Συνεργεία & υπηρεσίες / 27.02.2018
 
Συνεργεία & υπηρεσίες / 27.02.2018

Η HELLA προωθεί την ψηφιοποίηση του συνεργείου

Με την επένδυση στην startup CarForce, η HELLA ενισχύει τις δραστηριότητες της στις ψηφιακές διαγνωστικές υπηρεσίες
03/16/2018
03/16/2018

Lippstadt/San Francisco, 27 Φεβρουαρίου 2018. Η HELLA κατευθύνει τις δραστηριότητες της στις ψηφιακές διαγνωστικές υπηρεσίες. Ο προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας και καταξιωμένος συνεργάτης του Ευρωπαϊκού aftermarket έχει επενδύσει στην startup CarForce με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία έχει παρουσιάσει μια λύση λογισμικού που μεταδίδει τα δεδομένα κατάστασης του οχήματος στα συνεργεία.

 

Η διαδικτυακή πλατφόρμα (cloud) που αναπτύχθηκε από την CarForce επιτρέπει στα συνεργεία να παρέχουν βελτιωμένες, εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Δεδομένα κατάστασης του οχήματος όπως η πίεση των ελαστικών ή η κατάσταση της μπαταρίας, μπορούν για παράδειγμα να μεταδοθούν σε ανεξάρτητα συνεργεία μέσω «cloud» χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο. Έτσι τα συνεργεία έχουν τώρα την δυνατότητα να προετοιμάσουν, σε πρώιμο στάδιο, εξατομικευμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μόλις τα δεδομένα κατάστασης του οχήματος φτάσουν σε μια κρίσιμο σημείο. Για τους τελικούς καταναλωτές, αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τον χρόνου αναμονής κατά τη διαδικασία επισκευής.

 

«Για εμάς, η επένδυση στην CarForce είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ψηφιοποίηση των συνεργείων μας και των διαγνωστικών διαδικασιών, καθώς και την πρόσβαση σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα»,
λέει ο Dr. Werner Benade, Managing Director του τμήματος Aftermarket και Ειδικών Εφαρμογών στην HELLA. «Σαν φίλος του συνεργείου», τα υποστηρίζουμε σε όλη την διαδικασία επισκευής. Με τις ψηφιοποιημένες διαγνωστικές υπηρεσίες, στοχεύουμε στο να παρέχουμε ταυτόχρονα στα συνεργεία και τους τελικούς καταναλωτές κορυφαία προστιθέμενη αξία με την πάροδο του χρόνου: καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, μικρότερο χρόνο αναμονής, μεγαλύτερη παραγωγικότητα.»

 

Μέσω της θυγατρικής Hella Gutmann Solutions, η HELLA είναι ήδη ενεργή στον τομέα των εξελιγμένων συνεργείων και διαγνωστικών λύσεων. Μετά τον αρχικό γύρο χρηματοδότησης, το ποσοστό συμμετοχής της HELLA στην CarForce είναι μονοψήφιο.

 

Με την πάροδο του χρόνου, ειδικά η Hella Gutmann Solutions αναμένεται να προωθήσει την συνεργασία με την CarForce.

 
03/16/2018 09:45
 
 
 
ΑΡΘΡΟ-ΛΗΨΗ
 
03/16/2018
Επικοινωνία
Dr. Markus Richter
Υπεύθυνος τύπου της εταιρείας
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Τηλ.: +49 2941 38-7545
Φαξ: +49 2941 38-477545
Markus.rzor@ftmxRichter@hella.com
 
03/16/2018