Voertuigspecifiek
Voertuigspecifiek
Voertuigspecifiek

Individueel design: de HELLA dagrijverlichtingsset voor de Fiat Ducato

Rijden met dagrijverlichting is veiliger - dat is onomstotelijk bewezen.
Dagrijlichtoplossingen van HELLA overtuigen daarbij door hun innovatieve techniek, maximale betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit.
Valt er op dit punt dan eigenlijk nog meer te verwachten? Als u in het bezit bent van een Fiat Ducato, is dat zeker het geval.
Want HELLA heeft een voertuigspecifieke dagrijverlichtingsset ontwikkeld die precies op maat is gemaakt voor de Fiat Ducato. Zo krijgt uw auto een karakteristiek aanzien dat hem duidelijk onderscheidt van andere. Met deze led-dagrijverlichtingsset komt u in het bezit van een echt HELLA kwaliteitsproduct, dat innovatieve led-power verenigt met een minimalistisch en exclusief design. De precies passende lampen zijn gemakkelijk en eenvoudig te monteren. De designlijsten kunnen in elke gewenste kleur worden gespoten en dus perfect op uw Fiat Ducato - of Peugeot Boxer of Citroën Jumper, die hetzelfde model hebben -worden afgestemd.

Geschikt voor de volgende voertuigen: Fiat Ducato vanaf bouwjaar 07/06, Peugeot Boxer vanaf bouwjaar 04/06, Citroën Jumper vanaf bouwjaar 04/06.

Iedere set bevat twee led-dagrijlichten, een relais, twee voertuigspecifieke designlijsten, het bevestigingsmateriaal, een professionele kabelset en een montagehandleiding.

2PT 010 043-811 Led-dagrijverlichtingsset

12/01/2014
LED Tagfahrleuchten-Set für den Fiat Ducato
  • Print
Universele onderdelencatalogus
Producten vinden - in de HELLA universele onderdelencatalogus.

Universele onderdelencatalogus - alle HELLA producten met een enkele klik.

Flyer HELLA dagrijverlichting
Afbeelding
Lees alles over HELLA dagrijverlichting - in onze flyer