Elektroniikka
 

Vahva elektroniikkavalikoima avaa kasvumahdollisuuksia

Hyvin varustellun uuden auton arvosta noin 30 prosenttia muodostuu sähköosista ja ennen kaikkea elektroniikasta. Tämä ei ole muoti-ilmiö vaan seurausta kuluttajien kasvaneista turvallisuus-, ajomukavuus- ja viihdetarpeista. Mikä tahansa ajoneuvon toiminto voi kuitenkin lakata toimimasta jossain vaiheessa. Vuonna 2007 Saksan autoliitto ADAC havaitsi, että viallinen ohjelmisto ja elektroniikka olivat pääsyynä jopa 52 prosentissa kaikista autojen vioista. Asiantuntijat olettavat luvun kasvavan jopa 60 prosenttiin vuoteen 2015 mennessä. Tulevaisuudessa liiketoimintamme keskittyy siis vähemmän pakoputkiin, vanteisiin ja tiivisteisiin ja enemmän tietokonesiruihin ja muihin elektroniikkakomponentteihin. Sen seurauksena tarvitaan nopeasti yhä enemmän diagnostiikkaosaamista, elektroniikan varaosia ja teknistä tukea. Tämä on suuri haaste tukkuliikkeille ja korjaamoille, mutta myös erittäin lupaava potentiaalinen tulonlähde ja erinomainen tapa varmistaa asiakasuskollisuus. Varmista, että pääset hyötymään tästä markkinapotentiaalista ennen muita.
11/20/2014

Tunnistimet

Tunnistimiemme yksinkertainen fysiikka saa ajon sujumaan: kierroslukutunnistimet, ilmamassamittarit, nakutus- ja ahtopainetunnistimet, imusarjan painetunnistimet, jäähdytysnesteen/öljyn/ilman lämpötilatunnistimet, lambdatunnistimet, öljyn/jäähdytysnesteen/lasinpesunesteen tasotunnistimet ja kaasupolkimen ja kaasuläpän asentotunnistimet tekevät moottoreista nykyaikaisia laitekokonaisuuksia. Koska ilman niitä moottorissa ei käy enää mikään, HELLAN täydellisesti toimivat tunnistimet antavat moottorinhallintajärjestelmälle luotettavat mittausarvot täydellistä ajomukavuutta varten. Pysyviä turvallisuutta lisääviä signaalin tuottajia ovat pyörän pyörintänopeustunnistimet (ABS).

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 

Käyttölaitteet

Pulssia seuraa toiminta. Käyttölaitteemme tekevät kovaa työtä: ne sytyttävät, sulkevat, avaavat, vetävät kiinni, lukitsevat ja avaavat lukituksia. HELLA tarjoaa täydellisen ratkaisun kaikkialle, missä ajoneuvoissa tarvitaan tarkkaa ja jatkuvaa jännitettä ja liikettä: sytytyspuolat, EGR-venttiilit, kaasuläppäkotelot, keskuslukituksen säätömekanismit ja suunnanvaihtoventtiilit. HELLAN valikoimassa on liikettä.

-> HELLAN online-luettelo

01/25/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLA VALUEFIT
Täältä löydät kaikki tarpeelliset tiedot HELLA VALUEFIT -tuotevalikoimasta, joka tarjoaa laatua kohtuuhintaan.
Valuefit
 
05/03/2016