Liiketoiminta-alueet
 

Kiinnostava, erittäin tasapainoinen tuotevalikoima

HELLA-konsernin toiminta jakautuu kolmeen segmenttiin, jotka yhdessä muodostavat yhtiön tasapainoisen liiketoimintatarjonnan. Automotive-segmentissä HELLA yhdistää valotekniikan ja elektroniikan osien ja järjestelmien kehityksen, valmistuksen ja markkinoinnin ajoneuvovalmistajille ja muille alihankkijoille. HELLA hakee suuntaa ajoneuvoteollisuuden keskeisistä megatrendeistä – ympäristö, turvallisuus ja ajomukavuus – ja vastaa niihin sellaisilla tuotteilla kuin älykkäät akkutunnistimet, tutkapohjaiset kuljettajan apujärjestelmät ja mukautuvat valojärjestelmät.

Sen lisäksi HELLA kehittää, valmistaa ja markkinoi Aftermarket-segmentissä tuotteita vapaiden jälkimarkkinoiden varaosaliikkeille ja korjaamoille.

Special Applications ‑segmentissä HELLA palvelee innovatiivisilla valo- ja sähkötuotteilla eri kohderyhmiä työkoneiden ja veneiden valmistajista aina kuntiin ja energiahuoltoyhtiöihin. Pohjana kustannusten ja innovaatioiden kilpailukyvylle toimivat ajoneuvoalan tekniikka-, prosessi- ja laatuosaamisen järjestelmällinen siirto ja asianmukainen sopeutus tälle alalle.

09/05/2013
2
Liiketoimintasegmentti
Ajoneuvoteollisuuden alkuperäistuotteet
Liiketoimintasegmentti Aftermarket
LIIKETOIMINTAYKSIKKÖ VALOT

LIIKETOIMINTA-
YKSIKKÖVALOT

Lisää
LIIKETOIMINTAYKSIKKÖ ELEKTRONIIKKA

LIIKETOIMINTA-
YKSIKKÖ ELEKTRONIIKKA

Lisää
LIIKETOIMINTAYKSIKKÖ JÄLKIMARKKINAT

LIIKETOIMINTA-
YKSIKKÖ JÄLKIMARKKINAT

Lisää
 
08/06/2014
1
Liiketoimintasegmentti Special Applications
Special Applications

Liiketoiminta-
segmentti Special Applications

Lisää

 
06/14/2013
 
 
 
LATAA
HELLA-konserni tiivistettynä
HELLA-konserni tiivistettynä
Lue tästä:
Läpileikkaus HELLASTA , PDF (0.35 MB)
 
06/14/2013
Linkki
 
11/11/2014