Διαχείριση θερμότητας
 

Behr Hella Service - Ο ειδικός για τη διαχείριση θερμότητας σε επιβατηγά και επαγγελματικά οχήματα

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περίπου 6.000 προϊόντων ποιότητας και πάνω από 20 ομάδες προϊόντων, με σημαντικές συνεργασίες και ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο πωλήσεων, η Behr Hella Service είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων κλιματισμού οχημάτων και ψύξης κινητήρων στην ελεύθερη αγορά εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Εσείς επωφελείστε από τη συνδυασμένη τεχνογνωσία των εταιρειών Behr και HELLA, την υψηλή εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση για την προμήθεια των εξαρτημάτων, τη διαθεσιμότητα τεχνικών πληροφοριών και εκπαίδευσης, καθώς και την υποστήριξη πωλήσεων - τόσο για την ελεύθερη αγορά εξαρτημάτων όσο και για τα ανεξάρτητα συνεργεία. Συνδυάζουμε προς όφελός σας το πρόγραμμα των προϊόντων και την εξειδίκευσή μας με βέλτιστο τρόπο: Την παγκόσμια οργάνωση διακίνησης προϊόντων της HELLA, την τεχνογνωσία προϊόντων πρώτου εξοπλισμού της Behr και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων στον τομέα κλιματισμού οχημάτων και ψύξης κινητήρων.
08/04/2014

Κλιματισμός οχήματος

Ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους επαγγελματίες στον τομέα του κλιματισμού: Στην ολοκληρωμένη συλλογή της Behr Hella Service θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη συντήρηση και την επισκευή συστημάτων κλιματισμού, από βαλβίδες εκτόνωσης μέχρι εξατμιστές. BEHR HELLA SERVICE - ο ειδικός στον κλιματισμό οχημάτων και την ψύξη κινητήρων:
  • Συμπιεστές
  • Συμπυκνωτές
  • Φίλτρα
  • Ξηραντήρες
  • Βαλβίδα εκτόνωσης, στραγγαλιστική βαλβίδα
  • Εξατμιστές
  • Διακόπτες
  • Ανεμιστήρες
  • Λάδια

Μετάβαση στον κατάλογο εξοπλισμού συνεργείου - Σέρβις κλιματισμού/Ψύξη κινητήρα

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Ψύξη κινητήρα

Ευφυές: Το σύστημα ψύξης κινητήρα. Το οποίο έχει μικρό μέγεθος και υψηλή θερμοκρασία. Για την αξιόπιστη λειτουργία των κινητήρων στη σωστή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα συστήματα ψύξης κινητήρα της Behr Hella Service αποτελούν τα αριστουργήματα των μηχανικών μας: Ψυγεία ψυκτικού, δοχεία διαστολής, ανεμιστήρες Visco® και συμπλέξεις, ανεμιστήρες συμπυκνωτή και ψυκτικού, ψύκτες αέρα πλήρωσης, πρόσθετοι θερμαντήρες, σετ αντλίας νερού - κάθε ένα με προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία ποιότητα. Είναι εμφανές: Στα εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουμε ένα πρόγραμμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για βέλτιστες εργασίες συντήρησης και επισκευής - με την τεχνογνωσία ενός προμηθευτή εργοστασιακού εξοπλισμού.

Μετάβαση στον κατάλογο εξοπλισμού συνεργείου - Σέρβις κλιματισμού/Ψύξη κινητήρα

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013
Behr HELLA Service
Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEHR HELLA SERVICE. περισσότερα
Behr Hella Service
 
01/07/2013