Vahva jälkimarkkinaorganisaatio
 

HELLA: ASIANTUNTEVA YHTEISTYÖKUMPPANI JÄLKIMARKKINOILLE JA KORJAAMOILLE

HELLA-merkki tarjoaa jälkimarkkinoille laajan ja kiinnostavan tuotevalikoiman, ammattimaisia korjaamovarusteita ja laadukkaita palveluja yhdestä paikasta. Nämä kolme ydinosaamisaluetta muodostavat yhdessä HELLA Parts, Tools, Services ‑ohjelman.

Lyömätön osavalikoima (Parts) kattaa erinomaisesti markkinat, ja siihen sisältyy noin 38 000 huippulaatuista tuotetta moottoriajoneuvonosien tukkuliikkeille ja vapaille korjaamoille. Valikoimaan kuuluvat varaosat ja yleismalliset osat alueilta valot, jarrut, sähkö, elektroniikka ja lämmönhallinta. Tarjolla on HELLA-alkuperäisosia ajoneuvovalmistajille, itse valmistettuja erityistuotteita ja nimekkäiden osavalmistajien tuotteita. Tällä kokoonpanolla olemme esimerkiksi vapaiden osamarkkinoiden ykkönen ajoneuvokohtaisissa valoissa ja meillä on paras markkinoiden kattavuus koko Euroopassa. Maailmanlaajuinen, tehokas logistiikkaverkosto takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen saatavuuden. Asianmukaiset verkkotyökalut auttavat säästämään aikaa ja rahaa, esimerkkeinä sähköiset tilaukset, saatavuuskyselyt, tilausten seurannat tai reklamaatioiden käsittelyt.
 
Lisäksi tarjoamme laajan korjaamovarusteasiantuntemuksen (Tools) yhdestä paikasta. Pystymme antamaan tukea koko korjausprosessiin ajoneuvon tunnistuksesta ja vianmäärityksestä aina varaosien etsintään ja tilaukseen asti. Olemme vakiinnuttaneet asemamme markkinoilla tietojen, testilaitteiden, varaosien, koulutuksen ja teknisen neuvonnan tarjoajana. Näin teemme huolloista ja korjauksista korjaamoilla nopeampia ja turvallisempia.

Tarjontaamme täydentää kattava palveluvalikoimamme (Services), johon sisältyvät tekninen tuki, houkutteleva myynnin tuki, korjaamo-ohjelmat ja ammattimainen logistiikka.

11/05/2013