TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ / 14.03.2018
 
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ / 14.03.2018

Νέες λειτουργίες για την εφαρμογή HELLA NIGHTDRIVE

Ο ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά ενημέρωσε σημαντικά την δωρεάν  εφαρμογή NIGHTDRIVE
03/27/2018
03/27/2018

Lippstadt, 14 Μαρτίου 2018. Η Hella, ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά, έχει ενημερώσει σημαντικά τις λειτουργίες της εφαρμογής NIGHTDRIVE, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013. Η εφαρμογή προσφέρει πλέον στους χρήστες ακόμα περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης περιεχομένου και πολυμέσων και τους επιτρέπει να ζήσουν την εμπειρία των συστημάτων φωτισμού του σήμερα και του αύριο. Η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα Γερμανικά, Αγγλικά και Κινέζικα για συσκευές iOS και Android στο App Store και το Google Play Store αντίστοιχα.

 

Σύμφωνα με δύο μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από τα τεχνικά κολλέγια TU Darmstadt και THM
Gießen, τα διάφορα αντικείμενα μπορούν να ανιχνευθούν περίπου 30 μέτρα νωρίτερα, όταν χρησιμοποιείται σύστημα με αντιθαμβωτικά φώτα πορείας τη νύχτα και ταχύτητα 80 km/h. «Αυτό ισοδυναμεί με πρόσθετο χρόνο αντίδρασης 1.3 δευτερολέπτων», λέει ο Steffen Pietzonka, υπεύθυνος marketing φωτισμού στην HELLA. «Πολλοί οδηγοί δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για αυτές τις τεχνολογίες φωτισμού ή τη δυνατότητά τους να αυξήσουν την οδική ασφάλεια. Ένας από τους λόγους είναι ότι σπάνια θα οδηγήσουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο τη νύχτα πριν το αγοράσουμε.» Εδώ μπορεί να βοηθήσει η εφαρμογή NIGHTDRIVE της HELLA. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ενημερωθούν για τα διάφορα συστήματα φωτισμού μέσω smartphone με σχετικές πληροφορίες και εικόνες. Στη νέα έκδοση της εφαρμογής, οι χρήστες λαμβάνουν επιπλέον σχετικές πληροφορίες μέσω μιας απευθείας σύνδεσης στο YouTube. Επιπλέον, μπορούν να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν όλες τις λειτουργίες κατά τη διάρκεια μιας εικονικής νυχτερινής διαδρομής.

 

Σαν κύριο χαρακτηριστικό της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν λειτουργίες που βρίσκονται στα αρχικά στάδια της έρευνας και ανάπτυξης. «Η εφαρμογή μας επιτρέπει να δώσουμε πρόσβαση στα παρασκήνια της ανάπτυξης φωτισμού», λέει ο Pietzonka. «Οι χρήστες θα δουν τις λειτουργίες προβολέων στις οποίες εργαζόμαστε σήμερα, προκειμένου να μπορέσουμε να τις βιώσουμε στους δρόμους του μέλλοντος. Μπορούν να τις δοκιμάσουν ήδη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή». Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν οπτική καθοδήγηση του δρόμου, οπτική προειδοποίηση απόστασης, ιδανικές γραμμές οδήγησης, φωτισμό διαδρομής ποδηλάτη και οπτικές ζώνες ασφάλειας. Οι χρήστες είναι σε θέση να αξιολογήσουν τις λειτουργίες, επιπλέον της δοκιμής τους.

 

«Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε ποιες λειτουργίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες από την άποψη των χρηστών. Η πληροφόρηση που θα έχουμε, θα ενσωματώνεται απευθείας στις διαδικασίες ανάπτυξης». Η HELLA θα επεκτείνει την εφαρμογή για να συμπεριλάβει νέες λειτουργίες φωτισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Εκτός από τις μελλοντικές λειτουργίες, οι τρέχουσες λειτουργίες προβολέων που είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά, επίσης παρουσιάζονται στους χρήστες μέσω της εφαρμογής. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα φώτα πορείας και διασταύρωσης, υποβοήθηση φώτων πορείας, φωτισμό στροφής και καμπύλης, προηγμένα συστήματα με φωτισμό επαρχίας, αυτοκινητοδρόμου, πόλης και αντίξοων καιρικών συνθηκών και το κορυφαίο σύστημα με κάμερα, όπως τα αντιθαμβωτικά φώτα πορείας. Το παιχνίδι οδήγησης «Endless Runner» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τα δοκιμάσετε σε διάφορα επίπεδα και τυχαίες διαδρομές. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες αποφεύγουν εμπόδια και συλλέγουν νομίσματα, που τους επιτρέπει να ξεκλειδώνουν σταδιακά, διάφορα συστήματα φωτισμού. Μετά το παιχνίδι, μπορούν να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματά τους απευθείας στο Facebook.

 
03/27/2018 13:28
tepr
 
 
 
ΕΙΚΟΝΑ-ΛΗΨΗ
 
ΑΡΘΡΟ-ΛΗΨΗ
 
03/27/2018
Επικοινωνία
Dr. Markus Richter
Υπεύθυνος τύπου της εταιρείας
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Τηλ.: +49 2941 38-7545
Φαξ: +49 2941 38-477545
Markus.ruxx@oirfRichter@hella.com
 
03/27/2018