ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ / 05.10.2017
 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ / 05.10.2017

Νέος φάρος K-LED Blizzard για κοινοτικά οχήματα και φορτηγά εξασφαλίζει ασφάλεια στην καθημερινή εργασία

  • Ο K-LED Blizzard αντικαθιστά τον προκάτοχό του, K-LED FO
  • Διάφορες επιλογές εγκατάστασης
  • Ανθεκτικός στο νερό, τη σκόνη και την βρωμιά
11/03/2017
11/03/2017

Lippstadt, 5 Οκτωβρίου 2017. Τα φορτηγά, απορριμματοφόρα, οχήματα καθαρισμού και σκούπες καθαρισμού δρόμων χρησιμοποιούνται για πάνω από δέκα ώρες ημερησίως. Οι φάροι με υψηλά ορατό σήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για να εξασφαλιστεί ότι το όχημα είναι ορατό όλη την ώρα. Είναι επίσης σε μόνιμη λειτουργία κατά τη διάρκεια πολύωρων εργάσιμων ημερών. Η HELLA, ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά, ανέπτυξε ειδικά την σειρά φάρων Κ-LED για την κάλυψη αυτών των υψηλών απαιτήσεων και τώρα επέκτεινε την σειρά ώστε να συμπεριλάβει τον K-LED Blizzard.

 

Το νέο προειδοποιητικό φως αντικαθιστά τον K-LED FO και μπορεί να αντικατασταθεί ένας προς ένας. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του ο K-LED Blizzard είναι εξοπλισμένος με την τελευταία τεχνολογία LED. Ο K-LED Blizzard πληροί τις απαιτήσεις προστασίας IP (International Protection) κλάσης 67 και 9K και ως εκ τούτου είναι ανθεκτικός σε σκόνη και νερό. Τα ηλεκτρονικά προστατεύονται ακόμα και κατά την διάρκεια του καθαρισμού τους με υψηλή πίεση ή κατά την προσωρινή βύθισή τους μέχρι ενός μέτρου σε νερό. Ο κατασκευασμένος θόλος από πολυανθρακικό, προστατεύει το προειδοποιητικό φως από τις επιπτώσεις της καθημερινής εργασίας. Το περίβλημα  έχει ειδική επίστρωση, γεγονός που καθιστά τον K-LED Blizzard ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση. Λόγω της προστασίας αντίστροφης πολικότητας, το φως προστατεύεται πλήρως από ζημιές ακόμη και αν τα καλώδια σύνδεσης είναι μπερδεμένα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του νέου προειδοποιητικού φάρου είναι ότι τα LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

 

Με το διπλό σήμα 360° που αναβοσβήνει ο K-LED Blizzard παρέχει σε οδηγούς και όσους βρίσκονται στο δρόμο μια έγκαιρη προειδοποίηση. Λόγω του ειδικού ανακλαστικού περιβλήματός του και του διάφανου θόλου του, το φως διακρίνεται εύκολα ακόμα και από απόσταση.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ο σχεδιασμός του, ο οποίος ταιριάζει ιδανικά σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος. Ο φάρος εγκαθίσταται με ευελιξία στο όχημα είτε μόνιμα, με μαγνήτες, είτε χρησιμοποιώντας σωλήνα. Η κινητή βάση απορροφά τις όποιες επαφές για παράδειγμα από κλαδιά και εξασφαλίζει ότι ο φάρος επιστρέφει στη θέση του.

 
11/03/2017 09:58
tepr
 
 
 
ΕΙΚΟΝΑ-ΛΗΨΗ
 
ΑΡΘΡΟ-ΛΗΨΗ
 
11/03/2017
Επικοινωνία
Dr. Markus Richter
Υπεύθυνος τύπου της εταιρείας
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Τηλ.: +49 2941 38-7545
Φαξ: +49 2941 38-477545
Markus.gehl@rcpfRichter@hella.com
 
11/03/2017