Lisävarusteet
 
HELLA on aina oikea kumppani lisävarusteissa. Valoasiantuntemuksemme on jo vuosia näkynyt erilaisissa innovaatioissa. Laajalla työvalojen, peruutus- ja lisävalojen, päiväajovalojen, majakoiden, sisävalojen, sivu- ja äärivalojen valikoimallamme olemme markkinoiden johtavia toimittajia. Käytämme myös yhä enemmän laadukasta LED-tekniikkaa.
11/20/2014

Lisävalot

Lisää valoa - kiitos mielellään! Haluatko valoa pimeään vai nähdä huonollakin säällä edessä olevan tien kirkkaasti? Lisävalomme ovat valoteholtaan huippuja ja jo lähes legendaarisia - lisäksi kehitämme niitä jatkuvasti lisäämään ajoturvallisuutta:
  • Kaukovaloja valaisemaan ajorata parhaalla mahdollisella tavalla
  • Sumuvaloja valaisemaan lähialue leveästi

Unohtamatta seisontavaloja, jotka edistävät lisävalojemme ajoturvallisuutta. Nämä huipputekniset tuotteet ovat uskomattoman lujia ja kestäviä. Parhaan mahdollisen valon ja kestävyyden vuoksi HELLAN huippulisävaloja on saatavana halogeeni-, ksenon- ja luonnollisesti myös täys-LED-malleina. Koko valikoima löytyy online-luettelostamme.

-> HELLAN online-luettelo

-> Eliver-työkalu

-> mikrosivusto Offroad

-> mikrosivusto Truck

01/25/2017
 
 

Päiväajovalot

Oletko tullut ajatelleeksi, että voisit olla turvallisesti muotoilun ja tyylin suunnannäyttäjä? Me olemme. HELLA-päiväajovaloissa kaikki on kohdallaan: edistyksellinen tekniikka vakiomalleista LEDiin, vähäinen energiankulutus, helppo asennus ja muotoilunvapaus tekevät turvallisuudesta yksilöllisen vahvuuden. Päiväajovalomme toimivat aina katseenvangitsijana riippumatta siitä, onko ne upotettu täydellisesti muotoiluun vai asennettu yksinkertaisesti pinnalle. Mutta intoilu sikseen, löydät online-luettelostamme yhdellä napsautuksella myös ihanteelliset HELLA-päiväajovaloratkaisut.

-> LightShow-luettelo - päiväajovalot

-> Yleismallisten osien luettelo - valot

-> mikrosivusto päiväajovalot

11/18/2015
 
 

Optiset varoitusjärjestelmät ja majakat

Laatu ratkaisee käytössä. OWS-sarjan optisissa varoitusjärjestelmissä, RTK-sarjan merkinantolaitteissa ja majakoissa on otettu käyttöön kaikki HELLAN erityisosaaminen. Asiantuntijamme yhdistävät majakoissa, hälytysmajakoissa ja varoitusvaloissa huipputekniikan ja äärimmäisen kestävyyden. Tuloksena on laadukasta ksenon- tai LED-tekniikkaa ja vaativaa halogeeniheijastintekniikkaa, jotka kestävät ongelmitta vaikeimmissakin olosuhteissa ja jatkuvassa käytössä. HELLAN avulla tulet varmasti huomatuksi.

-> Yleismallisten osien luettelo - valot

-> LightShow-luettelo - valot

-> HELLAN online-luettelo

-> Eliver-työkalu

01/25/2017
 
 

Työvalot

Hyvä valo kuuluu monilla aloilla työkaluihin. Siksi HELLA-työvalot ovat aina ykkösvalinta, kun tarvitaan
  • laaja-alainen maanpinnan valaisu peltotöissä
  • ihanteellinen lähimaaston valaisu tai pitkälle ulottuva valaisu rakennustyömaalla tai siirtelytöissä pihalla.

Vahvista helposti keskittymiskykyäsi täydellisesti näkyvällä työskentelyalueella. LED-, ksenon- tai halogeenityövaloilla tehokkaita koneita voidaan ohjata tarkasti myös pimeässä - kannattava investointi.

Tietoja tuotteista ja tekniikoista

-> esite

-> Yleismallisten osien luettelo - työvalot

-> mikrosivusto Truck

-> Eliver-työkalu

-> HELLA VALUEFIT

05/03/2016
 
 

Päivitys ajovaloihin

Kuin kirkkaalla päivänvalolla - se on tavoitteemme kehittäessämme ajovaloja. Tuloksena on ollut yhä uusia valokeksintöjä, jotka ovat tehneet ajamisesta yöllä tai huonoissa sääolosuhteissa vieläkin turvallisempaa. Päivitä ajovalot Celis-valotekniikalla, ksenonlähivaloilla tai dynaamisella kaarrevalolla. Jälkiasennettavat valomme lisäävät kaikkien kuljettajien turvallisuutta. Lisäksi ne kohentavat auton ulkonäköä ja arvoa, ja saavat sen näyttämään vuosia tuoreemmalta.

-> LightShow-luettelo - valot

-> Yleismallisten osien luettelo - valot

-> HELLAN online-luettelo

-> mikrosivusto Tuning

01/25/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLA VALUEFIT
Täältä löydät kaikki tarpeelliset tiedot HELLA VALUEFIT -tuotevalikoimasta, joka tarjoaa laatua kohtuuhintaan.
HELLA Valuefit
 
05/03/2016
Kirjaudu sisään Aftermarket Clubiin
Aftermarket Clubista löytyy teknisiä tietoja ja paljon muuta.
Kirjaudu sisään
Lisää
 
07/02/2013
Eliver
Koeaja työvalot verkossa! 
Lisää
Eliver
 
12/04/2014