Συνεργεία & υπηρεσίες / 05.04.2018
 
Συνεργεία & υπηρεσίες / 05.04.2018

Η Behr Hella Service προωθεί την αειφορία με τα νέα προϊόντα της

  • Ηλεκτρικές αντλίες ψυκτικού για εξοικονόμηση καυσίμων και μείωση εκπομπών καυσαερίων
  • Ψυγεία ανακυκλοφορίας καυσαερίων για μείωση των οξειδίων του αζώτου και την τήρηση των αυστηρών τιμών Euro 6
  • Το πρώτο ανταλλακτικό για το νέο ψυκτικό R744 είναι πλέον διαθέσιμο για το Aftermarket
04/24/2018
04/24/2018

Schwäbisch Hall, 5 Απριλίου 2018. Το θέμα της ηλεκτροκίνησης αποτελεί σημαντική τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται και στα ανεξάρτητα συνεργεία. Έτσι, με σκοπό να υποστηρίξει τα ανεξάρτητα συνεργεία κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, η Behr Hella Service, ειδικός στη διαχείριση θερμότητας, έχει επεκτείνει αντίστοιχα τη σειρά προϊόντων. Στο μέλλον, ηλεκτρικές αντλίες ψυκτικού και ψυγεία ανακυκλοφορίας καυσαερίων θα οδηγήσουν σε πιο φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα ψύξης του κινητήρα σε οχήματα. Και επιπλέον, τώρα η εταιρεία φέρνει στην αγορά το πρώτο ανταλλακτικό για το νέο ψυκτικό μέσο CO2 (R744), που παράγεται από την BEHR.

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιβατικών οχημάτων είναι εφοδιασμένα με αντλίες νερού με μηχανική κίνηση από τον κινητήρα μέσω ιμάντων. Ωστόσο, οι ηλεκτρικές αντλίες νερού, μεταφέρουν ψυκτικό μέσο μόνο όταν είναι απαραίτητο. Αυτό γίνεται ηλεκτρονικά και ανεξάρτητα από τις στροφές του κινητήρα. Συνεπώς, η αντλία ψυκτικού μπορεί να παρέχει επαρκή ψύξη ακόμα και όταν ο κινητήρας είναι στο ρελαντί ή σβηστός. Αντιστρόφως, σε περίπτωση κρύας εκκίνησης, η αντλία δεν μεταφέρει καθόλου ψυκτικό υγρό. Αυτό βοηθάει τον κινητήρα να φτάσει πιο γρήγορα στη θερμοκρασία λειτουργίας του. Μία τέτοια προσαρμοσμένη ανά περίπτωση ψύξη του κινητήρα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, ελαχιστοποιεί τις εκπομπές καυσαερίων και εξοικονομεί καύσιμα. Η Behr Hella Service έχει συμπεριλάβει στην σειρά PREMIUM LINE την ηλεκτρική αντλία ψυκτικού, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Μ.Ε.Κ καθώς και σε υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιέχει περίπου 4.500 προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται από την BEHR, AKG, Visteon καθώς και άλλους κατασκευαστές με τεχνογνωσία ΟΕ.

 

Με σκοπό την ελαχιστοποίηση των οξειδίων του αζώτου (NOx) και την τήρηση των αυστηρών
τιμών Euro 6, η Behr Hella Service έχει στο πρόγραμμα της ψυγεία ανακυκλοφορίας καυσαερίων
(ψυγεία EGR). Αυτά ψύχουν ένα μέρος των καυσαερίων και τα ανακατευθύνουν στον αέρα εισαγωγής. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η θερμοκρασία καύσης στον κινητήρα, μειώνοντας και την ποσότητα οξειδίων του αζώτου. Πνευματικοί και ηλεκτρικοί ενεργοποιητές στο ψυγείο EGR βλέπουν τη μέτρηση ή τον έλεγχο της ανακυκλοφορίας καυσαερίων από το ψυγείο στο θάλαμο καύσης. Οι εικονογραφημένοι πίνακες λειτουργίας καθώς και οδηγίες σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με το θέμα της ανακυκλοφορίας καυσαερίων μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα HELLA Tech World.

 

Τα συστήματα κλιματισμού που χρησιμοποιούν CO2 (R744) ως ψυκτικό είναι σε άνοδο. Με GWP (δυναμικό θέρμανσης του πλανήτη / δυναμικό θερμοκηπίου) μόλις 1, το CO2 είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Το GWP αντικατοπτρίζει τη ζημιά που προκαλεί ένα ψυκτικό μέσο στο περιβάλλον σε σχέση με τις κλιματικές επιπτώσεις του CO2. Η νομική διάταξη είναι για κάτω από 150. Η Behr Hella Service είναι πλέον ένας από τους πρώτους προμηθευτές εξαρτημάτων για τα ψυκτικά κυκλώματα R744. Με αυτό τον τρόπο, η Behr Hella Service συνδυάζει την τεχνογνωσία ΟΕ της BEHR, κατασκευαστή του πρώτου συστήματος κλιματισμού R744 στον κόσμο και την τεχνογνωσία της HELLA.

 
04/24/2018 09:37
 
 
 
ΕΙΚΟΝΑ-ΛΗΨΗ
 
ΑΡΘΡΟ-ΛΗΨΗ
 
04/24/2018
Επικοινωνία
Dr. Markus Richter
Υπεύθυνος τύπου της εταιρείας
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Τηλ.: +49 2941 38-7545
Φαξ: +49 2941 38-477545
Markus.menr@gmcoRichter@hella.com
 
04/24/2018