Huipputehokas elektroniikka
 
Tuotteet ja palvelut

Hellan täyden palvelun elektroniikkaratkaisut

Vaikka aloitimme valojen elektroniikkaosista, olemme tarjonneet jo pitkään kokonaisvaltaisia, asiantuntevia ajoneuvojen elektroniikkaratkaisuja. Kehitämme ratkaisuja ajoneuvoteollisuuden kannalta kriittisiin haasteisiin: energiatehokkuuden lisääminen, CO2 -päästöjen vähentäminen sekä turvallisuuden ja ajomukavuuden parantaminen. HELLA toimittaa monenlaisia innovatiivisia elektroniikkaratkaisuja, kuten älykäs akkutunnistin tehokkaaseen energianhallintaan tai kaistavahti, joka käyttää 24 GHz:n tutkatunnistimia ajomukavuuden ja -turvallisuuden lisäämiseen. Lue lisää valikoiduista uusista elektroniikkaratkaisuista:
04/11/2013

Tehokas energianhallinta

HELLA on maailman johtavia elektronisten mikrohybridikomponenttien tarjoaja ja kehittäjä. Näihin sisältyy älykäs akkutunnistin (IBS), johon monet ajoneuvovalmistajat perustavat ajoneuvojen energianhallintajärjestelmänsä. Tunnistinjärjestelmä määrittää akun tilan ja antaa tarkat teho-, jännite- ja lämpötila-arvot ajoneuvon akusta. Näiden tietojen avulla ajoneuvossa oleva energia voidaan jakaa uudelleen tarpeiden mukaan. IBS voi vähentää CO2 -päästöjä jopa 2,4 g/km. HELLA myös markkinoi jännitteenvakaajia, joita käytetään tukemaan käynnistys-/pysäytystoimintoja. Nämä tuotteet vähentävät päästöjä ja polttoaineenkulutusta odotteluaikoina tasoristeyksissä tai liikennevaloissa.
04/11/2013
 
 

Ajomukavuus ja -turvallisuus

HELLA tarjoaa laajan valikoiman ajomukavuutta täydentäviä ratkaisuja: istuimen ohjainyksiköitä, perinteisiä kauko-ohjaimia, vastaanottimen ohjainyksiköitä, avaimettomia sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmiä. Kehitämme jatkuvasti uusia ja parempia kuljettajan apujärjestelmiä lisäämään turvallisuutta tien päällä. Menestyksekkäin tuotteemme on kaistavahti, joka perustuu 24 GHz:n tutkatunnistimiin ja jota olemme myyneet yli 850 000 kappaletta. Se valvoo jatkuvasti auton takana olevaa aluetta ohitusten ja kaistanvaihtojen aikana ja varottaa kuljettajaa takaa tai viereisellä kaistalla lähestyvistä ajoneuvoista. Toinen 24 GHz:n tutkatunnistimia käyttävä laite on etäisyysvaroitin, joka varottaa kuljettajaa auton ollessa ihanteellista turvaväliä lähempänä mutta ei puutu automaattisesti voimansiirtoon.
04/11/2013
 
 
 
 
 
 
 
Linkit
Klikkaa näistä lisätietoja kattavasta elektroniikkavalikoimastamme.
Kattava elektroniikka
 
06/18/2013