Tekninen tuki
 
HELLA tukee varaosaliikkeitä ja korjaamoja ammatillisilla koulutuksilla, teknisellä puhelintuella ja käytännöllisillä teknisillä tiedoilla käytännön tekijöille. Monivuotisen ammatillisen kokemuksen omaavat asiantuntijat jakavat perusteellisia tietoja ja auttavat myös suoraan konkreettisissa korjaustapauksissa. Hyödynnä tekninen tukemme - se kannattaa.
11/20/2014

Tekninen koulutus

Hyödynnä HELLAN tekniset koulutukset, jotta pysyt ajan tasalla! Käsiteltäviä aihealueita ovat valot, sähkötekniikka, elektroniikka ja lämmönhallinta. Monipuoliset ja kohderyhmäkohtaiset koulutukset sisältävät teknisiä koulutuksia ja tuote-, myynti- ja verkkokoulutuksia. Kurssien sisällöstä 30 % on teoriaa ja 70 % käytäntöä. Lisätietoja löytyy sivustolta HELLA TECH WORLD.
01/17/2017
 
 

Tekninen puhelintuki

Täältä saat asiantuntevia vastauksia vianmääritystä, teknisiä tietoja ja tuotteita koskeviin kysymyksiin. Työntekijöillämme on teknistä ja käytännön kokemusta, ja he auttavat Sinua ratkaisemaan ongelmia esim. tuotteiden asennuksessa ja järjestelmäkohtaisissa pulmissa ja antamalla tuotetietoja suoraan valmistajalta. Lisätietoja löytyy sivustolta HELLA TECH WORLD.
01/17/2017
 
 

Tekniset tiedot

Lisäksi tarjoamme teknistä asiantuntemusta HELLAN kaikilta osaamisalueilta, joita ovat valot, elektroniikka- ja sähkötuotteet, lämmönhallinta, jarrut ja ajoneuvojen vianmääritys.

Ladattavista dokumenteista, esitteistä ja helppokäyttöisistä verkkotyökaluista korjaamot löytävät käytännönläheisiä asiantuntijaneuvoja ja apua päivittäiseen työhön:
  • yli 1 300 ajoneuvokohtaista vianmääritys- ja korjausohjetta
  • teknisiä tuotetietoja
  • verkkokoulutuksia
  • tekniikkavideoita ja teknistä kirjallisuutta
  • asennusohjeita ja paljon muuta

Tietotaitoa korjaamoille – ilmaiseksi!    

Rekisteröidy nyt korjaamoille tarkoitettuun verkkoportaaliin HELLA TECH WORLD.
02/16/2016
 
 
 
 
 
 
 
Kirjaudu sisään Aftermarket Clubiin
Aftermarket Clubista löytyy teknisiä tietoja ja paljon muuta.
Kirjaudu sisään
Lisää
 
07/02/2013