Korin
osat
 
HELLA on ajoneuvokohtaisissa valoissa vapaiden osamarkkinoiden ykkönen ja sillä on suurin markkinoiden kattavuus. Innovaatiovoimamme tekee meistä yhä kiinnostavamman myös autoteollisuuden volyymimalleille, ja sen avulla laajennamme jatkuvasti ajovalojen, valojen ja sisävalojen valikoimaamme. "HELLAN alkuperäisosalaatu" varmistaa tuotteiden toimintavarmuuden, sopivuuden ja kestävyyden. Myös houkutteleva peilivalikoimamme on täysin katseenkestävä.
11/20/2014

Ajovalot

Kuin kirkkaalla päivänvalolla - se on tavoitteemme kehittäessämme ajovaloja. Tuloksena on ollut yhä uusia valokeksintöjä, jotka tekevät ajamisesta yöllä tai huonoissa sääolosuhteissa vieläkin turvallisempaa: dynaaminen kaarrevalo, mukautuva etuvalojärjestelmä AFS, kaarrevalo, halogeeni, ksenon. Valokeksintömme lisäävät kaikkien kuljettajien turvallisuutta. Tästä syystä meillä on suuri valikoima ajoneuvokohtaisia ja yleisajovaloja, kauko- ja sumuvaloja. HELLA luo valojen virstanpylväitä Sinua varten.

-> Yleismallisten osien luettelo - ajovalot

-> LightShow-luettelo - ajovalot

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 

Valot

Viestintää valonnopeudella. Tieliikenteessä viestejä välitetään usein valomerkeillä. Luotettavat HELLA-valot ovat välttämättömiä turvallisuudelle tieliikenteessä. HELLALTA löytyy jokaiselle ajoneuvolle, muodolle ja toiminnolle paras mahdollinen ratkaisu: takavalot ja sivumerkkivalot selkeään sijainnin osoittamiseen, jarru- ja vilkkuvalot turvaksi liikenteessä ja äärivalot osoittamaan selkeästi ajoneuvon koko. Kun paras mahdollinen riippuu tekniikasta, online-luettelostamme löytyy luonnollisesti suuri valikoima polttimo- ja LED-versioita viimeiseen takavaloonkin saakka.

-> Yleismallisten osien luettelo - valot

-> LightShow-luettelo - valot

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 

Sisävalot

Kun sanomme tuovamme valoa pimeyteen, se koskee tietysti myös ajoneuvon sisätilaa. Tehokkailla HELLA-sisävaloilla näet jopa yön pimeydessä myös auton sisällä. HELLALTA löytyy varmasti oikea ratkaisu lisäämään näkyvyyttä pienessäkin tilassa: kirkaslasinen, upotettu tai joustava lukuvalo.

-> Yleismallisten osien luettelo

-> LightShow-luettelo

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 

Peilit

HELLA antaa parhaan turvallisuuden myös taakse katsomiseen. Olemme koonneet online-luetteloomme lyömättömän valikoiman ulkopeilejä kuorma-autoihin, busseihin ja pakettiautoihin. HELLA tarjoaa kaikkea, mikä tekee taakse katsomisesta vielä turvallisempaa: lämmitettävät, moottorisäätöiset tai laajakulmapeilit antavat parhaan näkyvyyden turvalliseen ajoon ja tarkkaan ohjaukseen. Lujat ja vakaat peilimme on suunniteltu parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön uuvuttavassa arjen työssä. Olemme sitä mieltä, ettei turvallinen näkyvyys taakse saa olla iästä kiinni, joten meiltä löytyvät sopivat peilijärjestelmät luonnollisesti myös vanhempiin malleihin.

-> Yleismallisten osien luettelo

Huolto-, kunnossapito- ja erikoisajoneuvojen luettelo - peilit

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 
 
 
 
 
 
Kirjaudu sisään Aftermarket Clubiin
Aftermarket Clubista löytyy teknisiä tietoja ja paljon muuta.
Kirjaudu sisään
Lisää
 
07/02/2013