd. De verschillende productsegmenten worden simpelweg op het artikel zelf, evenals op het verpakkingsetiket op de doos aangegeven.

Bij vergelijking van de etiketten zult u zien dat de etiketten van de PREMIUM LINE producten een extra element bevatten. In de onderste, oranje balk van het etiket is een hologram van het PREMIUM LINE logo geïntegreerd.

Op deze wijze onderscheidt dit bijzondere productsegment zich verder ten opzichte van het standard-segment.

03/16/2017
Box Label Premium Line Behr Hella Service

Deze aanduidingen op het verpakkingsetiket en op het product zelf worden achtereenvolgens vanaf 2017 geïmplementeerd.

 
 
 
 
Premium Line Product sticker Premium Line Behr Hella Service
 
 

Premium Line
Simpel – Transparant – Premium

BROCHURE

De gebundelde informatie hier beschikbaar.

BROCHURE
 
03/16/2017
Online catalog

Sneller, beter en efficiënter! Hier kunt u onze producten onmiddellijk te vinden.

Online catalog
 
03/16/2017
Wie wij zijn
 
03/16/2017