Hella tiivistettynä
 
Hella tiivistettynä

MAAILMANLAAJUISESTI TOIMIVA, INNOVATIIVINEN JA SUORITUSKESKEINEN PERHEYRITYS

HELLA on maailmanlaajuisesti toimiva pörssiyhtiö ja perheyritys, jolla on noin 40 000 työntekijää yli 125 toimipisteessä yli 35 maassa. HELLA-konserni kehittää ja valmistaa Automotive-segmentissä valotekniikan ja elektroniikan osia ja järjestelmiä. Sillä on myös Aftermarket-segmentissä yksi suurimpia moottoriajoneuvojen osien, lisävarusteiden, vianmääritys- ja huoltopalvelujen myyntiorganisaatioita Euroopassa. HELLA kehittää lisäksi Special Applications  segmentissä tuotteita erikoisajoneuvoihin ja täysin itsenäisiä sovelluksia, kuten katu- tai teollisuusvaloja. Yhteisyrityksissä valmistetaan lisäksi kokonaisia ajoneuvomoduuleja, ilmastointijärjestelmiä ja virtaverkkoja. HELLA on yli 7000 työntekijää tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, mikä tekee siitä markkinoiden merkittävimpiä innovaatiojohtajia. Lisäksi noin 7,1 miljardin euron liikevaihdollaan tilikautena 2017/2018 HELLA-konserni kuuluu 40 suurimman ajoneuvoteollisuuden alihankkijan joukkoon maailmassa sekä 100 suurimman teollisuusyrityksen joukkoon Saksassa.
08/20/2018
1
Liiketoiminta-alueet

Liiketoiminta-alueet

Tasapainoinen tuotevalikoima ajoneuvoteollisuuden ensiasennus- ja jälkimarkkinasegmenteissä sekä teollisuuden liiketoiminta-alueella.
Lisää
Faktat ja luvut

Faktat ja luvut

Lue lisää HELLASTA osiossa "HELLA lukuina", joka antaa lyhyen ja informatiivisen katsauksen yhtiöstä.
Lisää
Yhteisyritykset

Yhteisyritykset

Yhteistyössä toisten yritysten kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme lisäarvoa.
Lisää
 
06/14/2013
1
Toimipisteet

Toimipisteet

Asiakkaamme ovat etusijalla. Yksi tapa varmistaa palvelujemme saatavuus asiakkaillemme ovat toimipisteemme kaikilla tärkeimmillä alueilla ympäri maailmaa. Lisää
Historia

Historia

Eilen, tänään, huomenna - olemme tarjonneet huipputekniikkaa ja olleet erinomainen kumppani asiakkaillemme jokaisessa vaiheessa.
Lisää

 
06/14/2013
 
 
 
Linkki
 
11/11/2014