Tietosuoja
 
Tietosuojailmoitus

Tervetuloa HELLA-konserniin

Olemme iloisia, että olet tullut verkkosivuillemme ja olet kiinnostunut yhtiöstämme, tuotteistamme ja sivustostamme.

HELLA kunnioittaa yksityisyyttäsi

HELLA GmbH & Co. KGaA, Rixbecker Str. 75, D-59552 Lippstadt verkkosivujen tarjoajana ja niistä vastaavana ottaa henkilötietojen suojaamisen vakavissaan. Tietosuoja ja tietoturva ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaperiaatteita. Siksi suhtaudumme vakavasti yksityisyyden kunnioittamiseen henkilötietojen käsittelyssä ja kaikkien liiketoimintatietojen turvaamiseen, ja huolehdimme niistä kaikissa liiketoimintaprosesseissamme. Käsittelemme sivustokäyntien aikana keräämiämme henkilötietoja luottamuksellisesti ja täysin lain määräyksiä noudattaen.

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä muiden palveluntarjoajien sivustoille, joita tämä tietosuojailmoitus ei kata. Emme voi vaikuttaa siihen, noudattavatko niiden tarjoajat tietosuojaa koskevia säännöksiä.

Henkilötiedot

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyytesi selvittämiseen. Niihin kuuluvat nimi, osoite, postiosoite ja puhelinnumero. Niihin eivät kuulu tiedot, joita ei voida liittää henkilöllisyyteesi, esimerkiksi verkkosivuston käyttäjien lukumäärä.

Henkilötietojen keruu, tallennus ja käsittely

Kun tulet verkkosivustollemme, tallennamme verkko-operaattorisi nimen, käyttämäsi selaintyypin; verkkosivun, jolta siirryit sivuillemme; katsomasi sivut sivustollamme sekä vierailusi päivämäärän ja keston. Käyttäjistä ei kerätä yleisesti muita tietoja tai henkilötietoja. Voit näin käyttää verkkosivustoamme henkilöllisyyttäsi paljastamatta.

Verkkosivustollamme on alueita ja toimintoja, joita käytettäessä saatamme kerätä ja tallentaa muita tietoja. Henkilötietojen antaminen voikin olla tarpeen esimerkiksi mielipidetiedusteluun osallistumisen, kyselyn lähettämisen tai sopimuksen toteuttamisen yhteydessä.

Henkilötietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse, tallennamme ilmoittamasi henkilötiedot henkilökohtaista yhteydenpitoa ja asiasi käsittelyä varten.

Jotkin verkkosivustomme alueet vaativat erikseen sisäänkirjautumisen (Login). Rekisteröitymistä ja/tai sisäänkirjautumista varten pyydämme sinua ilmoittamaan nimesi ja/tai muita henkilökohtaisia tietoja. Esimerkiksi HELLA Tech Worldin ja HELLA Partner Worldin kaltaiset alueet on suunnattu tietylle kohderyhmälle, ja siksi käytämme rekisteröitymistä kohderyhmään kuuluvien käyttäjien tunnistamiseksi. Saat itse päättää, haluatko antaa pyydetyt tiedot. Muutamat toimet, esimerkiksi tiettyihin tietoihin pääsy, vaativat joidenkin tietojen ilmoittamista. Pakolliset kentät, joiden tiedot on ehdottomasti täytettävä, ovat tunnistettavissa tähtimerkistä. Muiden kuin pakollisten kenttien tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista.

Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen, käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käytämme henkilötietojasi verkkosivuston teknisessä hallinnassa, asiakashallinnassa, tuotekyselylomakkeissa ja markkinoinnissa ainoastaan näiden tarkoitusten vaatimassa ja sallimassa laajuudessa. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille HELLA-konsernin ulkopuolelle ilman lupaasi varsinkaan markkinointitarkoituksiin. Löydät yleistiedot HELLA-konsernista osoitteesta www.hella.fi/Yhtiö.

Luovutamme tietosi niihin oikeutetuille tahoille, mikäli laki tai oikeuden päätös meidät siihen velvoittaa.

