ΕΤΑΙΡΕΙΑ / 16.10.2018
 

Η HELLA PAGID επεκτείνει τις νέες εγκαταστάσεις παραγωγής

10/16/2018
10/16/2018

H TMD Friction, μια από τις μητρικές εταιρείες της Hella Pagid και ενας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές για τακάκια φρένων στον κόσμο, πρόκειται να συγκεντρώσει την παραγωγή στο Essen. O ειδικός συστημάτων φρένων θα είναι άμεσος δικαιούχος του νέου κυρίου εργοστασίου παραγωγής στο οποίο βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Hella Pagid όπου θα παράγει μερικά από τα τακάκια φρένων του χαρτοφυλακίου της. Αυτό θα επιτρέψει στην Hella Pagid να εδραιώσει περαιτέρω τον ρόλο της ως κύριος προμηθευτής εξαρτημάτων φρένων για την αγορά ανταλλακτικών.

 

Επί του παρόντος, η TMD friction στο Essen παράγει 23 εκατομμύρια τακάκια φρένων ετησίως. Στην συνέχεια της επέκτασης του εργοστασίου, αναμένεται να φθάσουν τα 65 εκατομμύρια τακάκια ανά έτος μόνο στο Essen. "Είμαστε υπερήφανοι για τις επενδύσεις της μητρικής εταιρείας μας στην Γερμανία και ανυπομονούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα με πρωτότυπο κατασκευής εργοστασιακού εξοπλισμού ", λέει ο Thomas Gorkow, Διευθυντής Product Management & Marketing της Hella Pagid.

 

Οι νέες εγκαταστάσεις παραγωγής θα ανανεωθούν με μια σύγχρονη μονάδα ανάμιξης πρώτων υλών που χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής.

 

Αυτό είναι προς όφελος της Hella Pagid. οπου η πλειοψηφία της γκάμας από τακάκια φρένων έχει ήδη μετατραπεί σε «χωρίς χαλκό» αλλά και μειωμένης ποσότητας. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές, η Hella Pagid θα επιτύχει το στόχο της παγκοσμίως, διανέμοντας τα τακάκια φρένων χωρίς χαλκό πολύ πριν από τη νόμιμη προθεσμία του 2025.

 

Η Hella Pagid προσφέρει σήμερα περισσότερα από 2.300 ευρωπαϊκά τακάκια σήμερα καλύπτει το 99% του ευρωπαϊκού αποθέματος οχημάτων. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Επιπλέον, περιλαμβάνει εξαρτήματα ελέγχου φθοράς, υγρά φρένων, υγρά και εξαρτήματα. Εταιρείες και αποθήκες σε όλο τον κόσμο καθώς και κόμβους logistics στη Γερμανία και τη Ασία

 

Η Ασία διασφαλίζει ότι τα προϊόντα φτάνουν γρήγορα σε εφοδιαστικές αλυσίδες διανομής χονδρικού εμπορίου και συνεργία.

 

Προσθέστε σε αυτό ότι οι μηχανικοί μπορούν επίσης να βασιστούν σε μια γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση πελατών. Οι ενημερωμένες τεχνικές πληροφορίες και οι συμβουλές που σχετίζονται με την πρακτική είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες στο HELLA TECH WORLD (www.hella.com/techworld).

 
10/16/2018 13:57
 
 
 
ΑΡΘΡΟ-ΛΗΨΗ
 
10/16/2018
Επικοινωνία
Dr. Markus Richter
Υπεύθυνος τύπου της εταιρείας
Rixbecker Str. 75
59552 Lippstadt
Τηλ.: +49 2941 38-7545
Φαξ: +49 2941 38-477545
Markus.quiu@ifdaRichter@hella.com
 
10/16/2018