Kulutustarvikkeet
 
Kulutustarvikkeet ovat välttämättömiä korjaamon arjessa - HELLALLA on myös niissä erittäin hyvä tarjonta. Toimitamme nopeasti ja luotettavasti asennustarvikkeet, varokkeet, öljyt, O-renkaat ja saatuamme kartelliviranomaisten hyväksynnän myös HELLA Pagid ‑jarrujenpuhdistusaineet ja jarrunesteet.
11/20/2014

Öljyt

Ilmastointihuoltojen ja korjausten markkinat ovat kasvussa. Behr Hella Serviceltä löytyvät lähes kaikki varaosat koko kylmäainekiertoon.
Öljyt ovat tärkeä tuoteryhmä. Valikoimaamme kuuluvat sekä mineraaliöljyt että synteettiset kompressoriöljyt.

-> Korjaamovarusteiden luettelo - nesteet

-> HELLAN online-luettelo

-> Behr Hella Service kotisivu

01/25/2017
 
 

Asennustarvikkeet

Älä enää etsi johtoja, varokkeita, automaattivarokkeita, kaapelikenkiä - eristämättömiä, eristettyjä, kutiste-eristeellä, juottoliittimillä, pistohylsyillä, pistotulpilla ja kutistesukilla, vaan tilaa ne yhdellä napsautuksella! Korjaamoille tarkoitetusta asennustarvikevalikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset varmistukseen, liittämiseen tai suojaamiseen - luonnollisesti huippulaatuisina.

-> LightShow-luettelo - asennustarvikkeet

11/20/2014
 
 

O-renkaat

Hella Nussbaum Solutions tarjoaa O-renkaista sekä tavallisimpien ajoneuvovalmistajien ajoneuvokohtaisia sarjoja että yleismallisia O-renkaita henkilöautoihin, hyötyajoneuvoihin ja
maatalouskoneisiin.

-> Korjaamovarusteiden luettelo

-> HELLAN online-luettelo

-> Hella Nussbaum Solutions kotisivu

01/25/2017
 
 
 
 
 
 
 
Kirjaudu sisään Aftermarket Clubiin
Aftermarket Clubista löytyy teknisiä tietoja ja paljon muuta.
Kirjaudu sisään
Lisää
 
07/02/2013