Tietoihin käsiksi pääsy

Jotta asianmukainen liiketoiminta voidaan taata, tietyt HELLA-konsernin työntekijät pääsevät käsiksi tietoihisi. Nämä työntekijät eivät saa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa. Tietoja käsittelevillä työntekijöillä on velvollisuus salassapitoon ja tietojen salaamiseen. Lisäksi on varmistettu riittävä tietosuojataso.

Evästeiden käyttö

Tietoja evästeistä:
Eväste on lyhyt tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi verkkosivulla käynnin yhteydessä. Se auttaa tunnistamaan tietokoneesi. Evästeitä käytetään tietojen tallennukseen, kun käyt verkkosivuston eri sivuilla tai palaat verkkosivustolle. Ne eivät sisällä henkilötietoja eivätkä pysty suorittamaan sellaisia ohjelmia, jotka voisivat laukaista viruksen.

Toimivuus:
Tämän luokan evästeet tallentuvat kävijän tietokoneelle, jotta verkkosivusto toimisi tarkoitetulla tavalla.

Tilastointi:
Tämän luokan evästeitä käytetään tilastojen keräämiseksi verkkosivuston kävijöistä, jotta käyntikokemusta voidaan parantaa. Kerättyjä tietoja käytetään sisäisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Useimpien internet-selainten asetukset sallivat automaattisesti evästeiden käytön. Voit kuitenkin estää evästeiden tallentamisen tai asettaa selaimen siten, että se ilmoittaa välittömästi evästeiden lähettämisestä.

Muuta asetuksia

Verkkoseuranta

Käytämme tilastolliseen analysointiin Webtrends Inc. -nimisen yrityksen palveluja (851 SW 6th Avenue, Portland, Oregon 97204, USA, www.webtrends.com). Webtrends on liittynyt amerikkalaisena yrityksenä EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn voidakseen taata eurooppalaista tasoa vastaavan tietosuojan.

Verkkosivustollamme käynnin yhteydessä selaimesi lähettää tietoja, jotka kerätään ja analysoidaan. Kerääminen tapahtuu sivustolle liitettyjen verkkojäljitteiden (web beacons) sekä evästeiden käytön kautta.

Kerättyjen tietojen avulla laaditaan nimettömiä käyttöprofiileja, joita käytetään verkkotilastojen perustana. Yksittäisiä käyttäjiä ei niistä tunnisteta henkilökohtaisesti, eikä niihin yhdistetä mitään muita tietoja.

Voit milloin tahansa estää tietojen keräämisen ja tallentamisen tulevien sivustokäyntien yhteydessä muuttamalla selaimesi asetuksia. Valitse sitä varten selaimen asetus, jolla voidaan estää kolmansien osapuolien evästeiden (third party cookies) käyttö.

Tämän sivuston käyttöä seurataan PIWIKin tarjoaman PIWIK PRO Cloud -verkkoanalyysipalvelun avulla. PIWIK PRO Cloud hyödyntää evästeitä eli tietokoneellesi tai älypuhelimellesi tallennettavia tekstitiedostoja, joiden avulla pystymme analysoimaan, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa. PIWIK tallentaa ja käsittelee evästeiden perusteella laadittuja tietoja verkkosivuston käytöstä Saksassa sijaitsevilla palvelimilla.

IP-osoitteet anonymisoidaan täysin, ennen kuin me voimme nähdä kerätyt tiedot PIWIK Suiten välityksellä. IP-osoitteiden anonymisoinnin purkaminen ja kerättyjen tietojen yhdistäminen IP-osoitteisiin ei ole mahdollista.

Hyödynnämme näitä tietoja verkkosivuston käytön analysointiin, raporttien laatimiseen siitä ja sitä kautta kävijöiden verkkosivustokokemuksen parantamiseen. PIWIK ei luovuta näitä tietoja kolmansille osapuolille tai hyödynnä niitä minkäänlaisiin markkinointi- tai mainontatarkoituksiin.

Uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeen käytämme sähköpostiosoitettasi omiin markkinointitarkoituksiimme, kunnes perut tilauksen. Voit perua tilauksen koska tahansa joko uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai verkkosivustolta löytyvän perumistoiminnon avulla.

Hyödynnämme uutiskirjeemme lähetyksessä kolmansien osapuolien Campaign Monitor Pty Ltd ja Salesforce.com inc. tarjoamia palveluja Campaign Monitor ja Salesforce. Campaign Monitor tarjoaa mahdollisuuden analysoida laajasti, miten uutiskirjeitä avataan ja käytetään. Nämä analyysit perustuvat ryhmiin, emmekä käytä niitä yksittäisten uutiskirjeen vastaanottajien analysointiin. Lisätietoja Campaign Monitor palvelusta ja sen tietosuojasta löytyy osoitteesta http://www.campaignmonitor.com/policies. Salesforce on HELLAN käyttämä CRM-ratkaisu, jossa tiedot tallennetaan EU:ssa sijaitseville palvelimille. Lisätietoja on osoitteessa https://www.salesforce.com/company/privacy/.

Turvallisuus

Huolehdimme teknisistä ja organisatorisista turvatoimista, joilla estetään hallitsemiemme tietojen manipulointi, häviäminen ja tuhoutuminen, valtuuttamattomien henkilöiden pääsy käsiksi tietoihin sekä tietojen julkaisu ilman lupaa. Vain muutamilla valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihisi.

Verkkosivustomme tiedot ja käyttäjän siellä antamat tiedot lähetetään internetissä yleensä salaamattomina. Sen takia ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että kolmannet osapuolet pystyisivät katsomaan lähetettyjä tietoja ja/tai pääsemään niihin käsiksi. Suosittelemme huomioimaan tämän mahdollisuuden päättäessäsi, lähetätkö meille tietojasi internetin kautta ja millaisia tietoja lähetät. Rekisteröitymistä ja sisäänkirjautumista edellyttävissä portaaleissamme käytämme tiedonsiirrossa mahdollisuuksien mukaan SSL-suojausta (Secure Socket Layer).

Turvatoimenpiteitämme parannetaan ja sovitetaan jatkuvasti tekniikan kehityksen mukaan.

Vapaaehtoisuus

Haluaisimme hyödyntää henkilötietojasi myös kertoaksemme sinulle tuotteistamme ja mahdollisesti kysyäksemme sinulta niistä. Osallistuminen näihin kampanjoihin on luonnollisesti vapaaehtoista. Jos et hyväksy tätä, voit lähettää meille koska tahansa viestin, jotta voimme estää tietojesi käytön tai poistaa tiedot. Sähköpostiviesti julkaisutiedoissa ilmoittamaamme osoitteeseen riittää. Lisätietoja löytyy paikallisilta sivustoilta.

Tietojen pyyntö, oikaisu ja poisto sekä käsittelyn rajoitus ja kielto

Sinulla on oikeus koska tahansa pyytää nähtäväksi omat tietosi kirjallisessa tai sähköisessä muodossa. Lisäksi sinulla on oikeus koska tahansa pyytää estämään pääsy tietoihisi, poistamaan tietosi tai oikaisemaan väärät tiedot tai kieltää tietojen käsittely. (Jos maakohtaisesti on voimassa lakisääteisiä tietojen säilytysaikoja, pääsy tietoihin estetään maakohtaisesti määritetyksi ajaksi ennen poistoa.)

Oikeus valitukseen valvontaviranomaiselle

Jos henkilötietojesi käsittely rikkoo voimassa olevia lakeja, sinulla on oikeus valittaa asiasta valvontaviranomaiselle.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

Ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme sähköpostitse tai kirjeitse, jos sinulla on ehdotuksia tai huomautettavaa henkilötietojesi käsittelystä.

Tietosuojavaltuutettu

Ojamo Olli
Hella Lighting Finland Oy
Inkereentie 566
24100 Salo
Finland
Phone: +358-10-4764-227
Fax: +358-10-4764-440
Kosketus

Tilanne: toukokuu 2018