Verktøy/apper
De passende produktene til enhver bruk i landbruket.
Produkter

Den passende arbeidslyskasteren for enhver situasjon

Det optimale lyset for ditt målrettede behov − ingen ting er viktigere!
Med vår arbeidslyskasterkonfigurator kan du sette sammen kjøretøy/lys-kombinasjonen individuelt og få se detaljerte produktopplysninger samt 360 graders produktvisninger. Ikke bare hjemme, men takket være vår HELLA-app også overalt underveis.
Test også vårt lyssammenligningsverktøy ELIVER. Her får du vite alt om arbeids- og ekstralyskastere og se de forskjellige produktene i ulike omgivelser.

02/15/2016

  • HELLA_WHOLESALER_WORKLIGHT_CONFIGURATOR

Finn HELLA-arbeidslyskasteren som passer til ditt kjøretøy – med vår konfigurator. I tillegg får du omfattende tekniske informasjoner om de enkelte arbeidslyskasterne. 

02/15/2016

Med ELIVER-verktøyet kan du enkelt teste og sammenligne produktene våre i realistiske omgivelser. På den måten finner du den perfekte arbeidslyskasteren eller ekstralyskasteren for deg og dine individuelle krav. Med noen museklikk kan du greit sammenligne de forskjellige teknologiene som halogen, xenon og LED og se på lysfordelingen på en landbruksvei, på landeveien eller i et scenario i terrenget. Med Eliver får du dessuten alle relevante opplysninger om ytelser og tekniske data. Dette omfatter for eksempel opplysninger om lyslengde, -bredde og lysintensitet. Som en spesiell service kan du når som helst gå inn på det respektive lyslengdediagrammet og de tekniske detaljene samt laste ned en produktinformasjon som pdf-fil.

02/15/2016
  • Eliver-verktøyet

Med vår nyeste mobil-app kan du nå også få informasjon om arbeidslyskasterne våre underveis. En sammenligning av de forskjellige lysteknologiene, ting som er verdt å vite om de forskjellige bruksområdene samt informasjon om HELLAs kvalitetstester gjør appen til en både informativ og underholdende opplevelse.
Last ned gratis fra Apple iTunes eller GooglePlay.

02/15/2016
  • HELLA-apper
  • Print
HELLA ARBEIDSLYSKASTERBROSJYRE
Picture

All informasjon og detaljerte opplysninger om HELLA arbeidslyskastere

Universaldelskatalog
HELLA universaldelskatalog
Aktuelt, raskt, stort utvalg!
Universaldeler til ditt kjøretøy.