Kuluvat osat
 

Valoasiantuntija saa jarrutusvoimaa

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS tarjoaa kattavan valikoiman jarruosia, jotka täyttävät erinomaisen tekniikkansa ansiosta tiukimmatkin vaatimukset. Jarrupaloja, -kenkiä ja -rumpuja sisältävää tuotevalikoimaa laajennetaan ja sovitetaan asiakkaiden vaatimuksiin jatkuvasti. HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS on vapaiden jälkimarkkinoiden johtavia jarrujärjestelmätoimittajia. Meillä on vuosikymmenten kokemus ensiasennuksesta ja yhden maailman suurimpiin kuuluvan myyntiorganisaation markkinointiosaaminen. Lisäksi HELLA tarjoaa muitakin kuluvia osia, kuten laajan valikoiman polttimoita, lasinpyyhkimiä ja paljon muuta.
11/03/2015

Jarrujärjestelmät

Jarrujärjestelmät vaikuttavat ajoneuvon turvallisuuteen ratkaisevasti. HELLAN ja PAGIDIN suunnittelemasta yhteenliittymästä syntyy kartelliviranomaisten hyväksynnän saatuaan yksi vapaiden osamarkkinoiden johtavista jarrujärjestelmätoimittajista. Katamme tällöin jarrupaloissa lähes 100 % Euroopan ajoneuvokannasta. Yhdessä jarrulevyjen kanssa nämä muodostavat ihanteellisen kitkaparin, joka takaa erinomaisesti turvallisuuden, ajomukavuuden ja pitkän käyttöiän.
Jarrukenkämme ja -rumpumme ovat tulevaisuudessa täydellinen ratkaisu Sinun ja asiakkaittesi taka-akselisovelluksiin. Lisäksi esiasennetut jarrukenkäsarjat säästävät aikaa asennuksessa. Valikoimaa täydentävät voiteluaineet, jarrujenpuhdistusaineet ja erilaiset varusteet. Saatuamme kartelliviranomaisten hyväksynnän työstämme luonnollisesti jatkuvasti tuotevalikoimaamme, jotta pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeisiin. Suunnitelmissa on tehdä olemassa olevasta valikoimasta vielä houkuttelevampi ja täydentää tuotevalikoimaa tulevaisuudessa hydraulisilla jarruilla ja korjaamovarusteilla.

-> yhteisyrityksemme kotisivu

-> yhteisyrityskumppanimme kotisivu

08/27/2015
 
 

Polttimot

Ajoneuvolla ajettaessa tärkeintä on paras mahdollinen näkyvyys. Yhtä tärkeää on tällöin valonlähteiden ehdottoman luotettava toiminta. HELLALTA löytyy kaikkiin tilanteisiin oikea tekniikka - siksi HELLA tuo teille vahvan valikoiman polttimoita:
  • Xenon - enemmän tehoa
  • Performance - enemmän valoa
  • Design - enemmän vaativille
  • Lifetime - enemmän käyttöaikaa
  • High Wattage - enemmän ammattilaisille
  • Standard - enemmän tuottavuutta

Kaikki polttimomme Standardista Xenoniin ovat aina luotettavan tehokkaita. Turvallisuuteen panostava löytää jokaiseen ajoneuvoon HELLALTA aina poikkeuksellista ja hyväksyttyä laatua. Minkä näistä keksinnöistämme valitset asiakkaallesi? HELLA takaa aina turvallisuuden ja asiakastyytyväisyyden.

-> Valoluettelo polttimot

-> Yleismallisten osien luettelo

-> Konfiguraattori

01/25/2017
 
 

Lasinpyyhkimien sulat

Laadulla on profiili! Jotta asiakkaillasi olisi pitkään hyvä näkyvyys, lasinpyyhkimien sulkiimme sisältyy paljon huipputekniikkaa. Laadukas nanografiittihiukkasia sisältävä pinnoite vähentää huomattavasti sulan ja lasin välistä kitkaa. Tuloksena ovat tasaisesti ja rauhallisesti liikkuvat ja pitkään kestävät lasinpyyhkimien sulat! Hyvä näkyvyys kaikkialla: tarjoamme asiakkaillesi henkilö- ja pakettiautoihin, maatalous- ja työkoneisiin, hyötyajoneuvoihin ja busseihin laajan valikoiman ajoneuvokohtaisia ja yleismallisia lasinpyyhkimien sulkia. HELLALLE turvallisuus on aina tekniikkakysymys.

-> Konfiguraattori

01/25/2017
 
 

Sytytyspuolat

HELLAN sytytyspuolavalikoima sisältää yli 80 mallia, ja sitä laajennetaan jatkuvasti. Sytytyspuolamme on tarkoitettu staattiselle virranjakajalle, joissa ohjaus on täysin elektronista - liikkuvia osia ei enää tarvita. Tällainen varustus on kaikissa nykyaikaisissa bensiinimoottoriajoneuvoissa.

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 
 
 
 
 
 
Kirjaudu sisään Aftermarket Clubiin
Aftermarket Clubista löytyy teknisiä tietoja ja paljon muuta.
Kirjaudu sisään
Lisää
 
07/02/2013
Eliver
Koeaja työvalot verkossa! 
Lisää
Eliver
 
12/04/2014